Skocz do zawartości
IGNORED

Może się wreszcie ktoś kurwa opamięta

Korwin

Rekomendowane odpowiedzi

Korwin, 16 Lut 2007, 11:24

>Proszę o wycięcie dwóch tematów Fenervila a konkretnie "Pokój Przesłuchań SS" i "Katownia SS"

>Zbyszek

Do tego sluzy opcja "zglos do moderacji" przy wpisie, a nie Twoj nowy, nikomu nie potrzebny temat.

pzdr

Popieram Cię Korwin, i rozumiem Twoje oburzenie oraz formę jego wyrażenia; to gruba przesada, żeby drugi dzień wisiały na forum wątki tak zatytułowane... I nieważna jest nawet materia, jakiej dotyczą, wystarczą same turpistyczno-kretyniczne tytuły tych wątków.

k.

Zgłaszanie do moderacji to skryta metoda udupiania "konkurencyjnego" wątku, zawsze ma w sobie coś z donosicielstwa jeśli coś mi się nie podoba wolę to powiedzieć otwarcie i wprost bez owijania g... w bawełnę i czerwonej kokardki

Pozdrawiam

Zbyszek

PS Prawda jest taka, że tam gdzie jest moderacja potrzebna to albo jest wyjątkowo wybiórcza i ślepa albo wyjątkowo powolna.

Panowie jak coś sie wam nie podoba to poprostu olejcie to i nie czytajcie a nie kurwujcie i to na ogólnym w tytule postu....wg mnie takie zachowanie jest dopiero wysoce niestosowne.

W dodatku sie nie dziwie ludzią ze czesto tworza pokrewne wątki bo na tym forum jest ogromna tentencja do zasmiecania watkow na konkretny temat jakimis bzdurami,madrzeniem sie ale przechwałkami :)

Wiec zamiast klnąć i dorzucac tylko tych śmieci to jak was coś nie interesuje albo wam nie pasuje to poprostu tego nie czytajcie a predzej czy poźniej moderator posprzata.

P.S. "Zjedzcie" coś zdrowego i odrazu zrobi wam sie luźniej na duchu ;)

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-2990-100008065 1171639340_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A moze sie, op-amp, ktos wreszcie wk***i ?!

Autor wspomnianych watkow wyjasnil juz motywy jekie nim kierowaly,

i jak dlamnie sa one calkowicie zrozumiale i usprawiedliwione !

Przynajmniej PROBA przelamania tego beznadziejnego marazmu

oraz debilnej "poprawnosci" ! Proba "ruszenia architektorą".

Teraz 10.000 polaczkow-kretynkow będzie, zakladając dziesiątki wątkow,

pieprzyc jak potluczonych, o tym, ze : nie rozumieją, ze nie chcą, ze ich to nie

interesuje, ze ich autor jest glupi i inne debilizmy !

Proponuję Zasade Nr. 1 Zupelnie Swiezego Wspanialego Regulaminu :

" Nie interesuje Cie cos, debilu - nie wchodz i nie zabieraj glosu ! "

-> Noru,

Ja nawet ich nie czytałem i cały ch*j mnie obchodzi, co w nich jest, wszak "mądrej głowie dość dwie słowie"...

Ale czy pasowałby Ci np. taki tytuł wątku "Mój HiEndowy CD player dokonał holokaustu w mojej kolekcji płyt", gdzie opisałbym, jak owo urządzenie obnaża niedostatki realizacji wielu nagrań zarejestrowanych na płytach z mojej kolekcji???

Użycie "k**wy" w tytule wątku przez Korwina jest - wg mnie - absolutnie uzasadnione, (popatrz przy okazji na jego dorobek na forum - nie jest trollem, tylko godnym szacunku Forumowiczem!) w przeciwieństwie do tworzenia tytułów wątków w stylu "Katownia SS", czy "Pokój Przesłuchań SS"...

k.

p.s. Lukar, zrób porządek na forum w końcu... ;-/

Krzychu dobrze mowi, nalezaloby wprowadzic - kastowosc na Forum :

wyraznie okreslic kto MA PRAWO uzywac np. slowo : "k**wa" w tytule watku,

nastepnie mozemy podzielic forumowiczow na grupe : aryjska i niearyjska,

a o wszystkim decydowac bedzie Nasz Ukochany Przywodca, Wlasciciel i Furher !

Ordnung macht frei !

-> Vlad

proszę, nie przerysowuj mojej wypowiedzi, nie taka była moja intencja; napisałem tylko, że Korwina mogło ponieść; popatrz na te tytuły pod innym kątek, choćby przez pryzmat wieku Zbyszka... On te czasy pamięta, my jesteśmy już innym pokoleniem, znamy to tylko z książek i filmów...

k.

