Skocz do zawartości
IGNORED

Dwa bolce, siecówka i wzmak...

Machidiel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Proszę mi wybaczyć, że odświeżam ten wątek, ale czy można, bez uszczerbku dla sprzętu podłączyć kabel sieciowy z trzema wejściami do wzmaka, który ma tylko dwa bolce? Czy za jakiś czas sprzęt mi nie pierdyknie orła?

Pytam, bo mam [jak zwykle] okazję kupić fajną sieciówkę za nieduże pieniążki, no i mam dylemat. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/32617-dwa-bolce-siec%C3%B3wka-i-wzmak/

Się teraz zacznie :-). Polecam sieciówki vincenta, nowe ok 400zł, ale swietne, moze z drugiej reki taniej. Ponoć Supra lepsza jest w oryginalnej konfekcji producenta, a nie dystrybutora, ale róznica w cenie jest znaczna. Osobiscie wolałbym Vincenta.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Eeeee, chłopaki, to Wy tu główkujcie, a ja udam się na spoczynek. Interesuje mnie sieciówka, tak do 300-400zł. Pozdrawiam.

PS/ Oczywiście Wasze odczucia są ważne, ale bierzcie pod uwagę mój zestaw, OK?

Mam DCD 1500AE i świetnie gra na Vincencie, a jeszcze lepiej na kablu Bartek 1. Oba sie mieszcza w zakładanym przez Ciebie budżecie

No przeca ja posłucham samemu :-). Wybór sieciówki jest jak las: dużo w nim drzew i łatwo się zgubić. Dlatego proszę o sugestie, by móc potem z czego wybierać. Ale poczytałem o Vicku i ponoć faktycznie ma to co trzeba. A Waszym zdaniem brać dwa kable do CD i PMA czy tylko do PMA?

Milusiego dnia życzę

Wypróbuj Zeluma - nie żartuję, Bartek1 może się przy nim schować !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zyzio jesteś niepoprawny.

Wychwalałeś tyle legendarnych sieciówek, które teraz mogą się schować przy zelówce :)

Czy aby nie potrzeba czasu abyś doszedł do jedynego słusznego wniosku, że Valhalla jest de best ?

Zawsze Tobie życzliwy i kibicujący przemianom Twojego niepowtarzalnego gustu ... abudzik

abudzik, 3 Kwi 2007, 09:28

>Mam nadzieję, że fanklub HG się nie obrazi, ale to nie jest przeciwnik nawet dla zelówki :)))

Nie ma szans, pamietaj, ze zelowka to wersja beta! ostateczna wersja kabelka to PODESZWA! A wtedy to nie ma letko!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Tak myślałem, że się zacznie.

Podałem przykłady sieciówek Vincenta i Bartka, bo je znam i mam, a że masz taki sam model Denona CD podałem takie propozycje, a nie inne (najpierw oczywiście do odsłuchania). Uważam, że te sieciówki są bardzo dobre, co nie znaczy najlepsze, ale w tej cenie - super. Jeśli już myślisz o "audiofilskich" sieciówkach, to do obu urządzeń.

Machadiel,

Możesz jeszcze rozważyć produkty Audionova. Ja mam 3 sieciówki - te najtańsze - i są całkiem OK. A jak kupisz hurtem (2 szt ;)) to pewnie i zniżkę wytargujesz...

Kris

Star trekkin' across the universe; Boldly goin' forward, still can't find reverse...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.