Skocz do zawartości
IGNORED

Onkyo 603 awaria Master Vol.

malinf1

Rekomendowane odpowiedzi

niby nic wielkiego bo psuje się gałka Master Vol. działa tylko wtedy jak bardzo wolno podgłaśniam... jak już szybciej to dupa albo wariuje trochę przód trochę tył albo stoi w miejscu... z pilota za to działa OK Miał ktoś podobny problem?? Co jeszcze siada w tym sprzęcie??

Dziwię się bo sprzęt nie jest dużo używany nawet jak narazie bardzo mało... całe szczęście że od dystrybutora z polską gwarancją...

Robiłem już reset Ampli ale nic to nie dało... miał ktoś podobny przypadek?? Jak tak to proszę o info

https://www.audiostereo.pl/topic/31744-onkyo-603-awaria-master-vol/

eee pikuś :) za dużo smaru gdzieś tam ładują w fabryce teraz zostało wszystko przeczyszczone i nasmarowane odpowiednią ilością smaru w serwisie powiedzieli że czasem to się zdarza aczkolwiek po interwencji serwisu klient już nie wraca :) wogóle Onkyo ma bardzo małą awaryjność także już się cieszę sprzęcikiem :) na marginesie zrobili mi to w 1 dzień :) kosztowało to mnie łódkę bols 0,7 :) ale co tam z serwisem trzeba dobrze żyć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.