Skocz do zawartości
IGNORED

Czy to dobry wybór PHILIPS 42PF7621D ??

darek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich

jestem na etapie poszukiwania tv plazma lub LCD, trochę poszukałem w archiwum i opinie są różne troche również porównywałem jakośc obrazu TV plazmowych i lcd, według mnie jakość obrazu LCD jest nieporównywalnie lepsza od Tv Plazmowych, bardziej szczegółowy obraz, Tv Plasma niezby dobra jakość ,ale tak jak napisałem są to moje odczucia, przejdę jednak do rzeczy bardzo podoba mi się Tv PHILIPS 42PF7621D, czy ktoś miał może jakieś doświadczenia z tym TV i może się nimi podzielić?A może polecicie mi jakiś inny model TV kwota jaką dysponuję to 8000-9000zł, odległość od Tv 4m-4,5m, oglądam głównie TV kablówka(w niedługim czasie planowany zakup TV Neovision) oraz filmy DVD.Będę wdzięczny za każdą poradę, opinię ,sugestię itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.