Skocz do zawartości
IGNORED

Piloty Uniwersalne SunWave

PoCoZyc

Rekomendowane odpowiedzi

>adamgdansk

Miałem trochę takich pilotów w ręce, ale konkretnych modeli nie pamiętam.

Szybka piłka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dodatkowo szukaj funkcji "macro", wiele modeli nie chwali się tą posiadaną przez nie funkcją. Jesteś mi winny za wyjęte z życia 2 minuty:)

pozdrawiam

gagacek

Ukryta Zawartość

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

He he he, nie wiedziałem, że ktoś posądzi mnie o to, że moje posty są sponsorowane:- ) Ten sponsoring, to sponsoring mojego klanu w Counter-Strike (+ kasa od mamy, dzianego sponsora ;-). Swoją drogą, dziwne żebym zakładał konto rok temu, by dopiero teraz się udzielać w tak niecnych celach. Zapewne przewidziałem, że firma Sunvawe Sp. z.o.o (czy jak ona tam ma) wypuści po tym czasie piloty:))) :)

cholera...a jak ja jakiś czas temu pytałem o pilota uniwersalnego to CISZA była...

Swoją drogą - dawać tyle za pilota to...hmm - nie lepiej władować tę kasę w sprzęt?

A zresztą, co mnie to.

pzdr.

adamgdansk,

o, już kupiłeś, mam nadzieję, że będzie działał. Nie zdążyłem Ci napisać, że ostatnio miałem przygodę z jakimś uniwersalnym pilotem, który wszystko pięknie obsługiwał za wyjątkiem wzmacniacza Primare. Podejrzewam, że Primare albo ma mocno różniącą się od standardowej częstotliwość nośnej albo nie chodzi na nośnej albo ma bardzo długą sekwencję danych. Wkrótce obadam problem, bo sam jestem bardzo ciekawy.

Champignon,

to mój ulubiony film :-) Załączam kadr, który wisi nad moim biurkiem i ma dla mnie znaczenie symboliczne.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ja chłodzenie wodne, bo aluminium całkiem dobrze przewodzi ciepło.

Moje dzieci jeszcze go nie zniszczyły, chodź już próby były.

Tak nawiasem dziś kupiłam sobie perkusję i chyba mnie wymeldują ;)

Jędruś, 25 Cze 2007, 22:33

>Swoją drogą - dawać tyle za pilota to...hmm - nie lepiej władować tę kasę w sprzęt?

Zależy co chcesz osiągnąć. U mnie wpakowanie 1,4 tyś zł nic nie da. Poprawiać mogę mając wolne ok 10 tyś ( wymiana CD ) czy potem 5 tyś na dodatkowy zasilacz.

a niech se skrzypi... nie klikam co chwila, a telewizji w ogole nie ogladam... ma wlaczyc, wylaczyc, podgloscic, sciszyc, wybrac zrodlo itd., a jak mozna zaprogramowac makro to juz w ogole super bedzie ;-)))

Dzianina, pocozyc i inne takie - już Edward wszystko zgrabnie podsumował.

Ku przestrodze wszystkim, czytajcie dokładnie.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• 2 miesiące później...

do PoCoZyc znany jako "ZAMKNIJ RYJ !

Ciagle zastanawiają mnie pokłady chamstwa i zwykłego buractwa w Polakach i uzytkownikach tego forum. Ciekawe, czy w realu jestes tez taki mocny jak w gębie :) Dzieki Lukar za opcję ignoruj :)

Piloty te maja trzy zasadnicze wady:

- absurdalna cenę,

- nie maja wystajacych klawiszy, wiec praktycznie ciezko je obslugiwac bez kazdorazowo zerkania na pilota przed uzyciem jakiejs funkcji.

- oglądając kino w nocy nie chce aby nagle po nacisnieciu klawisza dawała mi po oczach kolorowa płachta podświetlenia takiego pilota.

Moim zdaniem tego typu piloty zdecydowanie lepiej wygladaja niz faktycznie sa uzyteczne.

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.