Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego najdroższe wzmacniacze nie....

ulung

Rekomendowane odpowiedzi

Ten preamp rozkłada na łopatki :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>ulung

>''istotą świata są gąłki!!"

>''Najwspanialszy jest wzmacniacz którego nie ma''

Gałkiewicz, to jest niedopuszczalne !

Prawdziwy, zywy wzmacniacz, bedac takim wlasnie REALNYM, prawdziwym wzmacniaczem,

nie moze nas nie zachwycac, a wiec zachwyca !

Jak to nie zachwyca Gałkiewicza, kiedy juz tysiac razy tlumaczylem Gałkiewiczowi, ze go zachwyca ?!

To ze go nie zachwyca, to prywatna sprawa Gałkiewicza !

Jak widac, Gałkiewicz nie jest inteligentny ! Innych zachwyca !

To dlatego, ze niewielu jest ludzi naprawde kulturalnych i na wysokosci...

Gałkiewicz, Lukar ma zone i dzieci na utrzymaniu !

Niech Gałkiewicz przynajmniej nad dziecmi sie ulituje !

Gałkiewicz, nie ulega watpliwosci, ze skrypty PHP i mySQL, powinny nas zachwycac,

a przeciez Lukar Wielkim Adminem jest !

Moze Lukar nie wzrusza Gałkiewicza, ale nie powie mi chyba Gałkiewicz, ze nie przewierca

mu duszy na wskros : Jozwa, Jazz, lolo, pitdog, stempur.....

Dudivan ! Niech dudivan natychmiast wykaze mnie, Gałkiewiczowi i Nam Wszystkim w ogole,

piekno Prawdziwego REALNEGO wzmacniacza single-ended na triodach, red base, golden pin,

smooth getter, Golden General Electric Dragon Supreme !

Bo ja juz nie moge ! I Nikt nie moze ! O Boze !

Ps.

PRAWDZIWA Polo-kokta (ta z zolta nalepka w kanciastej butelce) to byl Napoj Bogow,

ktorym te rzygowiny koncernu Pepsico - stop nawet niegodne calowac !

hej ostatnio byli u mnie goście z pracy i jeden gościu kilka razy pytał dlaczego nie ma regulacji basu i sopranu. Po prostu nie mógł zrozumieć DLACZEGO??? I w końcu zapytał: "Ty chyba nie lubisz basu fajnego, co?" A tak poza tym, to fajne są pokrętła i wskaźniki, nie powiem, że nie :) Pozdr. Piotr

Tez kiedyś byli u mnie znajomi i też się "interesowali" czy steruję moje urzadzenia ,czym dodaję

basu a jego ci u mnie dostatek. Szukali pilota a u mnie niestety pełny manual i tylko dwie gałki

we wzmaku lampowym i tylko jedno pokretło w integrze tranzystorowej.

>ulung

To proste. Więcej gałek wymaga sporej inteligencji, a u mnie z tym krucho. Jak jest jedna to jeszcze jakoś daję sobie radę, ale jakbym miał np. dwie to na pewno by mi się myliły i mógłbym nieświadomie wybić sąsiadowi szyby. A tak jedna i błogi spokój. Co prawda czasami i tak mi się myli w którą stronę mam kręcić, bo to widzisz już nie ten wiek. Jednak póki co jeszcze jakoś dają radę. Jak mi się pogorszy kupię sobie końcówkę.

Masz fajne "o mnie". Ty to pewno z większą ilością gałek nie masz takich problemów jak ja.

p. deep

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.