Skocz do zawartości
IGNORED

KTO zbuduje mi kolumny ????

maciek36\'

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam propozycji kolumn podłogowych do pokoju 22 m^2.

Dźwięk: dobry głeboki bas i nie męczące wysokie tony to chyba główne kryteria z tych bardziej szczegółowych(sic!!). Ogólnie mają grać przyjemnie, ciepło, bez wyeksponowań w żadnym zakresie.

Całkowity koszt to ok 4000zł.

Aby uprzedzić odpowiedzi ofertę Akkusa, Akustyka, AA, McG oraz jednego z forumowiczów(w sumie w tej chwili to na jego projekt jestem zdecydowany) znam.

Ale, że w Polsce mamy namiastkę wolnego rynku to pragnę z niej skorzystać i poznać inne propozycje.

Czekam i Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/30362-kto-zbuduje-mi-kolumny/

to jest zdecydowanie najlepszy sposób, ale można też zaryzykować, a po odsłuchu kilku par firmowych w przedziałe 4000-5000 postanowiłem podjąć to ryzyko. Słyszałem też AA i produkty McG i mam nadzieję, że ryzyko się opłaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.