Skocz do zawartości
IGNORED

LPR:-zakaz pokazywania tęczy po burzy?

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy2, 13 Cze 2007, 02:19

>xanax profilem mentalnym, skłonnością do wklejek i nade wszystko straszeniem ignorem przypomina mi

>Hardiego z siostrzanego forum.

Nowy2 cóż za słownictwo w kontekście spędzenia "chwili czasu" na niezobowiązującej wymianie zdań ;-)

Astaroth, 13 Cze 2007, 01:03

>xanax, będziemy przeglądać książki, filmy, muzykę, poezję i rzeźbę w poszukiwaniu choćby niewinnej

>aluzji do wyżej wymienionych niecnych środków. Nasza kultura i sztuka musi być wolna od tej

>dekadenckiej zgnilizny za pomocą której wróg mami naszą młodzież.

A tymczasem parę dni temu David Irving został siłą usunięty z Międzynarodowych Targów Książki w Warszawie.

I żaden matołkowaty "obrońca wolności" nie zaprostestował.

aaalfred,

nie kłamię, to ty manipulujesz moją wypowiedzią, do tego jej nie rozumiejąc;

jakie poparcie LPR ma OBECNIE w sondażach? tak ze 3 proc., co? czyli na granicy błędu statystycznego...

oni nie wejdą już nigdy samodzielnie do sejmu, co najwyżej po kolejnym cudacznym grzebaniu w ordynacji, jeszcze bardziej wydziwionym "blokowaniu list" itp itd... to kolejna partia kanapowa.

x.

p.s. nigdzie i nigdy nie deklarowałem, że jestem uczciwy, czy prawdomówny - znów manipulujesz. do tego wrednie ;-)

> i słusznie, nie są tam potrzebni

i niech ta konkluzja zakończy nasz off topic... wróćmy do tematu wątku - czyli tęczy i liścia ;-)

czy ma ktoś coś do dodania? Romek?! Wojtek?! gdzie jesteście...?!

x.

Dla tych co nie wiedzą lub uwierzyli Kaczkom spieszę wyjaśnic że PO jeszcze parę miesięcy po wyborach (a ściślej po upadku "paktu stabilizacyjnego") miala nadzieję że Kaczyńscy zmądrzeli i że da się zrobic tę koalicję. Niestety, PIS wolał koalicję z LPR i Samoobroną ze względu na jednakowy stosunek do lat III RP, o którym ostatnio tak chętnie mówi Lepper ale także ze wzgędów mentalnych. W tej koalicji po prostu nikt nie musi miec kompleksów bo w kazdym z ugrupowań koalicyjnych jest jednakowa miernota. I to ich spaja.

Noster, nie bądź śmieszny i nie przytaczaj tu tej jajcarskiej nazwy: PO. :)

Powiedz mi jaki ci żałośni faceci mają program oprócz obrażania się na cały świat?

Okazali się kompletnymi zerami.

Jeden jedyny Rokita ma naprawdę coś do powiedzenia i ma jaja. Reszta reprezentuje kompletne przedszkole. Kompletne!

Zresztą, PO się kończy. Macherzy już postawili na innych kandydatów do władzy.

Tusk i spółka skrewił. Nieudacznik musi odejść (i oddać zainwestowaną w niego forsę!).

• Redaktorzy

Zaletą Rokity jest to, że mówi dokładnie to samo co PiS tylko nieco ładniej, ale też nie przesadnie. Nie jest to zaleta w moich oczach, powinien przyłączyć się do Kaczyńskich i zakończyć tę komedię. Tylko co oni by zrobili z facetem o tak silnych skłonnościach do dominacji w sytuacji kiedy sami lubią dominować, nie wiem zupełnie. Zapewne jest skazany na wegetację na uboczu PO albo na założenie własnego miniaturowego PiS-bis.

Rokita to intelektualista, idealista ale też i pragmatyk. Dla niego wstapienie do PIS to byloby uwstecznienie się o cale lata swietlne. Dlatego nie bój nic. W szerokich szeregach platformy jest miejsce dla Rokity w pierwszym rzędzie. Dudivan, widzę ze naczytałes się wypocin Kamińskiego z poniedziałkowego "dziennika". Spieszę jednak wyjaśnic, że nic z tego co napocił do gazety Kamiński póki co nie grozi. Poza tym nie jest prawda że PISowi nie ubywa poparcia. Były już sondaże które dawały PISowi kilkunastoprocentowe poparcie. Ci, którzy w 2005r. poparli PIS w sporej mierze już dawno od PISu się odwrócili. Obecnie poparcie dla PIS bierze się stąd, że dawni wyborcy schyłkowej LPR i również schyłkowej Samoobrony migrują do PIS. Ale to już są inni wyborcy. Łączne jednak poparcie dla ugrupowań tworzących obecny układ rządowy leci na łeb!

Ot i cała tajemnica.

a ja sobie czasem ( raz na rok/ dwa lata zapalę : )

Ostatnio kumpel z przywiózł z Maroka haszysz : )

Spaliliśmy się, było wesoło i ....... tyle : )

Wóda czy palenie to tak naprawdę jeden ch**

narkomanem albo alkoholikiem zostaniesz nie wtedy gdy gdy dane używki są dostępne, lecz wtedy gdy masz powody by ich codziennie zażywać.

jak chcę walczyć z narkomanią, to niech zmienią jej przyczynę!!!

pozdrawiam wszystkich którzy wiedzą czym grozi okazyjne palenie i picie : )

noster, 12 Cze 2007, 14:55

>Czy następnym krokiem będzie powszechny, całkowity i bezwzględnie egzekwowany zakaz wyświetlania

>tęczy na niebie po burzy?

Ja obawiam się pokazywania białego królika w prasie, internecie i w TV.

dudivan, 12 Cze 2007, 18:17

>Ostatnio słyszałem wykład na temad szkodliwości marihuany. To świństwo podstępnie zatruwa mózg.<

To się dokładnie zgadza... Czyli jednak paliłeś.

Cervantes, 14 Cze 2007, 00:32

>pozdrawiam wszystkich którzy wiedzą czym grozi okazyjne palenie i picie : )

Oczywiście KACEM!

Dlatego nalezy Pić i Palić częściej. Żeby się przyzwyczaić :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.