Skocz do zawartości
IGNORED

Nienawiść...

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 25 Kwi 2007, 14:26

>jakoś to ciągle wiąze sie z wybitnym katolicyzmem.

Tylko komunizm, KOMUNIZM, ten młot na katoli może nas uratować!

Ratujmy się przed nienawiścią katolską!!!

jar1, 25 Kwi 2007, 14:43

>Sorry lancaster, ale wydaje mi sie że nic nie rozumiesz. Napieprzasz jak nakręcony wciąż o jednym.

>Skrzywdził Cię kiedyś jakiś ubek czy co?

A ciebie, jar? Nalał ci kiedyś po ryju ktoś w brunatnej koszuli? Nie?

To idź i nie pieprz więcej!

A ile Kapłani Mickey Mouse wydzierają z kieszeni na tacę?

Nie jestem pewien czy mi się to FINANSOWO opłaci!

Vładek, opisz mi jak wyglądają uroczystości pogrzebowe w rycie mousowskim!

Dudi, bedzie zgodnie z Twoją wolą. Naprawde duzo lepiej od tego smutastwa, które proponują obecnie.

Niby katolik idzie do nieba, a rodzina wogóle sie nie cieszy....co jest grane ?

Pozdrawiam

Oto nasz Mistrz Ceremoni Pogrzebowej, strzegący mausowskiego rytualu :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czy są tam kapłanki i czy chodzą z gołymi cyckami?

Bo takich nie chcę!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oto znak Naszej Mousowskiej Niienawiści!

Flaga Naszego Dżihadu!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bierny charakter czterech elementów jest szczególnie mocno podkreślony doborem sił: obok łączącej i mieszającej miłości Empedokles wprowadza siłę oddzielającą - nienawiść, Neikos. Można by sądzić, że miłość jest siłą w pełni wyposażoną w możliwość łączenia i rozdzielania. Jednakże działanie tej jednej siły nie tłumaczy wyczerpująco i dokładnie wszystkich procesów zachodzących w przyrodzie - zawodzi i okazuje się niewystarczające. Konieczna jest siła przeciwstawna miłości - nienawiść. Między nimi istnieje wieczny stan napięcia, stan walki. Jedna siła chce wyprzeć drugą i zdobyć wyłączne panowanie. Udaje im się to na przemian: to jedna zdobywa przewagę, to druga. W wyniku tej gry sił kształtują się dwa okresy świata z krańcowymi biegunami, między którymi oscyluje życie świata, biografia kosmosu."

Nasz Kandydat na Maus-metropolitę Warszawskiego!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Biedny jar1 prowokował, siał wiatr i dostało mu się, a teraz w autorskim wątku biadoli. Prowokacja jeśli nieudana, to najczęściej kończy się właśnie biadoleniem prowokującego, że słowa za ostre, że pięści za kościste, a kopniaki za zamaszyste.

Łonet za The New York Herald Tribune

"Jak dobrzy ludzie zamieniają się w złych

Nowa książka znanego amerykańskiego psychologa Philipa G. Zimbardo mówi o tym jak dobrzy ludzie przemieniają się w złych..."

• Redaktorzy

"jar, dobrze wiec co ubectwu proponujesz poprostu odpuścić - ot tak niech sobie umrą biorą c do konca chamsko wysokie emerytury? Swoje cytaty zarezerwuj sobie na rozmowy z ich ofiarami, lub rodzinami ofiar.

Dotyczy to też czesci naszej "klasy" politycznej, ktora dopusciła sie kradziezy, naduzyc lub zaniedbań.

I co kolejna gruba kreska cienkiego bolka ?"

lancaster, jar zasugerował, że nienawiść jest siłą destrukcyjną, której należy unikać. Dodam od siebie ze głównie dlatego, bo niszczy i poniża właśnie nienawidzących oraz ich otoczenie. Czego objawem jest , że w jego wezwaniu widzisz to, co napisałeś powyżej? Czy oznacza to, że uważasz nienawiść za jedyny środek do zaprowadzenia dobra? Tę nienawiść, którą jar starannie obnażył i przeanalizował, podając definicję, wyliczając zjawiska towarzyszące? Z jakiej przyczyny uważasz, że właśnie TO jest tym, co ma komuś pomóc? Przypominam: kłamstwo, przemilczanie faktów, wulgaryzmy, niesprawiedliwość. To są objawy nienawiści stosowanej, w działaniu. Czy sądzisz, że nie da się spraw, na których ci zależy, załatwić LEPIEJ i z mniejszą szkodą dla duszy? Ja tam nie jestem chrześcijaninem, ale czy aby Jezus nie wiruje w grobie (czy w niebiosach), kiedy padają takie rzeczy z ust osób uważających siuę za wyznawców? Chyba żeś satanista? Czy trzeba łgać, obrzucać wyzwiskami, oczerniać, chwytać w sidła i używać ludzi zdeprawowanych jako narzędzi, aby zatiumfowała prawda? Cel uświęca środki? Nie kolego, jakie środki, taki cel. I tylko proszę mi nie pisać, ze z tego co napisano powyżej wynika, żem - komunista, bo Feliks Dzirżyński wylezie z grobu i poprzegryza mnam gardła.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.