Skocz do zawartości
IGNORED

McGyver co potrafi?

Jędruś

Rekomendowane odpowiedzi

hakki, wiesz, jest takie stare powiedzenie "kto raz sklamie" niestety, kiedys mialo miejsce pewne zdarzenie, ktore bedzie powodowac chyba zawsze w takich sytuacjach podejzenie, ze wychwalajacy dziela McG to jego klon...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

hakki, 6 Sie 2008, 00:10

>annawroc - wynoszę z Twoich niektórych wypowiedzi. A jeśli się przekonasz, że to nie kolejny klon,

>to co? Odszczekasz? Nie. Będziesz szukał następnych, prawda?

zanim napiszesz, co napisałeś. Gdzie stwierdziłem, że... O ile pamiętam, to pytałem.

foxbat - może i było jakieś zdarzenie, jestem dopiero od roku obserwatorem tego forum. Niemniej ja mam dobre doświadczenia, jeśli chodzi o wiedzę McGyvera i nie przeszkadza mi, że próbuje się w jakiś sposób reklamować. Też mnie przekonywał do chińskiej lampy, a że nie dałem się przekonać, to nie dlatego, że mu nie wierzę. Po prostu z Wrocławia do Sosnowca jest kawałek drogi i nie bardzo mam czas i okazję jechać. Nie zmienia to faktu, że byłem zapraszany na odsłuch, żeby nie kupować czegokolwiek "w ciemno", a to chyba raczej dobrze świadczy o sprzedającym, nieprawdaż?

Dziwi mnie, że wiele osób boli, że ktoś chce zarobić dzięki swoim umiejętnościom. Nikt nie zmusza do kupna, prawda?

foksik, ja nie jestem klonem Maca, nie ukrywam, że zrobił upgrade moich kolumn(coś w tym złego?)i zrobił to dobrze.Choć nie są to rewelacyjne kolumny grają o klasę lepiej.A poznałem go ,i jeszcze kilku innych, dzięki temu forum.Tylko dlatego, że jest w stanie komuś pomóc(również za kasę, a co kto tu robi coś za darmo,trzeba z czegoś rodzinę utrzymać)ma go nie popierać?Czasami też może mu coś nie wyjść do końca zgodnie z założeniem lub upodobaniem klienta.

hakki, a niech zarabia :) swoja droga teraz to wyglada troszke inaczej niz kiedys, dlatego tak mocno sie nie czepiam ;) oriflame tez daje darmowe probki :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

I żeby nie było insynuacji i błędnych interppretacji mojego poprzedniego wpisu: McGyver nie chciał mi sprzedać chińskiego lampowca, chciał mnie przekonać do lampy ogólnie, gdy nosiłem się z zamiarem kupienia PM14.

errata, wzmaki juz sa!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

foxbat - i co w tym złego? Każdy, kto się czymś zajmuje w celach zarobkowych, chce to sprzedać. W tym wypadku jest to tuning chińskiego wzmacniacza lampowego, których koszt łączny (wzmacniacza + tuning) jest jakoby niższy niż równie dobrze grający tranzystor. Nie skusilem się, ale może tylko dlatego, że za daleko mieszkam. Ale możesz mi wierzyć, że gdy będę w okolicy Sosnowca, skorzystam z zaproszenia na kawę i odsłuch, bo jestem otwarty i nie krytykuję z góry czegoś, o czym nie mam pojęcia. I jeśli będę miał okazję, zabiorę ze sobą swój wzmacniacz, żeby się przekonać, czy miałem rację wydając na niego pieniądze czy nie. Na razie jestem zadowolony, ale nie wiem, jak gra MA po tuningu McGyvera, może lepiej niż PM14MKIIKI. A kilka osób z tego forum krytykuje nie mając odwagi skonfrontować własnego sprzetu z krytykowanym. I tym sposobem wróciliśmy do sedna sprawy.

hakki, nie bede sie spierac, mamy inny poglad na istote tego forum... zreszta wlasciwiej bylo napisac tamtego forum, bo to teraz to komercja panie... dlatego jak jozwie to pasuje to mnie lata :) ja sie tylko zatanawiam, jak juz wczesniej napisalem co sie stalo z Minasami :)

foxbat, 6 Sie 2008, 00:34

>errata, wzmaki juz sa!

Ukryta Zawartość

Cena tez dumpingowa.

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Jedno, co darkul mógłby na pewno od kitajców bez obrzydzenia kupić, to obudowy. Te tutaj to jakiś koszmar szalonego DIYowca.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

E tam,czepiacie się beznamiętnie.

Takie właśnie ludziska zamawiają.

Chinolskie odpusty rzadko komu się podobają.

Większość zainteresowanych chce smutne czarne[ matowe ] trumienki.

Ja nikomu nie bronię, chce wypas obudowę to niech sobie zrobi, sprowadzi a jak nie to za aj waj trzeba bulić.

Podstawowy parametr to brzmienie , a reszta to kwestia gustu i portfela.

hakki,

zgadzam się,

przecież świat nie jest biało czarny, wszędzie są jakieś kompromisy,

gdyby nie forum to wiedziałbym tylko o istnieniu sprzętu sprzedawanego w 3 sklepach w Katowicach, lub preferowanego przez redakcje AV itp. wiem że jest internet tylko trudno szukać po omacku.

Mając 2 tysiące złotch i więcej oprócz podstawy czyli brzmienia, warto jednak by zestaw też się prezentował, nie mówię tu o odpustach, ale można przecież jedną ładną kreską, plus zróżnicowanie materiałów zrobić dobry wzmak. Z całym szacunkiem do tej konstrukcji, ale to jak to teraz wygląda to bym tego nie kupił, jeśli chodzi o zestaw nr.1.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

americano, 6 Sie 2008, 11:27

>między wypasem a syfem jest jeszcze opcja pośrednia - ładna, tania chińska obudowa zamawiana przez

>internet, tyle tylko, że musi się chcieć...

Owned !

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Owned - zwrot używany w środowisku egamingowym. Oznacza przytłaczający tryumf nad przeciwnikiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.