Skocz do zawartości
IGNORED

Adamhiend nie żyje....

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jak mialem 8 lat kolezanke zabil samochod na tym samym przejsciu na moich oczach... Potem w wieku 11 lat stracilem najlepszego kolege (rak watroby). W wieku 13 lat zmarla kolezanka z klasy - ojciec zatlukl ja na smierc. Najwieksza tragedie przezylem majac 27 lat... Pawel byl moim najblizszym kumplem od czasow studiow. Zostal sledczym. Zabito go na jednym z krakowskich osiedli strzalem w glowe z bliskiej odleglosci. Teraz pan Adam... Takie zycie...

przedewszystkim -współczuję rodzinie...wiem że ma małe dzieci i to jest nieco niepokojące.

Z Adamem poznałem sie u mojego znajomego ponad dwadzieścia-parę lat wstecz . Ostatnio przy jakiejs okazji pioneerów.U mnie w pracy też ktos znał Adama i był tą wiadomością ZASKOCZONY !Był kojarzony jako Audiofil z "górnej"półki o dużej znajomosci tematu audio.Mam jednego pioneera Adama z którym teraz nie wiem co zrobić (stara już nagrywarka z której nic chyba nie będzie). Kontaktowaliśmy sie sporadycznie - brak czasu.

Mam nadzieję że w dniu lub po - to był On. Za dwa dni dostałem SMSa. .....niestety . Szkoda .

Tez mi ten watek wpadl,dopiero, dzis w oko.

Najszczersze kondolencje dla rodziny i dla naszego skromnego gremium tez. ''hi-end'' w nicku Adama nie tylko oznaczal dazenie do idealu w audio ale tez wysoki poziom intelektualny i czlwowieczenstwo .

• 11 miesięcy później...
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Już niedługo minie pierwsza rocznica śmierci Adama... Pamiętam jak dziś ten dzień kiedy dowiedziałem się o Jego śmierci... To był niesamowity szok tym bardziej że znałem i ceniłem Go jako człowieka i fachowca. Był dla mnie guru jeśli chodzi o elektronikę, znajomość klocków i umiejętności. Wiele razy wpadałem do Niego ot tak - przypadkiem. Jak miał coś nowego lubił pochwalić się dźwiękiem... Na szczęście mam jakąś pamiątkę po Nim. Szkoda że nie może posłuchać jak tuningowany przez Niego odtwarzacz radzi sobie na odsłuchach nie dając się dużo droższym konstrukcjom... Ale kto wie, może słyszy gdzieś tam wysoko nad nami... Cześć Jego pamięci...

mam troche jego własnych opracowań i przemysleń dotyczacych urzadzeń opisanych na luznych karkach.kiedys mi to przysłał podczas jakiejs transakcji ,z odręcznymi poprawkami.Mam do dzisiaj -bo to były madre przemyslenia. Pasjonata.

• 9 miesięcy później...
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

W ten dzień należy się pamięć. Pamięć o człowieku który żył swoją pasją przez wiele lat. Szkoda że poznałem Go dopiero pod koniec życia bo na pewno wiedziałbym o wiele więcej...

Panie Adamie niech Pan spoczywa w pokoju. Amen.

[*] nie znałem, ale szacunek się jak najbardziej należy.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.