Skocz do zawartości
IGNORED

Wrażenia forumowiczów po odsłuchu SS300B

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwolisz / cie zatem że jutro zamieszczę fotki obciaschu i nie obciachu o.k.

Moje są wykonane na równi z....X a brzmieniowo u mnie i kolegów okazały sie lepsze od X o jakim więc obciachu mówisz? O tym z dala z nad Wisły?

Sam przecież napisałes, że interkonekt i sieciówka były rozpakowane. Na nich grał na AS Patek Petera Daniela. Nie było źle ;-)

Po prostu nie było na nic wiecej czasu w przygotowaniach a na wymiany kabli głośnikowych sie nie decydowalismy, bo bo one muszą sie najdłużej układać w zestawach.

Drogie Pany. Temat o SS300B. Czekam, aż będę mógł posłuchać i się ustosunkować (za przeproszeniem). Fajnie się czyta o różnych spojrzeniach na ten sam klocek, ale poczekajmy na opinie większej ilości forumowiczów.

Dźwięk estradowy nie jest mi obcy, bo niekiedy używam różnych wynalazków - niestety żaden z nich nie urzekł mnie do tej pory w warunkach domowych. Mam nadzieję, że to się zmieni.

Kabelki - to fakt - zwłaszcza te, przez które musi popłynąć więcej prąda wymagają nieco czasu.

Zydelek, 10 Gru 2006, 22:47

>Zdezi- przejąłes laskę gospodarza nie wiem od kodo a przynajmniej kto smiał Ci ją przekazać:) bo na

>gospodarza czy "starszego" sie nie kwalifikujesz w mej ocenie:):). WQchodząc do pokuju przedstawiłem

>sie: otom ja nick mój Zydelek a Ty wzrószyłes dłupawo ramionami :)To ja wydałem forse jaka by nie

>była na wystawę(w sumie z rozpustą ponad dwa kawałki). Nie przedstawiłeś mnie kolegom. Nie

>wprowadziłes na zaplecze jako swojaka! Nie mam w zwyczaju sie upominania ale Jarowi i Andrzejowi to

>Tobie w obyczajach brakuje:):)

>Pozdr. Sapra i Jar1 !!!!!

A od kiedy to TY jesteś "swojakiem"?

Dobry obyczaj nakazuje by wchodząc do pomieszczenia przywitać się ze wszystkimi którzy wewnątrz się znajdują !

No ale jak się ma wszystkich gdzieś ... bo jest się wielkim Zydelkiem ;)

Niby dlaczego miałem Cię przedstawiać wszystkim?

Co TY jesteś małe dziecko że sam nie potrafisz? Wstydzisz się ... krygujesz ...

I skąd Ci przyszło do głowy że byłem jakimś tam gospodarzem?

Widać nie znam obyczajów Jara ani Andrzeja tak dobrze jak TY w końcu jesteś już w swoim mniemaniu "swojakiem" ;)

zdezi

Zydelek -->

Ty już kiedyś promowałeś swego czasu sprzęt Darkula na tym Forum!

Czy z SilverSound jest podobnie? Bo dostrzegam subtelną analogię ;) No chyba że się mylę ;)

pozdrawiam i życzę wytrwałości :)

zdezi

>zdezintegrowany

Znam nieźle Darkula [ mam kilka jego urządzeń] i jedno ci napiszę, a mianowicie to że facet zna sie tez bardzo dobrze na lampach. On nigdy nie potrzebował reklamy , dlatego że robi urządzenia niszowe , pojedyncze egzemplarze. Niestety forum jest jak przysłowiowy papier , wszystko wytrzyma. Osobiście dziwie sie Darkulowi że udziela sie i nadal służy pomocą wielu ludziom tu z forum.

Co do lamp to nie jest do nich nazbyt pozytywnie ustosunkowany ale umie sie nimi bawić. Słuchałem jego nowy wzmacniacz Drakula jakiś tam nr i jest to doskonale brzmiące urządzenie. mało jest wzmacniaczy tranzystorowych które potrafią oddać barwę instrumentów wraz ze swoboda i efektem, powietrza w nagraniach.

