Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego nie lubicie Jazza :-) ?

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

*

Jestem zdeklarowanym wielbicielem Jazza :-) juz od ponad roku, niemniej zdaję sobię sprawę,

że dla wielu ludzi (nawet tych otrzaskanych z zyciem tzw. Wyzszych Sfer) mentalnosc Jazzowa jest obca.

I właśnie zwracam się do Was, forumowicze nie znoszący Jazza.

Napiszcie dlaczego nie lubicie tej jakze barwnej i niebanalnej postaci ?!

* watek zainspirowany podobnym, z zakladki - Muzyka !

https://www.audiostereo.pl/topic/32590-dlaczego-nie-lubicie-jazza/

z Jazzowego "o mnie": glodny uwagi w miejscach publicznych jakimkolwiek kosztem, syndrom potrzeby samodowartosciowania zwroceniem na siebie uwagi poprzez stosowanie prostych prowokacji wobec otoczenia. Glowne osiagniecie to sprowokowanie liczby wpisow przez osoby trzecie oraz zbudowanie autorytetu jednak tylko w odniesieniu do kilku w/w imbecyli z marginesu

Myślicie że Jazz napawdę jest taki srogi w stosunku do swojej osoby?

Nieco źle sformułowane (uproszczone) twierdzenie.

Za tym nikiem kryje się osoba, która potrafi zaprząc swą inteligencję do osiągania pewnych wlasnych satysfakcji -

a ma na prawdę co (IQ) zaprząc - i już ta umiejętność na dzień dobry świadczy nieprzeciętnym intelekcie Jazza :-).

Obcując z nim trzeba jednak też ruszyć własnym czerepem aby zdobyć się na dystans i domyślić się że on prowokuje stary jak świat mechanizm pt "rąbnij w stoł a nożyce....."

P.S

Przypominam sobie listy które ktoś opublikował w temacie bodajże "Jazik pęka" - zrobiły na mnie ogromne wrażenie, takich zamrażających wyziewów pogardy nigdy w życiu nie słyszałem - musiał je wymyślić na prawdę nie byle kto.

z przymruzeniem oka (duzym)

Vlad (i Twoje klony) - jestes zdecydowanie najwiekszym idiota na tym forum a Jazz uparcie chce Cie przescignac (cokolwiek to znaczy ;-))

Z nieco mniejszym przymruzeniem oka - roznicie sie nieco. Ty jestes typowym masochista (jakby powiedzial nasz byly prezydent, ten od puszki z Pandora - macochista ;-)). Walisz na lewo i prawo bo chcesz zostac walniety i ta taktyka przynosi rezultaty.

Jazz nie jest masochista choc moze jest macochista. On ma kompleks dziecka, z ktorego nasmiewano sie w przedszkolu i na podworku zatem musi udowadniac, ze nie jest z nim zle. Niestety, potrzeba ta nie jest ograniczona do niego samego i nie wystarcza mu swiadomosc, ze jest wielki. On musi przedstawiac wszystkim dzieciakom z podworka dowody, ze nie jest idiota. Niestety, przynosi to tzw. skutek odwrotny. 'Moj stan posiadania swiadczy o mnie' jest durnowata sentencja w swiecie wartosci duchowych a takie z koniecznosci wyznaje wiekszosc. Dlatego przespanie sie z Paris Hilton nie zrobi wrazenia na nikim poza Jazzem, ktory zapewne wkrotce ta Wielka Wiadomosc oglosi. Paris takze jest dzieweczka, o ktorej wielkosci swiadczy to co odziedziczyla. :-) Prawdziwosc informacji na tych poziomach abstrakcji zreszta nie ma znaczenia. Osobiscie nie wierze, ze General Broni w okularach firmy Gucci nakryl Jazza jak wyjmowal z jego corki. Ale jakze podbudowujaca to jest informacja, podbudowujaca Jazza.

Przy okazji dziekuje Wam obu za udzial w przepieknym, wzorcowym i arcykomicznym watku pt. 'Pumpin' my ride' czy jakos tam. Zasmiewalem sie wiele dni bo obaj przeszliscie samych siebie dajac pokaz kabaretowy na poziomie wszechswiatowym, wcale nie zartuje. Zdjecie pompujacego samochod VladoJazza - miodzio!

