Skocz do zawartości
IGNORED

czym się różni TUSK od KONONOWICZA?

aaalfred

Rekomendowane odpowiedzi

1. Tusk nie szuka pracy w pośredniaku, Kononowicz tak.

2. Kononowicz jest chorym człowiekiem, Tusk nie. Albo objawy nie są tak oczywiste.

3. Tusk woli(?) garnitury, Kononowicz swetry.

4. Tusk mieszka w murowanej chacie, Kononowicz w drewnianej.

5. Głosujcie na Vlada!

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

Czym się różni Łaaałfred od Korwina Mikke?

NICZYM

Dzielą między sobą nawet to samo stanowisko wioskowego filozofa. Z tym że Łaaałfred ma jeszcze stanowisko pisarza gminnego - przepisuje teksty tego wielkiego myśliciela z koziej wólki.

Qubric, 23 Cze 2007, 11:40

>Czym się różni Łaaałfred od Korwina Mikke?

>NICZYM

>Dzielą między sobą nawet to samo stanowisko wioskowego filozofa. Z tym że Łaaałfred ma jeszcze

>stanowisko pisarza gminnego - przepisuje teksty tego wielkiego myśliciela z koziej wólki.

Dzięki za pochlebstwo, Qurwik, ale JKMa uważam za jeden z najtęższych umysłów na świecie,

gdzie mi tam do niego, za to ty jak byś się trochę podciągnął to byś mógł za Lechem Wałęsą teczkę nosić z jego nową książką.

wierzycie, że Kononowicz się nie nadaje ?

a wierzycie, że Tusk się nadaje?

Politycy występują w opakowaniach a Kononowicz wystąpił bez opakowania ukazując prawdziwe oblicze polityka.

Osobiście wisi mi i Kononowicz i Tusk, ba nawet mi nie chodzi o Tuska ale o każdego polityka - zamiast Tuska wstaw sobie nazwisko dowolnego polityka*.

Dlatego nie rozumiałem czemu niektórzy plują na mnie, ale to przecież proste - to są zwolennicy Tuska i mają mi za złe, że obnażam ich, tfuu, idola, hehehee.

Wałęsa i Lepper to też debile.

*-oczywiście z wyjątkiem Jarka, mojego premiera.

Twój przypadek jest poważniejszy niż początkowo sądziłem.

Powtórzę się wiec - zacznij pracowac nad sobą. I to tak na serio pracowac bo inaczej czarno to widzę.

Życzę sukcesów w samodoskonaleniu.

pater noster może precyzyjniej, co masz na myśli?

bo nie bardzo cię rozumiem?

wyrzeknij się tuska to zdrajca i niemiec, pluj na tę zarazę...

jesteś polakiem? wierzę w ciebie pater noster

A czemu mialbym na Niemców, Żydów, Czechów czy Ukraińców pluć? Przed Bogiem wszyscyśmy równi i ciągle papież o tym przypominał jeżdząc w najodleglejsze i najbardziej kulturowo egzotyczne zakątki świata. Nawet na ciebie mimo tej porażającej głupoty pluł nie będę chociaz parę ozdrowieńczych pasów po dupie by ci sie pewnie przydało. Ale to juz zostawiam twojej mamie lub tacie. Ewentualnie starszemu bratu.

serdecznie pozdrawiam.

aaalfred, 23 Cze 2007, 12:27

>JKMa uważam za jeden z najtęższych umysłów na świecie,<

Bez wątpienia tak uważasz.

A krowi placek na polu, to dla ciebie niebosiężny płaskowyż (LOL)

• 1 miesiąc później...

jak zwykle masz rację (swoją własną, w swoim własnym świecie, który próbuje się wedrzeć do wirtualnego ale łatwego do opanowania... albo raczej dość bezpiecznego dla obleśnej cielesności - tu nikt nie powie, że jesteś brzydki i cię nie lubi - najwyżej, że cię nie lubi)

• 4 tygodnie później...

Ten film chyba powinien pomóc w odpowiedzi... -->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 4 tygodnie później...

Jaro_747, 14 Paź 2007, 21:14

>Czym się różni Konowicz od Kaczyńskiego?

>Chyba wyglądem, bo recepty bardzo podobne.

Jarek wie jak to zrobić,

zamknać mulsa w puszce

hahahaa

arbuz...a nie mozesz załatwić osobnego watku gdzie mógłbys mi oddawac nalezne hołdy.Nie moge tak poszukiwać się po wszystkich watkach.Z drugiej strone twoje towarzystwo raczej nie nobilituje.Ale jak kcesz moge to zrobic jak w kązdym przypadku pomocy UŁOMNYM

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.