Skocz do zawartości
IGNORED

Anti IC's;IC Zelum AC kontra reszta:)

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Zydelek, 14 Kwi 2007, 22:08

>Możesz przyjechać nawet z przekupionymi kolegami:) Głuchy wyłącznie by nie usłyszał różnicy:)

>

>Ja proponuję Andrea29, Jodla, Zorro, Swaróga, Franka.

No faktycznie, sami bezstronni obserwatorzy...

No to referendum?

Who's Afraid of Music?

Bardzo proszę:)

By nie rozmydlać wątku szczegóły proszę na PW.

W wątku niech piszą osoby mające coś do powiedzenia na temat brzmienia Anti Cable's w swoich systemach.

Jak to, referendum na PW?...

Chyba sie nie rozumiemy.

Zrobmy to w tym watku lub zalozmy specjalny, forumowicze glosuja na swoich przedstawicieli. Osoby ktore zbiora najwiecej glosow beda obserwatorami.

Mozemy tez poprosic zeby forumowicze ustalili lczbe obserwatorow.

Who's Afraid of Music?

Zaraz ale do czego???? Czy potrzebujesz swiadków by utwierdzić sie w przekonaniu ze okablowanie w moim systemie działa? I bez niego wszystko się "kurczy" w sposób słyszalny?

Czy moze nie rozumiem i chcesz odbyć sesje w ciemno jako materiał odsłuchujący?

Zydelku, zlozylem Ci uczciwa propozycje:

Udowadniasz wplyw sieciowki na dzwiek. W tym momencie Ty jestes na wygranej pozycji, a ja jestem zwyklym ignorantem.

Zrobmy to jednak tak jak nalezy i tak jak widzialaby to wiekszosc forumowiczow.

Pomysl o korzysciach jakie z tego wynosisz. A w ogole to w czym problem? Przeciez roznice sa tak wyrazne...

Nie rozumiem Twoich obiekcji.

Jeszcze raz: referendum wylania "reprezentacje" i ona decyduje o wynikach testu.

W innym wypadku to jak....Oleksy u Gudzowatego...

Bez urazy prosze :)

Who's Afraid of Music?

Do udowodnienia nie potrzeba wiekszości. Wystarczą osoby co chcą lub nie usłyszeć.

Nie jestem równiez zainteresowany profitami z tego typu akcji. Audio w mojej ocenie to hobby i ma stanowić przyjemność.

Widzę, że się uczysz:) postępowania polityczno-sądowego:)

zydelek - świetny z ciebie marketingowiec swoją drogą - któryś wątek z kolei o sprzecie który sprzedajesz lub będziesz sprzedawał - gratuluję pomysłu

ale swoją drogą to już "norma" na tym forum

Zydelku, czlowiek uczy sie przez cale zycie, a w koncu umiera, glupi... Dotyczy to kazdego czlowieka, takze Ciebie.

Mam nadzieje ze jednak bedziesz mial na tyle odwagi zeby udowodnic swoja racje, w koncu jestes o niej przekonany!

Dzis sobota, zycze Ci milego wieczoru, zostalo go jeszcze troche.

Odezwe sie jutro, podobno "poranek madrzejszy jest od wieczoru", moze jednak zdecydujesz sie przekonac nas wszystkich ze to Ty masz racje...

Pozdrawiam.

P.S.

Bardzo podoba mi sie "manifest" w zakladce stereo :) Nie do konca jednak rozumiem czego sie w nim domagasz. Mam nadzieje ze jego sens nie zniknie w powodzi slow.

Who's Afraid of Music?

Zydelek, 14 Kwi 2007, 22:48

>Jesli coś sprzedaję to wyłącznie coś czego używałem na uzytek własny:) Mogę jedynie służyć

>namiarami, opiniami itd.

Sluzysz opinia i namiarami bez prowizji?

Kolejny somsiad Zydelka- audiofil-a(ka), ma tylko 6wpisow na koncie w tym 3 wyslawiajace pod niebiosa zydlokable. Sprzedaje tez w ogloszeniach na forum kable z jego "o mnie"- VdH Orchid. Nie tedy droga kochany...

>Mr ZED !

Ja pchnąłem maka z wielką radością i ulgą.

Zamieniłem na coś czego ty nie będziesz już miał. Bo ani nie usłyszysz ani nie docenisz.

Kulesza w przeciwieństwie do ciebie robi znaczne postępy w coraz to lepszym brzmieniu i wyglądzie swoich klocków.

No ale jak ktoś już kiedyś napisał tobie , MASZ TAKIE TROCHĘ LEPSZE Hi-Fi , nic ponadto.

Jak do tej pory udowodniłeś tylko negatywne formy swojego charakteru.

Wątpię byś mógł nas czymś innym zaskoczyć.

Handele handele!!! :D

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

>Kulesza w przeciwieństwie do ciebie robi znaczne postępy w coraz to lepszym brzmieniu i wyglądzie

>swoich klocków.

To Darek ma nowego promotora? DonKing??

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

nic nie widac

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-14732-100003443 1177363503_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - w kwestii ANTI IC :)

Ukryta Zawartość

> jodel

He, he, boją się i redaktory pisać o Anti cablesw Polsce :))) bo co kurna maja napisać, ze gówienko za 100 dolców niszczy kabel za 500 czy 1000 zielonych ? :))))) Dystrybutorzy by im tego nie wybaczyli :))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.