Skocz do zawartości
IGNORED

Zmiana kabli a szybkość dźwięku

geertgen

Rekomendowane odpowiedzi

>senicz, 11 Maj 2007, 23:41

>

>Piwo to piwo.

Oj senicz! Dostajesz żółtą kartkę! Każde piwo to inne piwo.

O winie w ogóle nie wspominam, bo nie wiem, czy to trunek godny twoich ust.

Jak można słyszeć kable, a nie czuć szlachetnych trunków?

Chyba wina proste zniszczyły ci kubki smakowe :-(.

Wyznaczam ci miesiąc picia mineralnych (różnych, dla przywrócenia smaku).

Jestem Europejczykiem.

Przeciez tu chodzi o symbol. Wiele dziewczyn lubi jak sie je nakarmi i napoj przed zabiegiem. Dobrze tez dziala maly prezencik z pirscionka........... no wiec to piwko to taki pierscioenek zacheta. Raczej symbol niz reczywista propozycja. Ja swoja droga niepijacy wiec nie ma ani obycia piwnego a ni innego. Ostatnio z Doma dalem czadu w Toli na polach mokot. Co ciekawe szef baru wylaczyl telewizor inteligatnie dal znac ze czas o 1 w nocy opu-szczac progi lokalu.

Edek jak juz jestes tak hey do przodu to moze rozpoznawanie dziewczyn. Audiofilskie rozpoznawanie kabelkiem.

Na powaznie - to jak rozumiem nikt z kolegow nie zrobil zadnych odsluchow z dzielnikiem rezystorowym. A jesli zrobil nie przyzna sie do tego ze roznic nie slyszy. A wiec nie pozostaje wam nic innego jak tylko powiesic sie na tych drogich kabelkach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.