Skocz do zawartości
IGNORED

Sony DAT 77ES

nadzorca2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Przez moment widziałem na forum kogoś poszukującego magnetofonu DAT.

Jeżeli jest to aktualne to mam do sprzedania Sony 77 ES z drewnianymi boczkami oraz dodatkowo kompletem drugich w odcieniu ciemnego orzecha. DAT posiada fabrycznego pilota. Do tego dodaję 10 kaset DAT profesjonal. Dla przykładu na każdej można nagrać cztery płyty analogowe z częstotliwością próbkowania 48kHz.

Nie zamieszczam na allegro, ponieważ tutaj na forum można łatwiej znaleźć osoby znające ten format zapisu.

Podaję e-mail kontaktowy. [email protected]

Artur

https://www.audiostereo.pl/topic/33908-sony-dat-77es/

Witam...

Nie znam Twojego modelu. Ten mój to jest model z serii ES z drewnianymi boczkami takimi jak np. TC-K 808ES tylko w innym odcieniu. Posiadam pilota i fabryczną instrukcję dołączaną w oryginale. Jężeli chodzi o dane techniczne to najwyższcza częstotliwość próbkowania to 48kHz jedynie 2000ES posiadał 96kHz.

Artur

https://www.audiostereo.pl/topic/33908-sony-dat-77es/#findComment-784294

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.