Skocz do zawartości
IGNORED

Nagrywarka DVD-Bis

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Sorki, ze tu - ale temam jest od dluzszego czasu w dziale ,,kino domowe'', ale tam ludzie widocznie zajeci ogladaniem filmow ze nie maja czasu napisac 1 zdania - dlatego moze tu sie uda.

Z gory przepraszam jak zadam pytania na ktore odpowiedz pewno juz jest na forum, ale brak czasu na szukanie we wszystkich tematach. Mam kilka pytan dotyczacych nagrywarki dvd.

Chodzi mi onagrywarke z deskiem np. 250 GB, i mozliwoscia naghrywania plyt 8,5 GB.

1. Jak firme mozecie mi polecic, a jaka omijac z daleka.

2. Czy bez problemu udaje sie wyciac wszelkiej masci reklamy z nagruwanych filmow - chodzi mi o to czy potem fim nie ma ,,dziur'' w postaci np. 1 s.

3. Czy wiekszosc nagrywarek ma menu w j.polskim.

4. Generalnie na co warto zwrocic uwage.

5, Co mozna sobie darowac na zasadzie - nie bedzie to potrzebne, a nie warto pakowac w to kasy.

6, Jak wyglada sprawa ogladania folmow DIVX z polskimi napisami.

7, Ktore nagrywarki mimo ze posiadaja taka sama pojemnosc dysku maja mozliwosc nagrywania najwiekszej ilosci godzin materialu filmowego.

8, Czy sa nagrywarki ktore czytaja DVD Audio.

Pozdrawiam kaszanka7

jesli to nie problem prosze o odpowiedzi punktami.

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

https://www.audiostereo.pl/topic/32604-nagrywarka-dvd-bis/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.