Skocz do zawartości
IGNORED

RH200MH kody serwisowe. MP3 z hdd na dvd

nick102

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie sporo poczytałem, że są jakieś kody do LG i można w tej nagrywarce przywrócić możliwość nagrywania plików MP3 i Mpeg4 z dysku na płytę dvd. Czy jest tez mozliwość podpięcia dysku zewnetrznego który odbierałby by dane z hdd nagrywarki . Bo brak tych funkcji oraz gniazda usb denerwuja mnie. mam kamerę na usb z dyskiem też 30 GB i nic nie mogę zrobić by współpracowała z tą nagrywarką z pominięciem kompa.Please o rady lub coś na maila w powyzszych sprawach.

pozdrawiam.

Fajnie, kupiłeś nagrywarkę która nie ma USB i chciałbyś podpiąć dysk ? a jak ? za pomocą kodów ? chyba czarodziejskich.

chcesz "odbierać" dane z dysku nagrywarki ? zadam proste pytanie po co je tam "oddałeś" ? nie lepiej było sobie je trzymac na płytkach lub w kompie ?

denerwuje Ciebie to że masz kamerę na USB i nie współpracuje - to po kiego czorta kupowałeś nagrywarke bez USB ? (pomijam fakt że sensowna współpraca kamery z nagrywarką to nie USB a FireWire)

Po kiego czorta kupowałeś nagrywarke, któa nie pozwala ci "odbierać" danych z HDD i ogólnie nie spełnia twoich wymagań ?

Prezesie.

Bardzo pokrzepiająca odpowiedź.:) Ale skądinąd wiem, że mozliwość przegrywania pilków mp3 czy mpeg4 jest możliwa z hdd na dvd w tej nagrywarce. Tylko ta funkcja jest zablokowana. A ja szukam jak napisałem kogoś kto tu może pomóc. Reszta jest nie ważna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.