Skocz do zawartości
IGNORED

Kto z Was będzie na AS'03, ano migiem...

andrea29

Rekomendowane odpowiedzi

JA bede własnie zamowiłem koszulke z napisem 608 (bedzie widoczny na klacie) w rekach bede miał płyte fadeovera i HD600 u boku swoja duza cycata zone z dwoma pałami bejsbolowymi...bedziemy nastawieni na zrobienie zadymy na stoisku horn disribution :):):)Zabiore ze soba tez wzmak Forum 608 zeby pokazac miazdzaca przewage produktu DIY nad gówniana brytyjska masówką rodem z M.F...kojarzaca sie czesto z tak pozytecznymi zabawnymi zwierzakami jakimi sa mlode swinki.

Przybedę i ja z pacholęciem mym. Na całe dwa dni, to jest o 30% mniej niż w latach poprzednich :-( Ciekawe tylko czy bilety też będą tańsze o 30%? Nie bijcie, ja tylko żartowałem!

• 2 tygodnie później...

Spoznialski (zasluzony ponad 2 tygodniowy urlop) ale i tak sie wpisze - bede - pewnie i sobota i niedziela - przynajmniej w Sobieskim bo to 10 min ode mnie - a do Bristolu juz troche dalej i tam niewykluczone, ze beda wpuszczac tylko "krawaciarzy" ;))

• Redaktorzy

No właśnie. Ja już wiem, że w sobote mam na drugim końcu Polski konferencję, ale w niedzielę będę od rana. Gdzie kogo szukać. Mogę założyć plakietkę z napisem józwa.

nooooooooo... to zanosi się na niezłe spotkanie. Będzie nas wielu, więc

aby poznać się ,proponuję stary numer ... szuflandia... szuflandia... szuflandia... szuflandia...

Dla wszystkich chętnych, proponowałbym spotkanie o 12-tej w sobotę i niedzielę przy stoiskach z prasą, a raczej bliżej szatni. Zawsze tam jest sporo wolnego miejsca.

A w samo południe, bo tak czynili prawdziwi mężczyźni na dzikim zachodzie ; ))

Przykicam na 2 dni : )))

Pozdr.

>jozwa

ćwiczenia echolokacyjne przed łowami na AUDIOSHOW? :-)

swoją droga to ciekawy pomysł podrażnić uszy ultrdźwiękami a następnie powrócić do pasma akustycznego

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.