Skocz do zawartości
IGNORED

koniec programu II ? Gaz. Wyb.

Gość _harry

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 1 Kwi 2007, 19:29

>rafaell>>>nie jest tajemnicą ze jest ciąg na radio maryja.Oni wiecznie mają mało.

Kolejny wpis który tłumaczę dzisiejszym dniem.Jak nie to pozostaje tylko głupota.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Maju, 1 Kwi 2007, 19:34

dla Ciebie jest to głupota a dla innych rysujacy się powoli coraz wyrazniej strach, nietolerancja, prześladowania-zawsze byliśmy tacy tolerancyjni powiesz a o Braciach Mniejszych-Arianach to już zapomniałes

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Rafaell, 1 Kwi 2007, 20:37

Nie tak nerwowo bo mylisz tematy.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Maju, 1 Kwi 2007, 20:42

>Rafaell, 1 Kwi 2007, 20:37

>

>Nie tak nerwowo bo mylisz tematy.

Czy już się wpisałeś na kontrlistę czy takową założysz i zamkniecie 2 Program PR ,Tuba jedynki będzie prać mózgi

Rafaell, 1 Kwi 2007, 20:47

Po pierwsze nie miałem wpisu o 19:34.

Co do 2- ki sprawa jest mi znana już od wielu lat i nie "kaczory" nie Kościół czy o. Rydzyk mają z tym jakiś związek, tylko komercja czyli kasa.

Maju, 1 Kwi 2007, 20:56

no właśnie Firma (ta najstarsza) ma za mało kasy ,trzoda ucieka i trzeba to jakoś zatrzymać i dla tego tak się stara)

I tu pełna zgoda.

Maju>>>a wypadku radyjka oczywiscie kasa nie ma znaczenia bo i skąd.Nic nie wiesz o potrzebach radyjka, a ja nie bede cię oświecał.Przy dzisiejszym dniu musisz pozostać w takim stanie w jakim jesteś.Czyli objawiony.

muls, 1 Kwi 2007, 21:19

>Maju>>>a wypadku radyjka oczywiscie kasa nie ma znaczenia bo i skąd.Nic nie wiesz o potrzebach

>radyjka, a ja nie bede cię oświecał.Przy dzisiejszym dniu musisz pozostać w takim stanie w jakim

>jesteś.Czyli objawiony.

A ja widzę, że to Ty wiesz o mnie wszystko nawet to czego nie możesz wiedzieć.

• 2 miesiące później...

no i zgodnie z najgorszym scenariuszem nie mam już radiowej dwójki.

Teraz przyszła kolej na książki (indeks Giertycha).

Co dalej, to każdy kto ma trochę rozumu to sie będzie domyślał.

Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm! Chamówa i bolszewizm!

>darekkk......nie zniechecaj sie.Zbieraj siły.To nie koniec.Teraz będzie czas na RAMÓWKE.-na jedynie

>słuszną ramówke.

I jedyne 'jedynie słuszne' radio w domu - za płatny bezględnie abonament. .

no tu troche guza sobie nabiją o europe.Ale przeciez nie musimy byc w tej wstretnej europie.I tu paradoksalnie przydadzą sie rosjanie z gazem.Bo strach przed brakiem gazu przykleji dupe kurdupli do europy.

>Taak, jeessst ! :-)

Widzę, że powoli wchodzi nam w krew wojskowy dryl.

Telekomunikację już maja,

Teletubisiów tez powoli pacyfikują,

teraz kolej na telesłuchaczy

a potem ...

teleforumowiczów.

Z rewolucyjnym pozdrowieniem

No i stało się ... na miejsce PR2 wskoczył PR1. Pozbawiono mnie możliwość słuchania dwójki na szczęście tylko w pracy bo w domu mam tuner sat. Przy okazji trzeba wspomnieć że i dwójka jest nadto sklerykalizowana. Za dużo w niej jedynej-słusznej religii i papieża. Np. dzisiaj główna wiadomość to jakiś spęd w Lednicy, kogo to może obchodzić? Jak będzie spęd buddystów albo wyznawców voodoo to też będą o tym tak szeroko mówić? Ale trzeba przyznać że ten dominikanin Góra to ma łeb do interesów.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy później...

Jakiej jakości sygnał (PR2) jest w Waszych kablówkach? Zastanawiam się czy nie zapisać się na najtańszy pakiet w mojej kablówce, chociaż nie jestem pewien czy w ogóle mają w ofercie PR2. Jeżeli nie ma, to czy jest szansa aby gdzieś powalczyć (KRRiT ... ) ?

W mojej kablówce sygnał pr2 jest dobry. Kablówka łaski nie robi jeśli chodzi o emisję programów publicznych radia i telewizji. Jeśli są dostępne w powietrzu w obszarze kablówki to muszą je retransmitować w tzw. pakiecie podstawowym.

Kurde odbieram zawsze PR II "z powietrza", niestety z kablówki mam marną jakość.

Szumi i świeci tylko jeden wskźnik zarówno w soniaczu jak i na starym T9015. Żeniada !

Nadajnik w centlanej polsce (okolice Konina - Kalisza) jest jakościowo świetny !

Czy myślą ze wsztscy przerzucą sie na PR I ?

Może to ktoś jakoś wystłumaczyć, czy im się naprawdę skurczył mózg ?

Nie wiem czy to nie z Źółwieńca czy z południa - ale teraz Dwójka (obecnie na 95MHz) zamieniła się mocą i częstotliwością z Jedynką (92.3MHz - poziom ledwo, ledwo), przez co moc sygnału i jakość odbioru są maksymalne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.