Skocz do zawartości
IGNORED

[car audio] zaklocenia ze zmieniarki

Leon_SSJ

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam taki problem kupilem zmieniarke sony cdx-601 do radia sony cdx-c8000rx i po podlaczeniu pod bus audio in sa straszne zaklocenia glosniki pierdza im glosniej tym bardziej, a gdy podlacze pod bodajze front audio out to gra czysto ale nie reaguje na zmiane glosnosci caly czas gra na tym samym poziomie co moze byc nie tak? :/ a i taki maly OffTopic mam w bagazniku skrzynie i wzmaka i gdy mocniej podglosnie zaczyna mi cos brzeczec w wzmaku chyba od drgan ale jak nacisne reka troche na wzmacniacz to przestaje cos jakby tam poluzowane bylo co to moze byc? moze sie srubki jakies poluzowaly? czy to moze byc cos innego?

https://www.audiostereo.pl/topic/33276-car-audio-zaklocenia-ze-zmieniarki/

Witam wszystkich

Powodów może być wiele, sama zmieniarka może być walnięta, przewód do niej, samo radio a raczej elementy odpowiedzialne za podpięcie i przekaz sygnału ze zmieniarki, nie bez znaczenia jest to ze samochód to takie ustrojstwo, które poprzez swoją instalacje elektryczną zakłóca prace i przekaz sygnału audio w samochodzie

Spróbuj zmieniarkę podpiąć do innego radia, jeśli nic się nie zmieni to duże prawdopodobieństwo, że to ona jest walnięta, i w odwrotną stronę: jak masz możliwość podepnij inną zmieniarkę pod Twoje radio

A swoją droga nie myślałeś żeby sprzedać te soniacze i kupić normalne cd?

Co do wzmaka, dokręć śrubki;-)

dzieki za odpowiedz :)

aj ile ja sie juz mialem z tymi sprzetami juz mam troche dosyc w kolo cos nie tak ;( te moje radyjko jest na cd ale ma padniety mechanizm cd i pomyslalem ze dokupie zmieniarke chcialem wlasnie sprawdzic pod innym radiem to sie duzo wyjasni ale narazie nei mam mozliwosci ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.