Jego nowe przedwzmacniacze czy hybrydy lampowe grają tak ze nie jeden lampiarz sikałby po nogach mając świadomość ile zaoszczędza. Natomiast należy tez pamiętać ze nie jest bez wad , ale kto z nas jest chodzącym, ideałem ? Obecny przykład rodem z "Sex afery" tez daje do myślenia.

:) Nie robię nikomu reklamy by była jasność.

"Swojak" to na wystawie ktoś kto za pokój zapłacił. Ty wlazłeś tak więc jak wsza, przyczepiłes plakietkę i nie zapłaciłeś za wstepy na wystawę. Ja pomimo uiszczenia opłaty nie dostałem choćby plakietki ażeby wjść na "swoja" wystawę musiałem zakupić bilet. Wychodzi więc że to Ty miałeś moją plakietkę. Jesli nie dostrzegasz faktów to trudno. Dwa! Zamiast ja czuć się tam gospodarzem za Twoją sprawą czułem się tam gościem i to za własne pieniądze!!!

Koniec tych przekomarzań bo to nie na temat a cały czas widzę że masz uprzedzenia, więc co bym i jak nie napisał i tak zrobisz by wyszło na Twoje.

Amen.

Zydelek, 11 Gru 2006, 08:45

>:) Nie robię nikomu reklamy by była jasność.

>

>"Swojak" to na wystawie ktoś kto za pokój zapłacił. Ty wlazłeś tak więc jak wsza, przyczepiłes

>plakietkę i nie zapłaciłeś za wstepy na wystawę. Ja pomimo uiszczenia opłaty nie dostałem choćby

>plakietki ażeby wjść na "swoja" wystawę musiałem zakupić bilet. Wychodzi więc że to Ty miałeś moją

>plakietkę. Jesli nie dostrzegasz faktów to trudno. Dwa! Zamiast ja czuć się tam gospodarzem za Twoją

>sprawą czułem się tam gościem i to za własne pieniądze!!!

>Koniec tych przekomarzań bo to nie na temat a cały czas widzę że masz uprzedzenia, więc co bym i jak

>nie napisał i tak zrobisz by wyszło na Twoje.

>Amen.

Zydelek -->

Jakoś Cię w piątek przy całodziennym taszczeniu gratów nie widziałem !!!

Myślisz że jak zapłacisz 50 czy 100 zł to Cię wszyscy po rękach mają całować? Hahaha

A kto Ci zabronił czuć się jak gospodarz?

Posiedziałeś raptem kilka minut w pokoju DIY/KAIM (z czego większość na zapleczu z kieliszkiem w ręku) i uważasz się za gospodarza?

Trzeba było postać kilka godzin w sobotę lub niedzielę przy sprzęcie!!!

Zmianiać płytki i czuć się jak Gospodarz!!!

Jakoś tego w Twojej postawie mi zabrakło ....

Załóż kolejny wątek tym razem o swoim systemie na AudioShow 2007 ... być może zdążysz ... chociaż jak patrzę na to co piszesz i na to co robisz to pewnie znów na pisaniu się skończy !!!!

zdezintegrowany_3PO

>Zyzio

Reklamę ma m.inn. dzięki tobie , dosyć mało wybredna w tonie i guście.

Kiedyś zadałem tobie pytanie, czy brałeś cos od Darkula, odpowiedziałeś ze nic.

Wszystko na temat !

Wierz mi lub nie ale nawet anty reklama też jest reklamą.

Sam jestem tego przykładem.

Fala rzygowin na chłopaka zwróciła moja [ i z tego co wiem nie tylko moja ] uwage na jego urzadzenia.

Potrawi robić doskonałe urządzenia i spokojnie można sie dogadać, tylko trzeba chcieć wyjść ze swojego ego.

Powracając do tematu.

