Skocz do zawartości
IGNORED

czym się różni TUSK od KONONOWICZA?

aaalfred

Rekomendowane odpowiedzi

No, nie do końca z tym kononowiczem. Jednak popełnil plagiat !

Tusk jak się domyślam wzorował sie na kononowiczu. A z kolei kononowicz ?....jeżeli doczekacie do polowy filmiku to posluchacie komu podprowadził swoje przemówienia Krzysztof...

Pozdrawiam

różnią się opakowaniem co chyba zauważyl dudivan,

jak zobaczyłem pierwszy raz Kononowicza to dostałem olśnienia,

ten człowiek uzmysłowił mi czym lub kim są politycy. pamiętacie jego recepty: wódki nię będzie, papierosów nie będzie, nic nie będzie, poprawić komunikacje, wyprowadzić policję, więcej pracy, bezpieczeństwo, ble ble, przecież oni wszyscy sa tacy sami.

czym się różni Tusk od Kononowicza? garniturem, poprawną polszczyzną, dyplomem uczelni w kieszeni itd czyli opakowaniem.

może to być Tusk albo kto inny , każdy polityk to Kononowicz w garniturze, po studiach, ładnie opowiadający głodne kawałki, itd. który tak samo jak Kononowicz nie ma pojęcia jak cokolwiek zmienić.

Nigdy nie patrzyłem na powierzchowność, lecz na wnętrze, a to jest identyczne.

Dorzucilbym do tego trio jeszcze towariszcza Qubrica :)

Na fotce jego bardziej wyrafinowany kuzyn z Japonii :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dudivan, 29 Maj 2007, 14:26

>Nie, Fred, podobieństwo jest większe. Liberałowie (za takich podają się Placioki) postulują aby

>wszystko zlikwidować - zupełnie jak Kononowicz!

ale za to jak ładnie to wyrażają: "niechaj się stanie tylko epizodem"

(wzrost gospodarczy, spadek bezrobocia, spadek przestępczości)

• 3 tygodnie później...

tak, dyskutanci,

ten wątek to sama esencja polityczności w Bantustanie.

Niepotrzebne wasze wypociny józefie maryjo i jarze1,

umiecie szkalować Bantustan w którym przyszło wam żyć.

pamiętam jak pewien chorąży na emeryturze - trep - w 1991 roku mówił,

że to się jeszcze odwróci, że komuna zwycięży - co on w komunę wierzył? to Kiszczak mu nie powiedział, że

też odchodzi? co wy tu pieprzycie, józefie maryjo i jarze 1

Wrzuce swoje trzy grosze, bo mnie o mało krew dzisiaj nie zalała... Przyznam, że spośród obecnego składu parlamentu PO było mi najbliższe, ale to co widziałem dzisiaj rano w TVN24 wywołało we mnie stanowczy sprzeciw wobec ich postawy. Chodzi mi o spot "reklamowy" ukazujący ile to zarabia jakiś cieć nalezący do PiS'u, jakie to są wielkie kwoty, a jak mizernie zarabia lekarz czynauczyciel. Przypomniało mi to najgorszy czas kampanii wyborów prezydenckich 2000r. Wstyd mi i dziwię się, że wydawałoby się rozsądni ludzie prowadzą działalność opozycyjną w tak niskim stylu... Chyba zostaje mi LiD...

Luxmany i winyle 

• Redaktorzy

Ciekawe, jak pojawił się biedny alfredzio, Kononowicz tego forum, to początkowo było oburzenie, że niby łobuz jest, brzydkich wyrazów używa i nie umie zię zachować. Wystarczyło jednak, że założył wątek o miłym tytule i porusza miłe, antyopozycyjne treści, i już spoko gość, a może nawet człowiek inteligentny, kto wie. Heh he... Niby liczy się pogląd, a nie kto go wypowiada, ale zwróćcie uwagę koledzy, że poglądy fredzia są oferowane w pakiecie. Łykamy jedno, i mamy komplet. Zresztą zaraz, jak sądzę, nastąpi darmowa prezentacja.

noster, 22 Cze 2007, 12:15

>a czym sie różni aaalfred od skończonego debila?

Jeśli zsumuje się IQ aaalfreda i jego wszyskich bytów (Horst, żwirek, anihilator) to i tak jest niższe od tego drugiego?

noster, 22 Cze 2007, 12:15

>a czym sie różni aaalfred od skończonego debila?

trudno z czymś takim polemizować, prawda?

jesteś zwolennikiem Tuska-Kononowicza jak mniemam?

Molibiden - skombinowałem na wszelki wypadek... gdyby np. Kononowicz został kiedyś prezydentem... a czasami używam w mniejszych ilościach.. tak żeby się "rozerwać" :D

Luxmany i winyle 

Nie jestem niczyim zwolennikiem. Ja po prostu zadałem neutralne i nienacechowane emocjonalnie pytanie. Skoro jednak poczułes się urażony to pytanie owo robi się zasadne. Wewnętrznie po prostu czujesz że czytając twoje posty nic nie jest oczywiste. Jak to mówią: "uderz w stół a odezwą się nożyce". Zamiast się obrażac pracuj nad sobą więcej.

serdecznie pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.