>krzych

No to moze chociaz 3 kasty :

Ludzi : Mlodych, Srednich i Starych.

Mlodzi nie mogliby - NIC !

Sredni - TROCHE !

Starzy - WSZYSTKO !

(a w szczegolnosci "k**wami" pouczac - "mlodych" !)

W PL już istnieje jedna wspólnota, kasta:>

Podobno istnieje w Polsce wspólnota, która ma tylko czterech członków. Nazywają się oni: Każdy, Ktoś, Jakiś i Nikt. Pewnego dnia mają do wykonania ważną pracę i Każdy jest pewny, że Ktoś to zrobi. Jakiś chce to zrobić, bo myśli, że Nikt tego nie zrobi. Wtedy Ktoś się złości, bo przecież jest to robota dla Każdego. Jakiś ma nadzieję, że Ktoś to zrobi, ale potem Każdy dochodzi do wniosku, że Nikt tego nie zrobi. Kończy się to tym, że Ktoś wini Jakiegoś za to, że Nikt nie zrobił tego, co mógł zrobić Każdy.

Widzisz Vlad... sam fakt tytułowania tych postów w taki sposób wskazuje, że gdzieś w edukacji młodego pokolenia zostały popełnione błędy... nie wnikam, gdzie. Jedno jest moim zdaniem pewne - nie wypada tak tytułować wątków, to jest przynajmniej oznaka braku kultury, dobrego wychowania, taktu... nazywaj to jak chcesz. I zapewniam Cię, każdy na tym forum może rzucać k**wami... Popatrz, wszyscy to robią, tylko, że raczej bez powodu; a Zbyszek - moim zdaniem - powód miał.

I nie drążmy dalej tego tematu... Nikogo na forum nie chcę dzielić, nie chcę wprowadzać żadnych kast, mimo, że prywatnie faktycznie dzielę ludzi, ale tylko na mądrych i głupich.

k.

>krzych

>...gdzieś w edukacji młodego pokolenia zostały popełnione błędy... nie wnikam, gdzie.

A ja wnikam !

Pewnie przez tych starych pierdolow, rzucajacych teraz tylko bezsilnie k**wami... !

Wiesz, Vlad, może i tak jest... Może to starsze pokolenie nie umiało nauczyć tych młodszych pewnych rzeczy i wytłumaczyć im tego świata. I może skończy się to jeszcze lepszą rozpierduchą, niż te, jakie miały miejsce w XX wieku. Każda cywilizacja ma wszak swój koniec...

Ale to będzie miało tylko i wyłącznie podłoże w tym, że NIE PAMIĘTA się o tamtych czasach, o tym, jak one naprawdę wyglądały... One są teraz jak z bajki i jak bajkę się je traktuje... Są filmy, Lista Schindlera, Pianista itd... I co z tego?? Przecież dla młodego pokolenia te filmy, to czysta fikcja... Wyobraź sobie, że oni nie pamiętają, że 13 grudnia nie było Teleranka, to skąd mają wiedzieć co to było SS, czy Holokaust? I - k**wa mać - potem wypisują jakieś pseudo-prowokacyjne brednie nawet na forum audio. Jakby mało było napisów "Jude raus" na murach wszystkich polskich miast, wielokrotnie powtarzających się wyczynów nazioli z Młodzieży Wszechpolskiej, czy stron www Blood&Honour... Vlad, kończę tę dyskusje...

k.

Do Sprawdzenia

Komitet Rewolucyjny Studentów w Krakowie czynny udział 1956

Marsz Milczenia organizacja i doprowadzenie aż pod Bibliotekę Jagiellońską 1956

Komitet Niesienia Pomocy Węgrom 1956 czynny udział

Organizacja Strajku o zamknięcie Poprostu i pochodu 1-Majowego Studentów 1957 czynny udział

1968 Udział w wiecu pod Drugim DS-em w Krakowie

Organicacja i udział w wiecu protestacyjnym na WSP [obecnie Akademia Pedagogiczna] w Krakowie !968

Spowiedź powszechna z całości życiorysu SB 1968.

Pytanie do V: A co Twój Tatuś w owym czasie robił ?

