Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie wątek Sonus Oliwa - coś złego?

Ken Ishiwata

Rekomendowane odpowiedzi

=> zdezi

Zabieram głos bo niestety w odróżnieniu od Ciebie losy Sonus Oliva nie są mi obojętne a jad kierowany pod adresem pana Andrzeja Witka jest niczym nieuzasadniony. Powtarzam jeszcze raz nigdy nie spotkałem sie z taką uprzejmością, życzliwością i profesjonalizmem - jak w firmie Sonus Oliva.

Miałem nic nie pisać , ale nie wytrzymałem.

Wiem ,że w kraju jest modna teoria spiskowa, ale mimo wszystko posłuchajcie;

W przeddzień pojawienia się tego wątku byłem gościem kolegi .....zildjiana, wyszedłem od niego wieczorem.

Tej samej nocy o 3.15 pojawia się ten sam wątek ,a o 5.15 budzi mnie i moją rodzinę,

sms od.........kolegi zildjiana, zawiadamiający mnie, że ten wątek się pojawił ;-)

Zaznaczam nie dostałem nigdy o tej porze smsa ,dlatego było to co najmniej dziwne.

Na żadnej stronie ,a przejrzałem dziesiątki takich stron, Eichmann nie pokazuje niebieskich wtyków jako srebrnych no chyba ze jestem daltonistą.

Ale mam jedno pytanie ; W CO GRA KOLEGA ZILDJIAN ?

"Gwoli ścisłości, bywały między mną a P.Witkiem kontrowersje. Ale załatwiałem to jak dotąd w kontakcie bezpośrednim."

Tak nie zupełnie ; bo ja się nasłuchałem od ciebie jak to zamówiłeś kolumny dla syna w S.O o określonej cenie i specyfikacji , a przyszły kolumny bez zwrotnicy ,

która była ujęta w kosztorysie ;-) !?

Nasłuchałem się też o nowych kablach S.O które twoim zdaniem są do kitu - to twoje słowa.

Także pokazujesz się na forum jako „biały rycerz”, a jest trochę inaczej.

W co ty ZILDJIAN grasz ???

Jeszcze w poprzednim usuniętym - zaznaczam na wyraźna prośbę S.O wątku pisałem ,

że jeśli się mylę to przyznam się do winy co też w tamtym wątku uczyniłem cytuję;

"TO WYPADA MI TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZEPROSIĆ PANA WITKA - ALE NIE JEST ON BEZ WINY"

cała sprawa jest zwykłym nieporozumieniem, ja usiłowałem naświetlić ją tak jak to było widać z mojej strony,

proszę się zastanowić ,spojrzeć na zdjęcia i kolor wtyków i jakie wnioski sie nasuwają ?.

Nie znam się na fizyce, ale z tego co wiem to srebro utlenia się, a złoto nie koroduje - może jestem w błędzie ? ;-)

Pan Witek przeinaczył trochę fakty, mam nagrane na sekretarce dwa jego telefony do mnie w sumie 10-15 min w których przyznaje sie do pomyłki zamiany wtyków, ale ani przez moment nie sugeruje naprawy zaistniałej sytuacji - co po prostu jest delikatnie mówiąc dziwne, dopiero po wycofaniu prze zemnie wątku i jasno postawionej sytuacji zgadza sie na usunięcie swojej pomyłki. Nie wiem czy bez wpisu na forum bym coś uzyskał, ale i tak tego teraz żałuje.

CAŁA SPRAWA STAŁA SIĘ DLA MNIE WIELCE NIESMACZNA, PRZYZNAJĘ SIĘ JESZCZE RAZ POSTĄPIŁEM DOŚĆ NERWOWO I POCHOPNIE NIE DO KOŃCA MIAŁEM RACJE BO WTYKI OKAZAŁY SIĘ SREBRNE A TO BYLO MERITUM SPRAWY.

DLATEGO PRZEPRASZAM PANA WITKA ZA POCHOPNE OSKARZENIA , ALE NIE JEST ON BEZ WINY GDYBY DAŁ DOBRE WTYKI NIE BYŁO BY TEMATU.

PO PROSTU DOSZŁO DO NIEPOROZUMIENIA , które niektórzy z tego forum próbują rozgrywać w swoim tylko wiadomym celu.

O Dżizus! Gutek !

Potwierdzam ponownie,że Pochopnie rzucasz rękawicą już po raz 2gi w przeciągu tygodnia. Ale podniosę. Po kolei:

1/Po naszym spotkaniu wyjeżdżałem wcześnie rano. Z nudów ( nie prowadzę samochodu) oglądałem Forum.Ku memu zaskoczeniu pojawił się nowy wątek dotyczący "czegoś złego z SO". Ok. pół do szóstej istotnie wysłałem sms'a do Ciebie,dodam- z pytaniem "....czy to przypadek?" Przepraszam za obudzenie całego domu,naprawdę.

2/A czy gdzieś Eichmann na stronie pokazuje ,że srebro jest wyłącznie w czarnym wtyku? Staram Ci sięna to zwrócić uwagę usilnie od killu dni !

W co gram? Ano gram akcjami SO na londyńskiej giełdzie i nie dopuszczam,aby czarny PR obniżył kursy. Sprzedam trochę po najwyższym kursie i jak będę miał dość pieniędzy,aby wykupić SO sam doprowadzę do spadku i przejmę firmę. Nie bądż śmieszny.

3/NIE UPOWAŻNIŁEM CIĘ do ujawniania prywatnych rozmów na Forum. Uważaj ! To broń obosieczna.

Tak,z kolumnami szytymi na zamówienie były problemy. Czy u krawca odbierasz gajer podczas przymarki? SO uznał,że dla cięzkego rocka kolumny bez zwrotnic mogą być lepsze. Nie było dobrze.Po dostrajaniu okazały się bardzo fajne ,czemu dałem wyraz na Foprum (patrz wątek). Nawet obaj z młodym przeprosiliśmy Mr Witka,bo wokal Belew na Sleepless ma nadto sybilantów nakażdym głośniku.

Re kable - zamówiłem pod tuner tańsze kable z Neutrikami z ich niższej pólki. Były kiepskie. Patrz Forum.

cdn

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.