Skocz do zawartości
IGNORED

Wrażenia po audio show 2006

kyuss3

Rekomendowane odpowiedzi

noo ładnie ;-)

To może się tak przedsatwicie od lewej do prawej od góry do dołu? Niestety wszystkich nie znam a w zbiorowym foto nie uczestniczyłem, ale chętnie mniej-więcej poznam :O)

pewne elementy nienawisci biora sie z tego ze czesc forumowiczow przygotowuje sie do skoku na kase czyli produkcje zamierzaja uruchomic. I w kazdym wietrza potencjalnego wroga. Ja np. was nienawidze bo mozecie skonstruowac lepszy wzm niz moj !!!! kurcze jak ja was nienawidze!!!!

oczywiscie to byl zart. Moze kiepski ale zart. Bo czy wy mozecie skonstruowac lepszy wzm niz moj??? ha ha spie spokojnie. I jestem lagodny jak baranek bo wiem ze niestety jestescie beztalecia bezplodni ............... kurcze znowu mi odbija? A jesli nawet zrobicie cos lepszego ta odskocze w mfb i tyle mi mozecie narobic!!!!! bo jak rozumiem mfb dla was to czarna magia co?

Ja tam też lubię wszystkich megakonstruktorów :)

Niedawno łypnąłem do wnętrza nigdy nie używanej megakonstrukcji i zamurowało mnie.

Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii, ale ten osobnik nie ma pojęcia o tym co robi :(

A gadane ma jak cholera.

Tak więc róbta co chceta legendy DIY :)

Senicz:

"pewne elementy nienawisci biora sie z tego ze czesc forumowiczow przygotowuje sie do skoku na kase czyli produkcje zamierzaja uruchomic"

Naprawdę myślisz, że zarządy koncernów produkujących audioklocki albo AudioKlan organizują sztab kryzysowy bo ty wysmażyłeś swoje naleśniki, a DIYowcy wynajęli pokoik na AS? Co to za paranoja?

Awidziesz, widziałem gdzieś projekt Twojego wzmaka.

Mógłbyś opublikować jakiś schemat analogówki do CD?

Najlepiej pod TDA1541, zeby był w stanie to zainstalowac.

Pozdrawiam

senicz, 4 Gru 2006, 21:39

>bezplodni ...... kurcze znowu mi odbija? A jesli nawet zrobicie cos lepszego ta odskocze w

>mfb i tyle mi mozecie narobic!!!!! bo jak rozumiem mfb dla was to czarna magia co?

Nie drogi Seniczu, nie czarna magia. Kazdy, kto zajmowal sie automatyka przemyslowa i problemami stabilizacji ukladow o wielu stopniach swobody zetknal sie pewnie od strony praktycznej z mfb. Zastosowanie do przetwornikow akustycznych to akurat dosc prymitywna aplikacja mfb. Niemniej ciesze sie, ze ktos sie tym zajmuje :-) mimo ze skorka nie warta wyprawki...

Pozdrawiam

>abudzik, 4 Gru 2006, 21:40

>Tak więc róbta co chceta legendy DIY :)

Coś ci dolega? Coś cie boli? Najlepiej jak porozmawiasz z kimś

o swoich problemach bo nie wiem czy tu możemy ci jakoś pomóc.

Jestem Europejczykiem.

koncerny leja na to forum grubym sikiem ale tu sie dzieja rzeczy nieprzyjemne. Walka trwa na noze. kazdy chce byc lepszy od innych. I dobrze bo z konkurencji powstaje postep. Tylko chlopaki ida na latwizne. Jakies lmy i juz zadowolenie pelne hiend niby. He he hiend na lmach. na mojej stronie podalem szkic kolumny i opis dlaczego tak a nie inaczej. Nikt nie zwrocil uwagi. wola robic swoje zdudnienia z czasopism i wytycznych konsultantow audio.

-> Senicz

A swoja droga bardzo zaluje, ze nie mialem okazji posluchac Twojego wzmacniacza. Jesli mam byc szczery, myslalem ze jestes opowiadaczem-gawedziarzem i Twoja obecnosc oraz prezentacja na AS bardzo milo mnie zaskoczyly.

Pozdrawiam

"Coś ci dolega? Coś cie boli? Najlepiej jak porozmawiasz z kimś

o swoich problemach bo nie wiem czy tu możemy ci jakoś pomóc."

Właśnie o to chodzi, żeby nie pomagać.

Geniusze niech produkują na własne potrzeby i nie obrażają się na niedoszłych klientów, a sława czeka ich niechybnie, ale dopiero po śmierci :)

Kiedys jeszcze cos zaprezentuje ale bede lepeij przygotowany. gdybym wiedzial ze nie bedzie kolumn alto to bym przyiozl swoje marantze. One mialy przynajmniej 25cm glosniki na basie a nie 16cm jak te z pokazu. I powodem braku basu niebyla nawet mala powierzchnia membran choc to tez z uwagi na kubature salki a dosc wysoki rez. wlasny tych glosniczkow. Wiadomo male musza miec wysiki fr. a po wlozeniu do skrzynek podnosi znacznie. Na takie pokazy potzrebne sa przynajmniej 4x42cm na basie. Wtedy wypelnienie i dopelnienie basem bedzie odpowiednie. gdyby chlopaki z kontaty diy znali numer z Jopek to nigdy by sie nie odwarzyli pokazywac kolumn. A tak dreczyli gosci wystawy dudnieniem i beczkowieniem. W sobeskim nie bylo miejsca gdzie cos gralo rowno i poprostu dobrze. A co ciekawe recenzje sa znakomite. A i wielu chodzilo i cmokalo z zachwytem. Dostarcze kiedys te swoje marantze do kaim i porownamy z typowymi dudniencami. Wtedy moze zrozumiecie o co mi chodzi.

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.