Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki SAV / SUV do Polski?

Jazz :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Jacchuj, wytlumacze ci to. wk***ia cie to z prostego powodu, ze jestes genetycznie zaprogramowanym zawistnym malym sk***ysynem (o tez pod-standardowej aparycji) bez wyksztalcenia, co juz teraz dobitnie tlumaczy tobie samemu ch*jowy byt do samego konca i brak jakichkolwiek perspektyw. Ja cie wkurwiam tylko posrednio, poniewaz ci o tym przypominam, tak naprawde sam siebie nienawidzisz za te....nazwijmy to braki. Nie moge ci pomoc. Po prostu ani tobie, ani kurwikowi sie nie udalo i ch*j koniec.

OK zawistna holota, lece na narty. W miedzyczasie, nie zapomniec co wam kazalem. Na kazdy moj wpis ma sie znalezc po min. 8 od kazdego z was oslow.

Jazz :-), 23 Gru 2006, 19:06

>ch*j mnie obchodzi co sobie o mnie wyobrazasz.

a mi się wydaje, że obie jedynie zależy, żeby inni (ja) srali po piętach z zazdrości, na saą myśl o astonie, bmw, helikopterze ...

>Po kazdym twoim

>prostackim wpisie staje sie dla mnie coraz bardziej ewidentnie, ze faktycznie jestem dla ciebie

>nieosiagalna elita.

Ty elitą? Dla mnie? Jaja se robisz?:P Ty jestes nowobogackim kmiotem, mentalnie bliżej ci do zwyklego dresa w bmw.

>Dlatego tak warczysz.

zwracam uwagę na twoje chmskie podejście do ludzi, których nie stać na astona. Wyżej srasz...

>Masz teraz tak rzadka okazje poszczekac na segment

>kompletnie tobie niedostepny.

no masz racje, w psychiatryku jeszcze nie bylem.

>Jednak pamietaj, ze my, jako grupa spoleczna w pewnym sensie

>uprzywilejowana tak finansowo poniewaz przede wszystkim intelektualnie, co bardzo cenimy, o co

>dbamy, wie ze lanie pospolstwa po mordach jest po prostu....nieoplacalne.

Wy, to kto? Prawdziwa elita nie obnosi się ze swoimi pieniędzmi. Prawdzia elita wykazuje prawdziw kulturę, niezależnie od nastroju. I raczej się do ciebie nie przyzna. Tluku.

W jaki sposób przerasta mnie intelektualnie czlowiek w bmw który kupil to auto, aby reszta zauważala go na ulicy?

Lanie po mordach jest nieoplacalne, bo >pospulstwo< może oddać.

Ogólnie masz jakąś manię dot. konta w banku. Nie musisz się odgradzać wysokimi murami - naprawdę nie chcę takich jak ty w moim towarzystwie i sam raczej do towarzystwa się nie przylączę. Chlopku.

Jazz :-), 23 Gru 2006, 19:16

>... i ch*j koniec.

Myślę że to najlepsze podsumowanie tego wątku :D

Dzięki Jazz :-), naprawdę dzięki za wszystko - dawno się tak nie uśmiałem :D

Miło że ktoś poświęca swój czas aby poprawić humor innym. Możesz teraz z czystym sumieniem udać się na zasłużony odpoczynek w Aspen :)

Dobra robota!!!

a jakby tak siegnąć do religii.Niektórym by to troche poprawiło humor.Ci co mają, będzie zabrane im, ci co nie maja będzie im dane..Tak więć Dudivan zyska rozum,Jazz straci wszystko nawet urodę a Atopos inteligencje, Horst straci jaja,a vires czy jak mu tam dostanie jaja Horsta.Nie wiem tylko co pan Bóg wymyśli z Qubricem.No może udawać że go nie zna.Panowie nawet jak oszpecicie Jazza ,to forsa i tak zostanie a więc panienki i fury zostaną,a wam to nastrojów nie poprawi.Można mu zabrać tą forsę, ale na samym początku pozabijacie sie przy podziale łupów.Po prostu polubcie bogatych bo już czas-będzie ich coraz więcej.Ale pamietajcie że będzie im zabrane.Niech się męczą.Weso.........

Jazz :-) 23 Gru 2006, 19:06

>Zakompleksiony idioto Vires. ch*j mnie obchodzi co sobie o mnie wyobrażasz. Po każdym twoim prostackim wpisie staje<

Wiemy, że ci staje po każdym wpisie. Staje ci też kiedy widzisz że ktoś z tej >hołoty< jeździł lepszym autem niż ty. Staje ci ta ostatnia klepka w poprzek (piątej nie odnaleziono) nic poza nią stawać ci już nie może. Ty jesteś tak prymitywny że narty będą jeździły na tobie... Niestety nie potrafimy cię utwierdzić w przekonaniu, że nie jesteś aż takim nieudacznikiem (i po tym optymistycznym akcencie Jazz :-) nada nam kolejną wiadomość z Aspen :)))

PS. Vires on nawet nie jest nowobogacki on jest tylko kmiot z wyobrażeniami o bogactwie.

