Skocz do zawartości
IGNORED

Gain Clone z okolic katowic-czy ktoś ma?

marox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Jestem zainteresowany poprawą brzmienia mojego systemu. Przeczytałem kilka wpisów o powyższej konstrukcji,temat bardzo mnie zainteresowal i w zwiazku z tym mam pytanko czy ktoś mógłby mi udostepnić ten wzmacniacz,ewentualnie czy była by możliwość odsłuchu na miejscu? Wzmak który mam obecnie to zabytek kenwood ka7010 lata90.No chyba że nie ma sensu pozbywanie się mojego.Zgóry dziekuje.

Kolumny niemieckiej firmy Pilot .Wielkosc i ksztalt obudowy przypomina nasze Altusy 140(te najwieksze). To kolumna trojdrożna-zwrotnica 1 rzedu ,na basie seas 25cm z podwojną cewką średniotonowy tez seas 7,5 cm kopułkowy ,wysokotonowy jakis japoński wynalazek .Graja glosniej niż owe altusy (przy tym samym poziomie glosnosci) ale 96 db to to nie bedzie.co najwyżej 92, 93db.

Tak to wyglada

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.