Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy album The Beatles

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy ktoś miał do czynienia z tą kompilacją? Jak brzmią nowe-stare utwory przemiskowane przez współczesnych profanów - pod okiem starego managera - chytrusa na kasę, jak się zdaje. Ale nie to jest najważniejsze. Proszę osoby słuchające tych nagrań na swoim/cudzym systemie, podzielcie się swoimi doświadczeniami z tą płytą. Czy jako stary fan Beatlesów z młodszego niż oni pokolenia (rocznik `77) warto się zainteresować tym wydawnictwem? Jaki jest jego poziom artystyczny/realizacyjny? Czy nie sprofanowano największych gwiazd muzyki rockowej wszechczasów? I czy nagrania są choć trochę lepsze od poprzednich edycji?

https://www.audiostereo.pl/topic/29909-nowy-album-the-beatles/

Przepraszam, gapa ze mnie. Szukałem w zakłądce muzyka, ale nic nie znalazłem. Zresztą wątek pojawił się omyłkowo w zakładce stereo (odruchowo wybrałem z listy tę zakładkę) - potem dopdoałęm jeszcze na raz w muzyce. Proszę zatem Lukara o wykasowanie tego wątku z zakładki stereo.

Dzięki z góry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.