Skocz do zawartości
IGNORED

Piekne kobiety a audio??!!!!!!!! foto

brodawid

Rekomendowane odpowiedzi

Jazz chlopaku, odpuść sobie te docinki w temacie nieumiejętności pisania/rozumienia.

Chyba, ze to zart, wtedy OK, całkiem niezłe.

Jeżeli ktos ma klopot z rozróznieniem/umiejscowieniem tak elementarnych słow jak egalitaryzm, czy rozróżnieniu sensu"na salonach/w salonach" lub też posiada względny dar snucia przydługich lamańców - nie jest to w żadnej mierze oznaką jakiejkolwiek wyzszej umiejętności porozumiewania się z otoczeniem.

Porozumienie sie z otoczeniem jest to zjawisko, która nastepuje, a nie czynność która Tobie się wydaje.

Widzę, ze zrozumiałeś :)

Pozdrowienia dla Anny, jeżeli nie jest zbyt kosztowna, to podeślij mi namiary :)))

Pozdrawiam

Raczo, nie bój nic, pisz o tym co lubisz.

My tu z Jazzem trolujemy, najpierw on pisze o prostactwie, potem je uprawia, a potem ktoś mu je uzmysławia.

Neverending Story :)))

Pozdrawiam

lancaster

>Pozdrowienia dla Anny, jeżeli nie jest zbyt kosztowna, to podeślij mi namiary :)))

A pozniej bedziesz musial szukac dobrego weterynarza.... lepiej nie... nie nie i jeszcze raz nie!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

O qwa!! ide lepiej sobie posłuchac muzyki.Nie bede sie kłocił z rospieszczonym palantem. Jazz:) będe pisał jak mi się żyźnie podoba będe robił błędy itp. itd. i zaden pseudoPOLACZEk nie bedzie mi prawił morałów.

Temat zszedł na złą droge.Miały być zdjęcia a jest ....qpa

foxbat, no co, no co ;)

Temat fajny i proponuję kontynuować, sam nie mam materialów:), ale chetnie pooglądam;)

Raczo, klep te byki, mam to samo niestety, staram sie robic ich jak najmniej...nie dla kogoś - dla siebie;)

Pozdrawiam

>Ja pierdo....ale sie panowie rozpisali a mialo byc o laskach i sprzecie...temat moze nizbyt orginalny ale przyjemny

>Jazz nominuje cie do opuszczenia pokoju zwierzen!!!!!!!!!!!!

>A moglo byc tak pieknie!!!!!!!!!!

Kto zgadnie kto to jest?? stawiam browarka:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-11237-100009366 1170310350_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Anna Maria Jopek.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

:) Pechozol.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

• Redaktorzy

Raczo's - a słuchałes tych kolumienek? Ja tak. Był to najbardziej kliniczny i pozbawiony muzykalności koszmar w jakim było mi dane uczestniczyć.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Te kolumienki całkiem dobrze grają, ale potrzebują dobrego sprzętu towarzyszącego. Fakt, z niektórymi wzmacniaczami mogą zagrać tak, jak napisałeś, ale jak się dobierze dobrze, to grają wyśmienicie.

• Redaktorzy

brodawid, 22 Sty 2007, 21:00

>Az tak zle??? wygladaja zajebiscie!!

no, to prawie tak jak z Mandaryną ;)

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

nowy40, Firebird - Mandaryna jest to dowód na równouprawnienie osób niepełnosprawnych (niesłyszących i niedosłyszących) w przemyśle muzycznym.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

no i ww "piosenkarka" live:

Ukryta Zawartość

podobne odczucia można sobie zafundować poprzez AMJ - słychać dźwięki, ale muzyka tego na pewno nazwać nie można ;)

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

"I am an audiophile"

>>Fr@ntz, 24 Sty 2007, 09:18

>no i ww "piosenkarka"

Fr@ntz no z tą "piosenkarką" nawet pomimo cudzysłowia to PRZEGIĄŁEŚ! zdecydowanie :)

Tam w prawym rogu ekranu widać jak faceci mdleją pod wpływem tego błogosławionego głosu ;-)

Leszek, 24 Sty 2007, 09:53

> że dziewczę śpiewać nie umie co tam :O) nie ona jedna zresztą :O)

Wiesz... Mnie ruszają wokaliści, którzy wcale nie są najlepsi. Często są to totalni amatorzy, bez żadnego wykształcenia muzycznego, dopiero zdobywający jakiekolwiek doświadczenie. Co więcej - sporo gwiazd światowego nawet formatu też nie powala wokalnym warsztatem. Bo to nie warsztat decyduje o tym, czy wokalista porywa, czy nie.

Ale jednego nie jestem w stanie znieść - braku słuchu i, co za tym idzie, fałszowania. A gdybym to ja dał taki występ, jak ta pani z filmika, następnego dnia siedziałbym już z całym dobytkiem w pociągu na Kamczatkę... :-/

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.