Muls! Ja mam z Nim taki układ że zawsze wszystkiego będzie tyle ile potzreba (ty zazdrośniku jeden :) Tam wcale niema mowy o tym co mają i bedzie zabrane. Rozumu i wiedzy zabrać nie mozna. Każdą rzecz mozesz stracić (i pewnie stracisz)...

Ale ja nie chce twojej chemii laboratoryjnej :)

Jazz :-) jest dostatecznie szpetny (mały, brzydki, krzywy i niedojda) on juz od dawna stoi w kolejce po forsę od Pana Boga. A powinien stać w kolejce po rozum (LOL)

azz :-), 23 Gru 2006, 19:06

>Zakompleksiony idioto Vires. ch*j mnie obchodzi co sobie o mnie wyobrazasz. Po kazdym twoim

>prostackim wpisie staje sie dla mnie coraz bardziej ewidentnie, ze faktycznie jestem dla ciebie

>nieosiagalna elita. Dlatego tak warczysz. Masz teraz tak rzadka okazje poszczekac na segment

>kompletnie tobie niedostepny. Jednak pamietaj, ze my, jako grupa spoleczna w pewnym sensie

>uprzywilejowana tak finansowo poniewaz przede wszystkim intelektualnie, co bardzo cenimy, o co

>dbamy, wie ze lanie pospolstwa po mordach jest po prostu....nieoplacalne. Tolerujemy wiec twoj

>warkot i zeby zanizyc jego penetracje akustyczna, oddzielamy sie np wysokim murem i zamknieta brama,

>lub bardziej efektywnie zamykajac przed taka rozwydrzona holota jak ty cala dzielnice. Poza tym

>Vires, ty, tych nastepnych ciagnacych sie za ogony zadziornego dokuczania na poziomie psa i

>wynikajace z posiadania krotkiego ogona i konta bankowego, jestescie tak male upierdliwe sk***ysyny

>tchorzliwe, ze zaden z was nie pokazal dotychcasz nawet swojej mordy. Takie hhichotliwe chopaki z

>c*pami na gebach z fajka w szczelinie pomiedzy trojka i piatka.

Właściwie to o jakich pieniądzach tak mówimy.

W naszych warunkach przy pensji powiedzmy 6 000 na rękę , stać klienta no nową Bawarę z salonu którą spłaci w ciągu 3 lat. jest to pensja na stanowisku kierowniczm np w mojej firmie. tyle dostają informatycy , specjaliści i koordynatorzy np Lean Manufacture, SMED czy inne zachodnie "wynalazki". Tyle zarabiają wójtowie w małych mieścinach, urzędnicy państwowi wyzszego szczebla.

Wreszcie ja na końcu.

Na dzisiaj mam 2700 czystej pensji na rękę co może zostać podbite nawet do 3500 ( miałem bardzo wyskokie wyniki). Stać nmie zatem na kupno auta na raty w cyklu 3 letnim do 55 000 i oczywiście go utrzymać.

Stać mnie też na zakup sprzętu Audio powiedzmy do 20 000 .

Na ostatnim wyjeździe zaproponowano mi pracę na stanowisku inżyniera elektrotechnika za na pocztątek 2500 Euro, czyli nie najgorzej.

Więc jak to jest z tą biedną niewykształconą hołotą. Ja nie chciałem za granicę wyjeżdżać z kilku powodów. Po pierwsze nie było mnie stać na wyjazd, po drugie ciężko aklimatyzuję się - brak mi polskości otoczenia- na 3 miesiące tak ale na dłużej. Pomimo tej naszej obupulnej chamowatości jesteśmy jednak jednym z milszych i bardziej otwartych narodów, a że za granicą zachowujemy się jak sk***ysyny dla swoich rodaków to nie jesteśmy odosobniei w tym zachowaniu.

W końcowych latach PRL-u nasi saksiarze budowali fortuny i wielu z nich poszło za ciosem w początkach transformacji mocno inwestowało. Ta grupa rozkręcała ineteres. Brak prawdziwych reform zahamował u nas rozwój prawdziwej drobnej przedsiębiorczości i pracodawcy zaczeli dorabiać się po prostu "okradając" państwo i swoich pracowników.I mamy na końcu grupę drobnych cwaniaczków którzy zarobili parę groszy za granicą, wrócili do kraju i myślą,że daslej mamy tutacj ciemnotę i tumaństwo.

"W naszych warunkach przy pensji powiedzmy 6 000 na rękę , stać klienta no nową Bawarę z salonu którą spłaci w ciągu 3 lat."

