Skocz do zawartości
IGNORED

Potrzebny pilot. Pionner SX-305 RDS

tomygun

Rekomendowane odpowiedzi

Starałem się znaleźć interesujący mnie wątek na forum ale nic nie znalazłem, więc jeśli założyłem ten temat nie potrzebnie to z góry przepraszam.

Jak w temacie napisałem poszukuje pilota do amplitunera Pioneer SX-305RDS

Szukam najchętniej oryginału, choć moje próby jak do tej pory spełzają na niczym, a trwają już chyba ze 3 miesiące. Jeśli ktoś miałby oryginał w domu to bardzo bym prosił o podanie jaki to typ w tedy poszło by dużo łatwiej. Choć jeśli ktoś byłby w stanie polecić mi jakiś dobry zaminiennik i tę opcje rozważę, kupiłem na giełdzie pilota który niby miał być dobry (oryginał ale nie od tego modelu, choć bardzo podobny) i nie działały niektóre funkcje :(

Dlatego zwracam się do was o pomoc doradę.

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/31060-potrzebny-pilot-pionner-sx-305-rds/

Witam

Ja mam pionka ale sx-403 rds . One sa do siebie bardzo podobne i z tego samego okresu. Oryginal pilot :

STEREO RECEIVER UNIT CU-SX087

POZDR:)

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Cześć

Właśnie ja też jak pisałem, kupiłem niby od bardzo podobnego, i działało jedynie pogłaśnianie i ściszanie, no i on/off nic poza tym, a to trochę za mało :( dlatego boję się kupować czegoś podobnego, no chyba że miałbym pewność działania, ew możliwość sprawdzenia :> W poniedziałek zadzwonię do Pioneer polska, może oni mi udzielą takiej informacji.

Pozdrawiam

dzwoniłem do serwisu, pilota niby znaleźli, ale... mówią że, choć jeszcze to ustalą, jest do niego jakaś specjalna bateria niby nie paluszki, ma ona kosztować 20zł, ale czy w ogóle spotkał się ktoś żeby do pilotów pionka były jakieś baterie inne niż te dostępne normalnie w sklepach, bo można to rozumieć że miała by to być bateria coś jakby na wzór bateri jakie są montowane do tel kom np.

oryginalny pilot to AXD7086S

wygląda tak

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.