Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

bruner_, 16 Wrz 2009, 21:12

>a ja sie dałem nabrać i widziałem "KNOWING" z Nicolasem Cagem...

Cage może sobie rękę podać z Hanksem, bo obaj (po niezłych początkach kariery) już przynudzają straszliwie hałturząc (bez)namiętnie w coraz większych gniotach klepanych seryjnie z przerwami jedynie na liftingi wspomnianych gwiazdorów, po których wyglądają jak figury woskowe i podobnie zresztą "grają"...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Gra dla dwojga/ Duplicity

Historia byłych szpiegów / Roberts & Owen / zatrudnionych przez wielkie korporacje.

Fabuła wyjątkowo debilna, akcja dość ospała / film sensacyjny/, w dodatku sporo retrospekcji wplecionych bardzo nieudolnie.

Zmarnowany czas i pieniądze.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-803-100004752 1254046232_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Trylogia 'Pusher' (I/II/III)

W koncu obejrzalem Pusher'a, bardzo fajne kino, momentami niedaleko od dokonan Tarantino i Ritchiego, ale podane w sposob bardziej realistyczny.

Dealerzy, mafia jugoslowianska (rewelacyjny Milo!), kradzieze samochodow, prostytucja, akcje z baseballem w dloni (dla kazdego cos milego:)), do tego swietny jak zawsze Mads Mikkelsen.

Polecam zwlaszcza I i II (trojke nieco mniej).

z dvd "Pride and Glory" - niezły dramat policyjny. do obejrzenia.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzieci Ireny Sendlerowej

wkurzający dubbing przez co film momentami przypomina plebanię czy innych złotopolskich

słabe i sztuczne dialogi

jeśli to miała być konkurencja do listy Schindlera to średnio wyszło

i pomyśleć, ża na IMDB dostało 8/10, heh....

• 2 tygodnie później...

Coraline, absolutna rewelacja. BlueRay-3D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Transformers- nie lubię takich filmów, ale efekty i muzyczka-9/10, akcja też niezła daje 7.5/10 (o dziwo)

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Za to mnie już poważnie wkur...ać zaczyna głupkowata moda jakaś na uśmiercanie głównego bohatera, poprzez infantylnie umotywowane samobójstwo zazwyczaj... co to ma być w ogóle?

Co wezmę jakiś nowy film, to od połowy już oglądać się nie chce, bo wiadomo jaki będzie koniec, chociaż domyślam się że to taki dodatkowy element zaskoczenia ma być, który raz się udał w ZAPAŚNIKU z Rourkiem, a teraz to już nudne się robi, tym bardziej że pomysły na "motyw" się kończą powoli, a każdy kolejny nie dość że głupszy, to jeszcze mniej prawdopodobny od poprzedniego...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ciekawy przypadek Benjamina Buttona- pół baśniowa opowieść trochę przydługa, ale dobra alternatywa dla wszechobecnego chłamu 6.5/10

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

jeśli chodzi o kino to - DYSTRYKT 9 - bardzo dobry filmik, i szczerze polecam, 9 na 10, fajne połączenie sc-fi z sensacją, przyjemnie sie oglądało, a z DVD to - CHE REWOLUCJA - nic specjalnego, długi i ciągnący się, ledwo wytrzymałem do końca, 6 na 10 i to naciągane 6.

lem1983, 16 Paź 2009, 10:14

>jeśli chodzi o kino to - DYSTRYKT 9 - bardzo dobry filmik

obcy są pokazani inaczej niż dotychczas, ale sam film jest mało oryginalny, nie zachwycał bym się - przerost formy nad treścią

Crank oraz Crank II - High Voltage (po polsku Adrenalina)

filmy zakręcone jak cholera - w obu przypadkach przez półtorej godziny coś się dzieje - 100% akcji 0% nudy

o dziwo część druga nie jest gorsza od pierwszej a może nawet lepsza (zabawniejsza i lepiej poskładana)

"50 Ocalonych" - leżał na półce z tydzień, gdy już nie było co oglądać wylądował w odtwarzaczu i okazało się, że w tym miesiącu stał się numerem 1. Fajna historia Irlandczyka który chce zostać bohaterem, wstępuje do IRA i........polecam.

ANIOŁY I DEMONY - pierwsza część moim zdaniem była przereklamowana i nie specjalna, bałem sie ze dwójka bedzie podobna albo jak to dwójka że bedzie jeszcze gorsza niż jedynka, ale miło sie zaskoczyłem, film całkiem całkiem, z początku dużo gadania i mało akcji ale za to druga połowa filmu już lepiej no i zakońćzenie też zaskakujące, ogólna ocena 7,5 na 10 a moze nawet 8:)jeśli uważacie ze jedynka była super to anioły i demony Wam się spodobają tym bardziej.

witam

Jak by ktos sie wybieral do kina na Triangle to nie warto:) Slabiutki film, oklepany . Max 5/10.

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

"Siedem dusz"-dzisiaj w końcu obejrzałem ten film i powiem szczerze że do dzisiaj myślałem że jestem z tych "twardych" co to nie płaczą podczas oglądania filmów, okazało się że jestem jednak "miętki",gorąco polecam ten film do obejrzenia !!

• Pokaż nowe odpowiedzi