W wymienianej poza forum korespondencji prywatnej ten watek nieodmiennie zystkiwal oceny celujace!

pzdrw

soso

PS

Wracajac do sedna - czy lubie Jazza? Bo ja wiem. Niegrozny bufon. Nie znam go na tyle by wydawac opinie ale na zdjeciach wyglada na milego czlowiek. Gdyby nie jego teksty... ;-)

Hahaha..zaczynam byc coraz bardziej oniesmielony. Moja popularnosc wzrasta w fenomenalnym tempie. Widze, ze jestescie mna tak zafascynowani, ze nawet zazdrosni (za moja forumowa popularnosc oczywiscie) co powoduje w niektorych z was ponownie podswiadome wyciaganie swojej niczym nieuzasadnionej arogancji jak np w/w soso w publicznej krytyce prosto z fabrycznego taboretu z odorem potu w powietrzu. Soso, posluchaj, kazda moja fura ma full-wypas-podwojna rura-wydech, wiec pomimo, ze Vlad zajal juz lewa strone, prawa dziura jest dla ciebie!

jazz, jak bede grzeczny to poznasz mnie z ewelina? no i oczywiscie dasz mi nareszcie numer do romana...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

"jak np w/w soso w publicznej krytyce prosto z fabrycznego taboretu z odorem potu w powietrzu"

eeeeeeeee, ciągle to samo. To juz wszyscy wiemy - że jestesmy nisko urodzeni, że rankiem rozrzucamy gnój na polu. Wiecej inwencji, coś bardziej sophisticated please!

The odd get even.

jazz to jak? zapoznasz mnie z romanem i dasz numer do eweliny? eeee moze odwrotnie.. czy jakos tak... theli jazz ma ograniczony zasob niskiego slownictwa, ktore bezposrednio mozemy zrozumiec, dlatego wyglada to tak jak wyglada....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jazz :-), 2 Kwi 2007, 10:33

>Hahaha..zaczynam byc coraz bardziej oniesmielony. Moja popularnosc wzrasta w fenomenalnym tempie.

>Widze, ze jestescie mna tak zafascynowani, ze nawet zazdrosni (za moja forumowa popularnosc

>oczywiscie) co powoduje w niektorych z was ponownie podswiadome wyciaganie swojej niczym

>nieuzasadnionej arogancji jak np w/w soso w publicznej krytyce prosto z fabrycznego taboretu z

>odorem potu w powietrzu.

arogancji? niczym nie uzasadnionej?

Niezle zaslepienie i brak zrozumienia tego co sie czyta. Oczy ci zaszly kurwikami?

Soso, posluchaj, kazda moja fura ma full-wypas-podwojna rura-wydech, wiec

>pomimo, ze Vlad zajal juz lewa strone, prawa dziura jest dla ciebie!

Chyba nie zrozumiales - to zdjecia przedstawia Ciebie, nie Vlada. Co zas do chwalenia sie (dwie rury) nadal dzialasz perfekcyjnie. Nieprawdopodobny z ciebie snob! Jak piecioletni chlopiec. Jestes Paris Hilton tego forum. Ona tez popularna :-)

pzdrw

soso

Soso...hahaha..to co dla mnie jest pospolite dla ciebie jest snobizmem. Kwestia klasy soso. Zapewniam cie, ze przy rurze jest nawet nie tyle Vlad co ty sam. Jednak tak jak piszesz, jestes "na topie". Napisz mi jak to jest byc "na downie".

soso, nic nie rozumiesz !

Jazz mial na myśli, ze lubi pojeździć na dwie rury.

Ludzie, zacznijcie wreszcie czytać Jazza ze zrozumieniem.

Trzeba naprawde dużo wyrozumiałości....jeszcze wiecej...o - tyle.

Pozdrawiam

>Jazz wie co pisze i jeżeli pisze, ze podłącza sie do obu rur każdej swojej fury to tak jest.

ok! ale szeregowo czy rownolegle???

"Jazz mial na myśli, ze lubi pojeździć na dwie rury."

ale o co chodzi? ze do buzi i od.......? Pfuj, to jest wulgarne, jestem absolutnie zniesmaczony i zdegustowany! :))

The odd get even.

narsiltm, 2 Kwi 2007, 14:25

>Dorosli z Was ludzie to i gadka na poziomie.

Jaki "obiekt" watku, taki poziom :)

Skoro juz jestesmy przy filozofii obiektowej,

to czy ktos moglby pokusic sie o analize obiektowa Jazza ?

A przede wszystkim :

1. do jakiej KLASY nalezy ?

2. jaki ma INTERFACE,

3. z jakich MODULOW sie sklada,

4. czy to raczej : AGENT, AKTOR, DOSTAWCA (sutener) czy SERWER (ciota) ?

....(bo jakis DEMON, to on chyba raczej nie jest !)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.