Skocz do zawartości
IGNORED

Ale fajnie ignor teraz działa :)

kobayashi

Rekomendowane odpowiedzi

"kobajaschi"- ale ignor działa dopiero po zalogowaniu się :-(

Myślę, że "Lukar" powinien jednak zabawić się w cenzora i zrobić z tym pożądek ! Wiem , że czasy komuny dawno skończyły się, ale do takiej "samowolki" nie powinno się dopuszczać. I są niestety tacy, których mocno trzeba trzymać za pysk ! Bo inaczej, to..............

Odcinajcie sie, odcinajcie, debile od - prawdziwej inteligencji,

a w przyszlym zyciu - glistami ludzkimi, pierwotniakami i robalami bedziecie !

(a aktualne wasze wcielenie bedzie lizac przez Wiecznosc rozpalony do bialosci kamien !)

Nedzne zakompleksione wypierdki, niegodne miana Czlowieka !

Gość

(Konto usunięte)

strach debilu , że cię nikt czytć nie chce ,co?

A twoje nazwy wątków z kropką majace zmylić NORMALNEGO czytelnika , i zmusić do czytania wypierdów twojej chorej głowy to chwyt Zdesperowanego Totalnie Olewanego przez wszystkich DUPKA !

jacch, 17 Maj 2007, 16:36

>No tak , tylko jak w wątku który będziesz śledził zobaczysz nagle , że twoi interlokutorzy będą

>rozmawiać z duchami :)

Ja tam się duchów nie boję ;)

Kasjel, 17 Maj 2007, 17:45

>"kobajaschi"- ale ignor działa dopiero po zalogowaniu się :-(

Ale wszak na bocznicę bez zalogowania i tak nie wnijdziesz :)

>Sorry za błędy w Twoim nicku.

Nul problemo, sam się czasem mylę ;)))

Kasjel, 17 Maj 2007, 23:24

>"kobayashi"- no ja wiem, ale ci panowie są aktywni również w innych działach, nie tylko na

>"bocznicy".A tam widać wszystko niestety, jeśli zapomnisz się zalogować.

To faktycznie po takiej ignorzastej sielance może być wstrząs!

Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować...

;)

Ja też, ja tez...Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować. Już nigdy nie zapomnę się zalogować...

Ach naprawdę, dziękuję, przepraszam ze wzruszenia głos więźnie mi w gardle.

Do tej pory nawet nie przypuszczałem że ktokolwiek, no może poza kilkoma osobami, czyta moje wypociny :)

A tu proszę, jak dobrze policzyłem już ze trzy osoby mnie zupełnie oficjalnie ignorują :)

Zaprawdę szczęśliwy to dla Was dzień :)

Tym tam jakimś Piotrkiem608 z jego stochastycznymi wybuchami furii w swoich wpisach się nie przejmuj. On też ma małego fiutka i jajka wielkości orzechów laskowych (kiedy mu spuchną z wysiłku).

Natomiast Kobayaschi ma problem poważniejszy. Bocznicę widać. Wystarczy otworzyć wyszukiwarkę - czyli tę zakładkę, którą Lukar poleca przede wszystkim nowym użytkownikom :)))

Więc rzeczywistość wdziera się do was wszelkimi szczelinami, choćbyście nie wiem jakie tamy jej stawiali. Co mniejsze móżdżki ten napór może nawet rozsadzić :)))

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

kobayashi, 17 Maj 2007, 16:30

>Ignorovladych użytkowników nie widać nawet na wszystkowiedzącej pajacowej liście tematów!

>

>Od kiedy tak? Bo chyba dość długo żyłem w nieświadomości.

Ja bym się tak nie cieszył ponieważ opcja ta działa jak miecz obosieczny, zwłaszcza w stosunku do użytkowników którzy założyli wystarczająco dużą ilość wątków. Jakiś złośliwy troll może to bez żadnych skrupułów wykorzystać! Co by się stało gdyby ktoś znienacka

podniósł do góry wszystkie tematy Lukara? Prawdopodobnie większość użytkowników by móc normalnie korzystać z forum zignorowała by go! Całe szczęście że nie ma na tym forum naprawdę złośliwych trolli :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.