Skocz do zawartości
IGNORED

Ostrzeżenie!!!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Ojejku... zwykła, dowcipna krytyka "wyrobu"... Załóż jakąś organizację (najlepszy marketingowy skrót to "SS"), która będzie zabraniać mówienia złych słów (które przecież bolą równie mocno jak zły dotyk) na temat Twoich produktów i po problemie ;)

henrykpiątek, 26 Lut 2007, 23:13

>Dlaczego w Panu jest tyle nienawiści do osób które w tym przypadku nie są niczemu winne, obraża Pan

>wszystkich:katolików,w tym również mnie, jako katolika i zarazem uczestnika tego forum, prezydenta

>i premiera swojej i mojej ojczyzny- ma Pan coś przeciwko ludziom niższego wzrostu.

Bu cha cha cha cha!!!!

Dawno się tak nie uśmiałem. Ktoś tu ma bardzo przewrócone w głowie na swoim punkcie...

Nie mam nic przeciw krytyce. Nawet obraźliwe wpisy traktuje z jajem:) Mi chodzi wyłącznie od zamieszczenia ogłoszenia wbrew mojej woli- z moim nr. tel. . Gdyby dowcipniś napisał co napisał i dał swoje namiary, to bym się posmiał i po balu. Wtedy byłby to żart. Zamieszczając swój tekst i moje namiary zrobił to złosliwie. Za tę celową złosliwość chcę by odpowiedział. To tyle.

Ciekawe jeśli wyjdzie na jaw, że >dowcipniś< się z Zydelkiem umawiał na reklamowanie sprzedawanych przez niego produktów i dlatego podawał kontakt do niego. Albo co gorzej, że Zydelek mu za reklamę nie zapłacił i dlatego zamieszczał złośliwe ogłoszenia???

Zydelek, - to by było zupełnie jak ta Twoja historia o Darkulu (LOL)

Kto sieje wiatr, ten zbiera burze :)))

:)

Zaraz wychodzę do prokuratury.

Prokuratura ma wyłącznie ustalić osobę (sprawcę) a nie karać.

Jesli ktoś zrobił dowcip to jego sprawa. Każdemu wolno- mi chodzi wyłącznie o podany nr. telefonu:)

Qubric- a może to ty??? :):):)

Zydelek, 28 Lut 2007, 09:31

>Qubric- a może to ty???<

Zydelek, prokuratura nie karze. Tym zajmują się Sądy. Prokuratura również nie podejmuje spraw które nie są przestępstwami... Jest znacznie gorzej niż przypuszczasz.

Ja jestem tym prokuratorem, który będzie prowadził sprawę. Rozpatrzymy wszystko bardzo wnikliwie. I oszczerstwa pod adresem Darkula i kwestie Twojej działalności gospodarczej (skierujemy gdzie trzeba)...

Mówiąc krótko - MASZ PRZESRANE (LOL)

I tak moi Państwo dobrneliśmy bezbolesnie do celu.:):)

Nie przypuszczałem że to ty...? Sądziełm że to ktoś inny.

Qubriku jestes wielki.

Miłego dnia.

Temat i sprawa jest więc zamknieta.

Hahaha! Zydelek - >miszcz< wycofywania się rakiem z kretyńskich insynuacji :)))

No i okazało się, że to tylko Twoja kolejna akcja reklamowa (przyznam, że kiepska tak jak i pozostałe:)

Mam wątpliwą nadzieję że Cie to zmartwi. Ale ani Ty, ani Twoje kabelki nie zajmują mnie bardziej niż odpisanie na Twoje posty (czego zresztą jak widzisz nie uprawiam z wielka pasją).

Więc niestety musisz szukać dalej. Sądzę jednak, że będziesz się musiał w tym celu udać do prokuratury bo inaczej >sprawy nie zamkniesz< LOL

Qubriku sądziłem że się przyznajesz do żartu :):) niczego nie sugeruję:):)

I wierz mi że postrzegam to wyłącznie jako żart:)

Nie wiem kto jest autorem a mnie to tylko ciekawi. Natomiast nie jestem producentem więc nie muszę się reklamować.

>awaria, 6 Mar 2007, 00:04

>Zydelek zbanowany??? za co??

Za chlanie, a właściwie za bełkotliwe wpisy czynione w stanie mocno wskazującym.

Bo gdyby miał wylecieć za nachalną autoreklamę już dawno byśmy Go pożegnali.

Jestem Europejczykiem.

Z powodu upadłosci:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy mam rozumieć, że tutejszy Zydelek (bogu dzięki zbanowany ;-) to... Zygfryd z forum na HFiM, z którym tak mi się ładnie dyskutuje w wątku o szkiełku kontaktowym?! "A łyżka na to - niemożliwe..." ;-)

>Czy mam rozumieć, że tutejszy Zydelek (bogu dzięki zbanowany ;-) to... Zygfryd z forum na HFiM, z

>którym tak mi się ładnie dyskutuje w wątku o szkiełku kontaktowym?! "A łyżka na to - niemożliwe..."

>;-)

Tutaj odpowiednikiem Zygfryda był kiedyś żwirek, ludvik a teraz Horst nasz najjaśniejszy!

-> jar1

OK, pewnie "odpowiednikiem Zygfryda był kiedyś żwirek, ludvik a teraz Horst"; niestety wszędzie można się natknąć a takich "popaprańców"; ja pytałem jednak, czy tutejszy Zydelek, to Zygfryd z forum na HFiM? ;-D

krzych, 6 Mar 2007, 17:08

>-> jar1

>OK, pewnie "odpowiednikiem Zygfryda był kiedyś żwirek, ludvik a teraz Horst"; niestety wszędzie

>można się natknąć a takich "popaprańców"; ja pytałem jednak, czy tutejszy Zydelek, to Zygfryd z

>forum na HFiM? ;-D

Odpowiednik to w tym przypadku jedna i ta sama osoba. Horst = Zygfryd

Natomiast Zygfryd, według mnie, to nie jest Zydelek.

->jar1

Ciekawa inwestygacja, prawda? Ale to jest i tak mało ważne i nie bardzo mnie obchodzi; po prostu - pytając, czy Zydelek z audiostereo.pl i Zygfryd z HFiM to jedna i ta sama osoba, sugerowałem się "afiszem" z tego wątku... ;-)

krzych

Zygfryd, to przypadkowe imię dla producenta kabki - np.,modelu, Z-Ultra czyli Zydekla.

Zbieżmość imion, z jakimkolwiek Zygfrydem, jest przypadkowa.

Nie jestem zwolemmikiem, ,przyznawania statuetki Bana.

Niemniej, wtęczenie Bana, Zydelkowi, we własnym temacie - Ostrzeżenie!!!, iważam za finezję :-)

Lukar, wykazał się dużym poczuciem humoru :-)

Być może, Zydekek, pojawi się na forum, pod innym nivkiem :-)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.