Skocz do zawartości
IGNORED

Jak usunąć użytkownika z forum ?

TUX

Rekomendowane odpowiedzi

Obserwując wpisy na forum doszedłem do wniosku, że powinien istniec mechanizm umożliwijący usuwanie z forum grupowiczów zaśmiecających forum. Moim zdaniem jest obecnie conajmniej dwóch użytkowników którzy generują duże ilości nic nie wnoszącego bełkotu. Jeden śmieci głównie na DIY i STEREO , a drugi na BOCZNICY. Być może dla innych osób wpisy tych grupowiczów są wartościowe więc proponuję aby podstawą do usunięcia z forum były wyniki głosowania. Obecnie dla każdego grupowicza można głosować na trzy kryteria : zaufany/neutralnynie/nie ufam. Można by dodać jeszcze jedno kryterim typu "banuję użytkownika". Na podstawie powstałej statystyki właściciel forum mógłby wprowadzić mechanizm usuwania użytkowników ktorzy nie są akceptowani przez forumowiczów.

Co o tym myślicie ?

Bo dla mnie forum audiofilskie nie powinno być miejscem na wpisy dla osób mających problemy z własną psychiką.

TUX

Jakiś rok temu miałem podobny pomysł - przewaga "nie ufam" byłaby podstawą do wykopania delikwenta. Co z tego - facet ma zmienny IP, zakłada kolejne konto i dalej uprawia autoterapię mającą zaleczyć jego kompleksy...

Popieram jar-a !

TUX, chcesz spac przy czytaniu forum ? Sa lepsze sposoby na bezsenność...np. jogging, albo spacer i namietny wieczór z ukochaną.

Możesz też wzorem mulsa possać przed snem oprawkę okularów Balcerowicza !(podobno bardzo skuteczne)

Ja czytuje forum dla rozrywki i nauki (w tej kolejności)

Pozdrawiam

PS. A moze zrobic platne forum ? Bo ja np. chciałbym mieć płacone za swoje bezcenne rady ;)

Ale Panowie Panowie Panowie ... Poza tym że Senicz to kabel, to Vlad`ek jest całkiem spoko :D Jak to się mówi ... do poje***nych świat należy :)

Vladziu... kiedy pijemy ??:>

>TUX

Jak taki sk***iel jest inteligentny, to - nie da sie !

Mozesz mi wierzyc, wiem cos o tym !

Czy moglbys TUX, przyblizyc nam nieco Swoja - psychike ?

Wtedy latwiej moglibysmy podjac w kolektywie decyzje, czy Cie zostawic !

Od dawna uzywasz tego schizofrenicznego nicka - TUX ?

Byles w dziecinstwie molestowany ?

Nie wstydz sie, wyznaj szczerze !

Musimy przeciez podjac w zwiazku z Toba jakas decyzje !

A tych dwoch pozostalych skurwieli, to kto ?

Nie boj sie, wal smialo !

Uważam, że pomysł TUXa jest słuszny, ale inteligencko nieśmiały jak reformy Mazowieckiego. A nam dzisiaj trzeba odważnych, pryncypialnych działań. Bo rzeczywiście - ban banem, a kanalia się i tak wyonaczy i zaloguje. W radosnej dobie IV Duckpospolitej możemy sobie pozwolić na bardziej teksańskie pomysły: dlaczego nie pozbawienie praw publicznych? Dlaczego nie izolacja? Albo - nie bójmy się - eksterminacja? Przecież taki rozchwiany darmozjad i tak nam nie zbuduje autostrad ani stadionów, a najprawdopodobniej to podły TW. Do tiurmy z nim!

zwolennik łagodności

arekgrabowski, najpierw mi skladke zapłac !

fox McG to może sobie być kot filantrop.

TUX....w okienku TUX też nie mam jeszcze żadnego wpływu gotówki...

Przewidujesz nie korzystać z forum ?

Pozdrawiam

TUX >>>>>a nie mógłbyś wynieść się z bocznicy i przestać ją zaśmiecać twoimi pierdołami.Udaj się na dowolną zakładkę, albo nawet załóz własną.Co ty myslisz ,że pisanie na bocznicy to przyjemnośc.TO ciężka PRACA.

Nie ma co dluzej gadac !

Dawac tu tych popaprancow !

Zadnej litosci dla - odmiennosci !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Popaprancy nie maja tutaj - zadnych szans !

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oj tam zaraz usuwac niewygodnych i pyskatych forumowiczow. Fajnie jest przeciez,rownouprawnienie,wolnosc slowa. Nie chcesz,nie czytaj. To proste.

milego poniedzialku ( nie znosze poniedzialkow),a w ogole to kto wymyslil prace(!?!)

myszko, to sobie lepiej zmień swoje "o mnie", żeby było w języku ojczystym, a nie w jakimś wrażym bełkocie. Poliglotom i poligamom mówimy stanowcze nie!

zwolennik łagodności

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.