Skocz do zawartości
IGNORED

McGyver co potrafi?

Jędruś

Rekomendowane odpowiedzi

marcin9999, 5 Sie 2008, 21:46

>po tym jak słysząłem u znajomego tego skandalicznego dussuna ktorego ty raczysz porównywac do połki

>np maca - nie mam żadnego powazania dla twoich wpisów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

BECO, 5 Sie 2008, 22:20

>Dobra, czas na konkrety - Darkul zrób w cenie MA (nawet + 50%) wzmaka, który będzie lepszy to go

>kupię. Po kiego te ciągłe dyrdymały, konkrety Panowie!!!

Tak, tylko skąd będziesz wiedział że jest lepszy skoro nie można go porównać z MA XD800, bo konstruktor przed takim porównaniem broni się rękami, zębami i kopytami?

No, chyba że mu uwierzysz na słowo, no to ja pytań więcej nie mam.

o jwiedzialem ze nerwiki szybko wam chlopcy polecą jak sie wam srubke torszke podkreci...forumowi frustraci..bez grosza przy dupsku...sracie po sprzetach innym tylko dlatego ze kosztuja wiecej...lewacy...

marcin9999, 5 Sie 2008, 22:20

>no ie masochista to bym byl jakby twoierdzil ze dussun gra dobrze

ignorancja maxymalna,niesłyszałeś jak gra a twierdzi że źle

możliwe ze gra źle albo dobrze tylko skąd ty masz otym wiedzieć

marcin9999, 5 Sie 2008, 22:20

>no ie masochista to bym byl jakby twoierdzil ze dussun gra dobrze

Dobrze płacą w tej Twojej instytucji skoro stać Cię na Aku..

Mnie póki co nie stać, a z Dussona jestem ogromnie zadowolony.

Temat nr: 40971

Autor: marcin9999 O mnie » Ignoruj » PW »

Data dodania: 2008-03-13 22:27:01

Stat: 1604 / 467 / 0 Lista tematów forum BOCZNICA »

Dodaj temat do listy ignorowanych tematów » Co to jest?

BOCZNICA: Prośba o likwidacje mojego konta

Zwracam się z prośbą do administratora o likwidację mojego konta na niniejszym forum.

marcin9999

Naprwde to byl swietny pomysl. Jeszcze raz prosze to przemyslec. Jak do tej pory poza zarzucaniem ludziom czegokolwiek nie wnosi Pan do tematow nic konstruktywnego.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Nie uwierzę - jak nie wypożyczy do posłuchania wszystko będzie jasne, prawda? Swoją drogą to można by sie nawet złożyć na taki zakup, podszyć się pod kogoś i złożyć zamówienie;)

Żarty żartami, tylko "wyścig szczurów" w tak niemożliwej do opisania i zmierzenia kategorii jak audionirwana spędza sen z powiek obu (może wielu) stronom. Musi być ciężko zdać sobie sprawę, że często ci co mają mniej są bardziej szczęśliwi...My faceci to mamy jednak porządne bubu z tymi wszystkimi hobby.

Pozdrawiam wszystkich rozsądnych:)

marcin9999, 5 Sie 2008, 22:28

>o jwiedzialem ze nerwiki szybko wam chlopcy polecą jak sie wam srubke torszke podkreci...forumowi

>frustraci..bez grosza przy dupsku...sracie po sprzetach innym tylko dlatego ze kosztuja

>wiecej...lewacy...

O, ja akurat nie "sram" po drogich sprzętach tylko dlatego że są drogie. Mam wiele szacunku do kilku (nie wszystkich) drogich klocków z którymi miałem możliwość się zapoznać.

Za to ty srasz po chińskich sprzętach tylko dlatego że są chińskie. A wiele z nich tylko na obrazku widziałeś. I kto tu jest frustratem?

Celnik o ogromnej specjalistycznej wiedzy z zakresu elektroniki, chemii, fizyki...proszę o numer legitymacji służbowej na PW bo inaczej wiarygodność jest równa tej, którą mieli panowie i panie we Wrocławiu i Legnicy - poleciało za "koperty" z 50 głów. Jak jesteś z branży to wiesz o czym mówię...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.