Skocz do zawartości
IGNORED

giganty SANSUI

denon.dcd.2560

Rekomendowane odpowiedzi

szymek20 z dedykacją dla Ciebie:

vf17w5gq0t20.jpgitiydezifhu0.jpg2014-08-12-Rotel-Tomatoes-3.jpgrotel.jpg

:P - ale o co chodzi? - ja już nie mam rotela :P - zatkało :P

spóźniłeś się o dwa dni z tym postem :P

z dedykacją dla ciebie:P

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P

?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

:P - ale o co chodzi? - ja już nie mam rotela :P - zatkało :P

spóźniłeś się o dwa dni z tym postem :P

z dedykacją dla ciebie:P

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P

Kupiłeś Sansui? Wiedziałem ;-)

Krejzole, stare krejzole :-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Widzę trolling sie uprawia. Proponuję porzadki przez moderatora bo rozwalaja sie wątki.

Ja mam aux701 i to dobry sprzet. Oczywiscie nie najlepszy ale do poziomu karka levinsona to juz trzeba mieć kase grubsza. Warto posluchac wyzszego modelu minimum aux7xxx lub lepszego i dopiero sie wypowiadać. A trolling to na bocznicy.

chwilowy brak działalności w audio.

To jak kots chce lepiej od Sansui to tylko Levinson zostaje? :)

proszę czytasc ze zrozumieniem

A ja uważam, że AUX701 ma smołe w brzmieniu, przestrzeni i głębi nie stwierdzono, wartość hmm...no niech będzie jest w sumie dość ciężki, jakieś 600-700zł.

pomylka 711 mam. Rzeczywiscie 701 dość zmulony i ciemny ale i tak lepszy od przeciętnych japonczykow typu denon harman pioneer (nie wszystkie) itp.

711 nie ma już tych wad jest rowniejsza jasniejsza

hip-hop - a muzyka - toż to oksymoron przecie jest :(:)

Nie

Widzę trolling sie uprawia. Proponuję porzadki przez moderatora bo rozwalaja sie wątki.

Ja mam aux701 i to dobry sprzet. Oczywiscie nie najlepszy ale do poziomu karka levinsona to juz trzeba mieć kase grubsza. Warto posluchac wyzszego modelu minimum aux7xxx lub lepszego i dopiero sie wypowiadać. A trolling to na bocznicy.

Sluchalem 901 a wiec wyzej niz to co masz.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Rozbawił mnie ten Mark Levinson ;-) Nie używaj nazw klocków o których nie masz pojęcia.

Ktoś tu po prostu nie potrafi zrozumieć że może się nie podobać. Słyszałem 901, 707 coś tam na odsłuchu w Krakowie, jestem umówiony u znajomego na odsłuch 907 DR (panowie od Sansui podobnie jak ci od ślepych testów chowają głowę w piasek). Miałem 99x. I niestety muszę się zgodzić z Bumpalumpem a robię to rzadko.

Nie

Tez sluchalem 901. Wybralem 711 z serii aux dla mnie najlepszy gdyz najrowniejszy i troche odbiega od typowego brzmienia sansui dokladniejszy i rowniejszy.

Rozbawił mnie ten Mark Levinson ;-) Nie używaj nazw klocków o których nie masz pojęcia.

Ktoś tu po prostu nie potrafi zrozumieć że może się nie podobać. Słyszałem 901, 707 coś tam na odsłuchu w Krakowie, jestem umówiony u znajomego na odsłuch 907 DR (panowie od Sansui podobnie jak ci od ślepych testów chowają głowę w piasek). Miałem 99x. I niestety muszę się zgodzić z Bumpalumpem a robię to rzadko.

Zadko zagladam ostatnio tlna stereo ale trolling sansui mnie skłonił. Widzę zmianę nawet u Ciebie ostatnio to było bóstwo teraz jest be.

No cóż dla mnie to dobry sprzet cena-jakosc. 1000 za taki wzmacniacz to bardzo dobra oferta.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Widzę zmianę nawet u Ciebie ostatnio to było bóstwo teraz jest be.

No cóż dla mnie to dobry sprzet cena-jakosc. 1000 za taki wzmacniacz to bardzo dobra oferta.

Nigdy nie było bóstwo. 1000 jest ok ale nie 5 i 10 tyś bo to już duża przesada.

To jest super wzmacniacz do modów . Gdybyś zechciał to podam Ci namiary .

A ja mam idealne kolumny do niego w super okazyjnej cenie, tylko 2.400zł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

P.S.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

a ja mam do tego wszystkiego piękny szybkowar, aby zupki i inne dania przy tychże sprzętach spożywane smakowały bardziej audiofilsko, z większą i szerszą sceną wypchniętą do przodu....:

Sansui-landscape-SY-50D5-electricity-voltage-font-b-electric-b-font-rice-cooker-font-b-pot.jpg

aromatu i smaczku detali doda audiofilski sansujowy express do kapuczino....:

$_20.JPG

?

Ukryta Zawartość

ino brać ! - nie oglądać się! - bo wykupią !!! - tylko 7612zł plus 130zł przesyłka ! - okazja!

Ukryta Zawartość

?

- co robiłeś w poniedziałek i wtorek, Szymonie?

- a wiesz, wrzucałem na forum zdjęcia ze sprzętem, których szukałem cały niedzielny wieczór, żeby wk***ić kilku obcych gości na forum internetowym!

- acha, a w Trzech Króli?

- a wiesz, na te zdjęcia przestali reagować i mi wątek zamknęli, więc znalazłem se inny wątek i szukałem po świecie aukcji z tym samym sprzętem, żeby ich dalej wk***iać!!!

nie do wiary, jakie ja mam sielskie życie i w głowie poukładane w porównaniu :)

Ukryta Zawartość

ino brać ! - nie oglądać się! - bo wykupią !!! - tylko 7612zł plus 130zł przesyłka ! - okazja!

Jakie to brzydkie...wygląda jak jakieś Onkyo z lat 90 i te boczki wsadzone na siłe, cena tylko 7612zł :P to nic, że za te pieniądze można kupić kilku letniego hajendowego wzmaka, ale to jest szajsui więc cena dojebana 3krotnie musi być.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.