Skocz do zawartości
IGNORED

Opinie o Harman Kardon AVR 20

Pinny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, to mój pierwszy post na tym forum. Chcę kupić zestaw amplituner+DVD. Miałby on służyć do słuchania radia (ok. 50%), płyt CD (ok.30%) i oglądania filmów (ok. 20%). Nie mam możliwości rozstawienia głośników kina domowego, więc wybrałem stereo, obecnie mam Tonsile Soundfindery 130. Jeżeli chodzi o DVD to po przestudiowaniu tego forum zdecydowałem się na Samsunga HD 850, natomiast mam dylemat co do zakupu amplitunera do ceny 500 zł. Początkowo w grę wchodziły: denony DRA-345R, DRA-365RD, DRA 385 RD i yamahy RX 450, RX-550, ale ostatnio wypatrzyłem na giełdzie RTV Harman Kardon AVR 20 za ok. 500 zł z pilotem w bardzo dobrym stanie. Niestety nie miałem już czasu go przesłuchać. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was miał lub ma takiego HK i co o nim sądzicie, czy będzie grał przyzwoicie w tym zestawie oraz czy to lepszy wybór niż wcześniej podane. Podaję link do aukcji takiego samego HK, gdzie podane są dane techniczne:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy w tym przedziale cenowym warto się zastanowić nad czymś innym, czy jednak wybrać tego HK? A może ktoś z Was ma do sprzedania przyzwoity amplituner w tej cenie? Nie jestem audiofilem, od kilku lat mam wieżę Sony LBT 255 w jednym kawałku, jakość dźwięku jest bardzo przeciętna, a w związku z chęcią zakupu stacjonarnego DVD, postanowiłem również kupić amplituner, który grałby lepiej niż to co mam dotychczas. Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/30676-opinie-o-harman-kardon-avr-20/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.