Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie można posłuchać MF

wlod

Rekomendowane odpowiedzi

>Leszek B

Niestety ktoś mnie podkupił czyli z planów nici - został tylko CD. Widocznie nie było mi pisane. Generalnie...chce sie troche osłuchać. Dlatego szukam mozliwości. i jeszcze chciałbym posłuchać takiego wynalazku jak Advance Acoustic - ładne i podobno nieżle gra.

>Niestety ktoś mnie podkupił czyli z planów nici - został tylko CD.

a jednak sie zlamal - jezeli mamy na mysli to samo ogloszenie to jak ja dzwonilem nie chcial sprzedac samego wzmaka - tylko w komplecie. ogloszenie z A300 pojawilo sie o dzien za pozno i tym sposobem wyladowalem z... A3.5 ;-)

A3 to bardzo dobry wzmak: dynamika, przestrzeń, bardzo dobry bas. szczególowa nie męcząca góra i wbrew obiegowym opiniom wcale szybki i przejrzysty dźwięk. U mnie grał po MF E10 i skok był znaaaczny, do tej pory MFA3 grał umnie z Trilogy Prince, JmLab Cobalt 810. Jest uniwersalny do każdej muzy. Co do mocy 2x85W/8ohm, 2x170W/4ohm, kiedyś "AUDIO" pomierzyło i przy 8ohm wyszło 2x96W.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ostatnio ktoś chciał 2100PLN na allegro:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Choć się nie sprzedał, to w różnych ogłoszeniach mniej więcej za tyle są oferowane.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To mam dylemat. W mysl zasady: trzeba cos zrobić żeby było lepiej - tylko co? albo po co? Spodobał mi się MF i myślałem że to optymalne rozwiązanie,,,ale podłączyłem swojego CD - "tzw. kambodża" 640 CV2 do wzmaka słuch. Forum 608 włozyłem słuchawki Senki HD 650 i posłuchałem i pomyślałem sobie...tak właśnie powinna wybrzmiewać muzyka. Może po prostu brak mi osłuchania i dlatego troche się motam.Dżwięk dynamiczny otwarty szczegółowy a przy tym ciepły - to usłyszałem w słuchawach ale jak to przerobić na dżwięk z kolumn? Może nie potrzebnie szukam rozwiązań kompletnych może wystarczy zmiana pojedyńcza. Z drugiej strony jezeli np.brzmieniowo MF jest dla mnie ok to z praktycznego punktu widzenia dwa klocki tej samej firmy to rozwiązanie chyba słuszne. Reasumując..brak osłuchania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.