Kilku jego mościów krzyczało że S.S.300 to rewelacja i zaora wzmacniacz Darkulowy, i co !?

Bez udziału wzmacniacza darkulowego wyszła kompromitacja ! W ciemno napisze że nawet po poprawkach S.S.300 będzie rozjechany przez Drakulę. Mam taki wzmacniacz i go używam równolegle z bardzo doborowymi rządzeniami znacznie droższymi. Gdyby Drakula była asygnowana nazwa jakiejś uznanej marki lub chociaż napisem Made In US to wszyscy rozpływaliby sie w superlatywach o pismakach nie wspomnę.

Nie jest istotne czy kolumny były trudne czy źródło słabe , dobry piec zagra ze wszystkim z różnym efektem ,ale zagra. Tu sie cos grzało, tam pierdziało itp, to jest żenada !

dogon -->

"Nie jest istotne czy kolumny były trudne czy źródło słabe , dobry piec zagra ze wszystkim z różnym

efektem ,ale zagra. Tu sie cos grzało, tam pierdziało itp, to jest żenada !"

Swięta prawda!!! A kabelkami to można co najwyżej szczegóły dopieścić !

zdezi

=> dogon

Nigdy nie zaprzeczałem, że darkul nie ma wiedzy, ale jako człowiek wywołuje u mnie odruch wymiotny i tyle w temacie, dlatego nie intersuja mnie jego full wypasy, bo jest zwyczajnie i po prostu nieuczciwy.......

"Potrawi robić doskonałe urządzenia i spokojnie można sie dogadać, tylko trzeba chcieć wyjść ze swojego ego" - MEGA LOL, jakby powiedział emesze: "Dareczku, ty wiesz...." :))))

>Zyzio

No właśnie powielasz cos co ani ciebie nie dotyczy , ani nic nie wiesz na ten temat , lub sie tobie tylko wydaje ze wiesz. Przypominasz swoim działaniem xero , powielasz niewyraźny obraz.

Niestety zawsze tak jest ze najwięcej maja do powiedzenia ci postronni. Uzewnętrznienie swoich żali na forum publicznym jest tez smutne [ niezależnie uzasadnionych czy nie] , dużo to mówi o danym człowieku.

=> dogon

Nie znasz sprawy z emesze to nie miel klawiaturą, zajmij się lepiej promocją darkulka i uzewnętrznij swe uwielbienie dla jego produktów :)

P.S. Nikt Cię nie nauczył, ze jak zwracasz się do innej osoby to piszesz "Ty" - takie drobnostki wiele mówią o człowieku.....

"Uzewnętrznienie swoich żali na forum publicznym jest tez smutne [ niezależnie uzasadnionych czy nie] , dużo to mówi o danym człowieku" - LOL, wręcz przeciwnie, szczerość ponad wszystko, cenieę ludzi którzy walą prosto z mostu to co myślą, a nie podstepnych, zamkniętych w sobie, fałszywych skrytobójców :-)

No cóz , jesteś właśnie takim skrytobójca , na dodatek chowającym sie pod anonimowym nickiem.

Smutne to czy żałosne ?

Ode mnie to wszystko.

Mimo wszystko pozdrawiam !

Dogon ten temat uważam za zamknięty :O)Właśnie przez takie posunięcia stracił klienta,ale zawsze uważam nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,zarówno mnie jak i jemu :O)

A badziewie to opinia Darka o tym TT :O)Nie moja.Nawet nie mogę się własnymi słowami wypowiedzieć bo nigdy po oddaniu do tjuningu nie było mi dane posłuchać TT :O)

>Leszek

Widzisz w relacjach pomiedzy mna a Darkulem tez nie zawsze bywało rózowo .

Ale mam ku temu podstawy aby twierdzic że jak poprosisz go o pomoc to z pewnością ci jej udzieli.

Ojej, skoro DIY, które z założenia ma być zabawą wywołuje tyle negatywnych emocji, to gdyby te urządzenia stały się komercyjnymi produktami to Wy byście się po prostu pozabijali. :(

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.