Pod warunkiem, że się nie ma dzieci ;)

Qubric >>>> widzisz gwiazdke?.Ta gwiazdka jest po to Żebyś zaczął KOCHAC.KOCHAC,KOCHAC.No no, tylko nie przesadzaj.Umiar trzeba zachować zawsze.Wszystkim co widzą jus gwiazdkę samych gwiazdek i 6000zł na rekę.Swiety Mikołaj

Wesolych Świąt Panowie.

Czas sprzęt wyłączyć i na uroczystą kolację się udać.

Tym co brakuje życzę więcej, tym co mają za dużo niech się podzielą.

Spokoju i bezstresowej pracy życzę by wasi bliscy i koledzy z formu nie byli workami do wylewania frustracji,

a przedewszystkim poczucia humoru.

Jacek.

Jazz juz kupil, ale i ja sie szykuje w przszlym roku do wymiany auta (wlasciwie to ML juz sprzedany)

to co ogladalem ostatnio:

acura, dodge, infinity

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3666-100000790 1170308228_thumb.jpg

post-3666-100000791 1170308227_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ale mojej zonie podobaja sie

subaru, volvo i mits.

Ukryta Zawartość

post-3666-100000787 1170308231_thumb.jpg

post-3666-100000788 1170308230_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Firebird

Twoja żona ma rację,te Subaru jest genialne.

Kapitalne wnętrze i dobre 250 pod maską robi wrażenie.

Niestety w Polsce najtańszy 48 000 euro ,w USA coś ok.40 000 dolarów ( wersje najtańsze ).

hi

jezdzilismy tym subaru juz w zeszlym roku, troche dziwnie sie prowadzi w porownaniu do MB,

co do wnetrza to bardziej nam sie podoba volvo, tylko ze niewidze sie jakos w VOLVO :-))

probuje namowic zone na Infi, choc jest najdrozszy z calej stawki mozna zawsze poszukac 2005 model z przebiegiem 25k i jestesmy na ziemi.

w gre wcodzi rowniez X3

(ne moge dodac pic., a takie piekne)

pozdr

Firebird

Wszystko zalezy po co, dlaczego, gdzie i jak kupujesz dany samochod. Sprawdzilem wiekszosc marek, ktore podales i konkluzja jest za kazdym razem tak prosta jak i po prostu nudna. Niestety nic jakoscia jazdy nie dorownuje bmw. Pomijajac idiotyczne skojarzenia z jakims wyimaginowanym rynkiem odbiorcow przez tych, ktorzy nie kupuja zazwyczaj nowych samochodow poza tendencyjnie tanimi, prawda jest absolutna dominacj jakosci tej marki wlasnie w prowadzeniu. Wielokrotnie chcialem dla zwyklej zmiany kupic mercedesa, moze nawet przereklamowane ze strony bezpieczenstwa volvo, nawet porsche i zawsze wracalem nawet troche ze znuzeniem do...znowu bmw. Jezeli precyzja w prowadzeniu, percepcja przyczepnosci, bezpieczenstwa, zwrotnosci nie sa az tak wazne, kup cokolwiek. Jezeli jest to dla twojej zony, dla ktorej wyglad ma wieksze znaczenie, kup to co jej sie podoba. Jezeli natomiast chcesz zrobic sobie fajna wycieczke po Europie, pozostaje ci obecnie nieco faktycznie brzydka x3, ale niezla frajda z rabatem rzedu 10%-15%, ale tylko przy zakupie, nie przy leasingu, volvo i porsche. Porsche ma odwrotny program z ED, czyli musisz doplacic zeby odebrac samochod w Niemczech. Jezeli Volvo, tez masz fajnie i ta firma z tego co pamietam oferuje po dwa bilety w dwie strony do Szwecji przy zakupie samochodu podobnie jak saab. Ze swojej strony moge ci polecic odbior w Europie jako dosyc atrakcyjna forme biorac pod uwage znaczacy rabat, jak i przyjemnosc zwiedzania wlasnym samochodem. Zapoznaj sie tez z "use tax for vehicles and vessels" (Board of equalization) w swoim stanie, tutaj dowiesz sie czy bedziesz musial placic sales tax, czy tez bedziesz zwolniony z tej oplaty po ponownym odbiorze samochodu juz w usa. Zreszta do przyszlego roku pojawi sie kilka fajnych modeli. Bedzie X4, pozniej X1, takie crossovery. Osobiscie polecam bmw. Od 1991r koszt napraw i serwisu wszystkich bmw, ktore mialem wyniosl mnie $0.-

Ukryta Zawartość

post-961-100000730 1170308318_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>igod

ty parszywy bezklasowy szyderco.

Jezdzisz pewnie lanosem, a naszego Jaśniepana w tak chamski i prymitywny sposób wyśmiewasz. Hołota i plebs - to myśli sobie o Tobie Jaśniepan.

Kajaj się!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.