Skocz do zawartości
IGNORED

opiekunka do dziecka

martini dry

Rekomendowane odpowiedzi

Szukamy opiekunki dla naszego Michałka - potrzebujemy kogoś od stycznia, młody człowiek będzie miał wtedy 6 miesięcy. "Wywiesiliśmy" już ogłoszenie w serwisie niania.pl, pytamy się znajomych, pomyślałem, że może ktoś z forumowiczów mógłby polecić jakąś sympatyczną panią. Mieszkamy w Warszawie na granicy Włoch i Ursusa.

Załączam klika zdjęć młodego audiofila:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-505-100003300 1170304631_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/29522-opiekunka-do-dziecka/

>martini dry

Zabieraj koniecznie !

Zaloze sie, ze "wysokie' ma lepsze od kolumn twonka,

mimo, ze bez Fostexow i kondensatorow Mundorfa ! :)

Bedzie mozna porownac i miec jakas skale odniesienia !

Pozdro

Heh, a ja nieskromnie myślałem, że jestem jedynym audiofilem obstawiającym Włochy, a szczególnie obszar graniczący z Ursusem ;) Widzę że muszę zrewidować swoją teorię, że w Warszawie średnio przypdada jeden audiofil na dzielnicę. Jest nas więcej! Audiofile wszystkich krajów łączcie się ?

>>Vlad:

>Zaloze sie, ze "wysokie' ma lepsze od kolumn twonka,

>mimo, ze bez Fostexow i kondensatorow Mundorfa ! :)

Prawda, nieraz potrafi "wyciągnąć" dość wysokie tony. Ale generalnie to grzeczne dziecko:)

>>raffax:

>Heh, a ja nieskromnie myślałem, że jestem jedynym audiofilem obstawiającym Włochy, a szczególnie obszar >graniczący z Ursusem ;) Widzę że muszę zrewidować swoją teorię, że w Warszawie średnio przypdada jeden >audiofil na dzielnicę. Jest nas więcej! Audiofile wszystkich krajów łączcie się ?

Jest nas tu więcej:) Walery co prawda odsunął się ostatnio od granicy Ursusa, ale dalej mieszka we Włochach.

martini dry lepiej poszukaj dobrej niańki...:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

==> Jacch

Emalia to raczej nie jest :)

''Emalia – technika zdobienia wyrobów metalowych, najczęściej złotych, srebrnych lub miedzianych, za pomocą szklistych powłok składających się z mieszaniny sproszkowanych minerałów (piasek, kreda, glina) oraz topników (boraks) z dodatkiem pigmentów, stopionej w temperaturze ok. 800-900 °C w specjalnym piecu.''

Co najwyzej emulsja lub co gorsze olejna ;)

==> Jacch

Emalia skojarzyla mi sie z garnkami ale po dodaniu wpisu przypomnialem sobie o Emolaku (nazwa handlowa) czyli emali fatlowej. Musialem jednak czekac godzine zeby to napisac.

A faktycznie ostanio jakos remonty zminimalizowalem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.