Skocz do zawartości
IGNORED

POZIOM MERYTORYCZNY FORUM - ANKIETA

aaalfred

Rekomendowane odpowiedzi

czy oszukał Cię Piotrek608? jeśli tak to idź na policję, jeśli nie to radzę nie mielić językiem po próżnicy - bez problemu można Cię namierzyć i oskarzyć o pomówienia. Jeśli poziom forum spada to z pewnością właśnie dołożyłeś do tego swoją cegiełkę.

uważaj synku co rozmawiasz,

bo to ty psyjesz forum,

razem z handlarzami, czemu nikt z was niue optyje za wywaleniem żydelka, piotrka608 czy innych naciągaczy, nie widzisz że robią tu interesy? to nie sklep

Jak każde skupisko ludzi, forum nie jest idealne, bywają patologie ale bym nie przesadzał aaalfred. Natomiast forumowicze tacy jak vlad dodają kolorytu a i cztać między wierszami trzeba umieć. Pozdrawiam - Ja, jak zawsze cierpliwy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

arekgrabowski

jasne, znam gościa/ piotrek608/

po pierwsaze pisze bzdury na temat głównie odtwarzaczy, jestem starym audiofilem i słuchałem niejednego

to co on pisze na temat CDP to bzdury np. cec, denon, sony itd,

facet robi tu za autorytet a jest g... jak but,

a ostatnio jak napisał, że we wzmaku CREEK są badziewne kondensatory SAMWHA i dlatego ten CREEK tak badziewnie gra, to nie mogę zdzierżyć,

takie same kondensatory ten piotrek608 dawał do swojego wzmaka , poszukaj to znajdziesz,

co za menda, "wysraczy"?

xniwax jestem z Tobą.

Niech kazdy ma możliwość wypowiedzi.

Były juz afery sex i inne więc niech każdy kto cos wie opowiada.

Tylko dzięki temu że każdy może się wypowiadać forum ma sens bycia .

Koloryt ? - TAK . Jestem za.

Ale poza tym kazdy ma do swojego zdania i swobodnej publikacji na takich miejscach.

A jeżeli komus to przeszkadza to może rzeczywiście niewygodny autor trafia ?

Jeżeli mnie cos nie dotyczy to mi nie przeszkadza.

Przysłowia śa mądrością .... :"uderz w stół.."

Nikogo nie chcę urazić ale dajym wszystkim głos !!

>cir, 1 Cze 2007, 14:03

>

>>czarne jest piękne

>

>tak chyba nazywa się wyrób garmażeryjny

>temat zresztą tez tyle wart co to czarne

a nie "czarny" ? swoją drogą - nawet lubię :)

a co do reszty - kolega, który założył ten wątek chciałby, żeby się ludzie kulturalnie wypowiadali i w dodatku w temacie, popatrz na swoje pierwsze wpisy w tym wątku, czy mówienie do kogoś, żeby "szczekał" jest według Ciebie kulturalne?

to tyle, mam nadzieję, że nie będę musiał drugi raz się tutaj wypowiadać, co innym również polecam...

pozdrawiam,

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.