Sadzę ,że tytuł jest z Cyrku Monthy Pythone lub Mechanicznej Pomarańczy i w podobny sposób zachowują się osoby, które w nim piszą.Ja wiem że mają w dupie osoby które jeszcze żyją i pamiętają i nie interesuje ich n.p. los cywili bestialsko zamordowanych w trakcie i po Powstaniu Warszawskim.Ja tylko pamiętam że wujek mi opowiadał jakie miał szczęście że trafił do Niemiec do pracy na głodowych stawkach oflagu w Niemczech, gdyż żaden jego kolega nie przeżył, pamiętam też jakie szczęście miał mój dziadek jak w 1939r po powrocie z Węgier SS połamało mu tylko ! żebra .Przecież ta organizacja była za Gierka powodem do śmiechu na apelach szkolnych,faktycznie popełniono błąd ,komuna była wtedy za łagodna,musieliśmy chodzić tylko w ohydnych chałatach . Jeśli by za na apelu śmiech z okazji uczczenia rocznicy wybuchu II wojny światowej był traktowany łamaniem żeber to może nie było by takich kretynów na forum mądrych inaczej

pozdrawiam

spóżnionego łamania żeber-kretynom

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

To była moja wyjątkowo delikatna i kulturalna reakcja dosłownie w białych rękawiczkach, następna taka już nie będzie, osobiście wybiorę się do Krakowskiego Oddziału IPN i prokuratury. Możecie się obrzucać błotem i opluwać jadem skoro musicie bo taka już wasza natura ale od poległych i pomordowanych won.

>Korwin

Moj ojciec od poczatku Wojny byl oficerem Armii Krajowej !

Za bohaterstwo na polu walki otrzymal z Londynu - Krzyz Srebrny Orderu Virtuti Militari,

Krzyz Walecznych i wiele innych odznaczen !

W 1955 po ostrzeliwaniu sie z UB, zostal otoczony przez Utrwalaczy Wladzy Ludowej,

i aresztowany przez plk. Swiatlo ! Z wiezienia, z Wyrokiem Smierci wiszacym nad glowa,

wyszedl na fali "odwilzy" za Gomulki !

Moj Ojciec jest osobiscie przeciwny wszelkiej "martyrologii", uwaza, ze spelnil po prostu

Swoj obowiazek i ze nie ma o czym wiecej mowic ! Nie udziela sie specjalnie na imprezach

dla kombatantow, tym bardziej ze spotykal na nich nie raz, obwieszonych medalami

(w tym - Virtuti !) Budowniczych Polski Ludowej, ktorzy aresztowali a nierzadko zabijali

Jego kolegow, najbardziej patriotycznie i bezkompromisowo zachowujacych sie Polakow.

Przez takich wlasnie Utrwalaczy Wladzy Ludowej duza czesc tej "martyrologii" jaka znamy

z ksiazek, zostala "wykreowana" !

Z moim Ojcem zupelnie swobodnie moge sobie rozmawiac o czymkolwiek,

nawet o katowniach SS w tonie kpiarskim i nic go nie "rani" ani nie "obraza uczuc",

mimo, ze ze Smiercia Swoich Najblizszych i bezposrednim zagrozeniem wlasnej,

mial do czynienia SETKI razy !

Pozdrawiam

Vlad,

Skojarzenie ze słowami "katownia SS" to nie "smierc" czy "martyrologia" ale przede wszystkim upokazanie ludzi!!!

A to jest juz zbrodnia uniwersalna.....

Nie ma tu nic do rzeczy czy to Polacy czy nie, chociaz w Polsce wydzwiek moralny jest na pewno duzo silniejszy w zwiazku z nieodlegla historia.

Mysle, ze robisz blad i bronisz rzeczy nagannych i niemoralnych.

Jesli to Twoja prowokacja artystyczna to mam nadzieje, ze "nie za wszelka cene" - bo to zalosne a nie artystyczne.....????

.......natomiast intryguje mnie bardzo czemu tak namietnie uzywasz w stosunku do ludzi okreslenia "debile"......????

....sprawia Ci to przyjemnosc....????

.....czy tez to moze narcyzm.....??? ;)

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

Zastanawiam się dokąd doprowadzi Was ta dyskusja wywołana z powodu wpisów pomyleńca odczuwającego dyskomfort czytania forum.

Vlad; trochę ci się pomieszało... Ordnung must sein z Arbeit macht frei.

Farenvil liczy na pomieszanie (dałeś się złapać na haczyk), wystarczy przeczytać jego >o mnie

jar1, 16 Lut 2007, 15:28

>>Vlad, to ja Twój ojciec - kupiłeś kartofle na dzisiaj? :-)

Nie mogles sie powstrzymac? :>

Czy wam sie ten skrot kojarzy tylko z jednym?? SS to Secret Service i dziala na chwale naszego sojusznika zza wielkiej wody....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.