Skocz do zawartości
IGNORED

Czym zastąpić kopólke ??

rafo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam kolumny DIY na seas W170NP + SEAS 27 TFFC

no i stało się ,moje zdolne dziecko wyrwało mi kopółke z głośnika :) wysokotonowego ,niemam pomysłu czym to zastąpić ,zdaję sobie sprawę ze muszę w obu głosnikach teraz wymienić kopółki

proszę o pomoc !!!

https://www.audiostereo.pl/topic/32658-czym-zast%C4%85pi%C4%87-kop%C3%B3lke/

Wymień tylko w jednym - uszkodzonym.

Napisz do Polinku, facet jest bardzo pozytywnie nastawiony i na pewno pomoże w sprowadzeniu napędu.

Nie ma sensu ruszac drugiej - sprawnej sztuki.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

U jewropejskich dystrybutorów intertechnika może mieć ale na stronie jakoś nie mogę znaleźć, może Polink albo QBA dadzą radę sprowadzić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wymiana na Vifę XT25 jest bez sensu, Seas KT27 czy 28 jest wyraźnie lepszy od XT25 i ma możliwość pracy z niższymi podziałami niż XT.

Co do aluminiowego Seasa, to rzecz gustu. Ludziom się podoba, mnie akurat nie pasuje. Pamiętaj że alu Seas wymaga całkiem innej aplikacji.

lulu, 13 Kwi 2007, 11:53

>to tak z innej beczki ale dzieci zamykać sie powinno w klatce albo sprzet w klatce a zresztą po co

>dzieci audiofilom :)

>jak ja nie lubie tych dzieci ops, pardon, smerfów :)

No, widać jak je kochasz :)))

Moje dwa dezintegratory (obecnie 4 i 5 lat) przeszły ciężką tresurę. Najpierw wokół sprzętu była barykada 80cm a kolumny na szafie (!!!), potem, jak się smyki nauczyły przeskakiwać przez płot była ciężka nauka "tatuś będzie bardzo smutny" lub "uważaj, tam mieszka prąd", a teraz to już wiedzą, że dotknięcie grozi ciężkim kalectwem (bądź szlabanem na bajki)... A tak w ogóle to fajnie, jak ci się wgramoli na kolana na fotel i pokazuje paluchami skąd różne dźwięki dochodzą... Były jaja jak odsłuchiwaliśmy Watersa Amused... A hitem jest śniadanie dinozaura z płyty z samplami z Telarc-a... Ale nadal pończochy z kolumn zdejmuję dopiero, jak towarzystwo pośnie albo się "wyałtuje" na spacerek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.