Skocz do zawartości
IGNORED

preparowane zwierzaki-ptaki. kto ma??

SamoBiBo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. mam pytanie czy ktoś ma lub miał w domu preparowane ptaki? jaka jest ich trwałość, czy szybko sie "psują".

Jak dobrze pujdzie to za tydzień bede miał sowe płomykówke która sie zdeżyła wczoraj z tirem mojego kolegi . Bardzo piękny ptak więc pomyślałem że szkoda zakopć w ziemi :-((. foto za tydzień.

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/29396-preparowane-zwierzaki-ptaki-kto-ma/

>> Jaro_747

>.Mój ptak na szczęście nie jest preparowany (foto nie będzie).

...bo Twój ptak po spreparowaniu był by nie widoczny;-)) moj zato ma rozpiętość 73cm(foto będzie)

>>A Kolega to kolejny dyslektyk na forum?

...OOoo tak brawo!! za spostrzegawczość i szybkość ,bo byłeś szybszy od Teo.Mam nadzieje że niemasz swira na punkcie ortografi jesli tak to proponuje Wam zalożyć temat-''nauczanie ortografi-Jaro_747 i Teo '';-).

pozdrawiam bardzo...bardzo serdecznie

>SamoBiBo, 10 Lis 2006, 18:09

>>>A Kolega to kolejny dyslektyk na forum?

>>...OOoo tak brawo!! za spostrzegawczość i szybkość

Tak przez grzeczność pytam, bo jeżeli Kolega jest dyslektykiem,

to trudno, jeżeli nie, to pisanie z tak fatalnymi błędami jest zwykłym

niechlujstwem i wyrazem lekceważenia czytelników.

A może Kolega czuje się rozgrzeszony przykładem Małych Bliźniaków?

Oni też po polsku jakoś tak nie bardzo :-(

Jestem Europejczykiem.

Kto ma spreparowanego dyslektyka? ;) Jakby takiego złapać i wypchać - na postrach dla dzieci...

A poważnie - po co Ci wypchana padlina???

Robisz leśniczówkę czy pracownię biologiczną do podstawówki?

aaa... no i jeszcze sprawdź prawo łowieckie bo wydaje mi się że ubita dziczyzne masz obowiązek odstawić do leśnictwa i odebrać po wniesieniu określonych opłat.

Qubric-hehehe ...tylo że wypchany dyslektyk jusz nic nie napisze ;-)))hihi i dzieci bym nie wystraszył bo jestem łady :).

-ja tej dziczyzny nie ubiłem tylko przyjechała do mnie na pace tira w którego wcześniej przydzwoniła...bjedne ptaszysko.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.