Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, atmeg napisał:

witaj MV2

Witam i pozdrawiam . Chyba sobie nie pogadamy , bo gdzie się tylko pojawię , to zaraz "wpis obraźliwy" , albo "trolling"..

Jak się z punkcików wygrzebię , to pogadamy . Pa .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

życie na ziemie zostało przyniesione z kosmosu , a samo powstanie człowieka ,prawdopodobnie była to ingerecja kosmitów ,

Godzinę temu, MV2 napisał:

Witam i pozdrawiam . Chyba sobie nie pogadamy , bo gdzie się tylko pojawię , to zaraz "wpis obraźliwy" , albo "trolling"..

nieno stary ,tu możemy gadać ,obronie ciebie 🙂 jak chcesz pogdać to niema sprawy .

nawet nabije ci punkciki jesli bedziesz chcial rozmawiać .ja nie jestem zadna wscieklizna 

Edytowane przez atmeg
2 minuty temu, atmeg napisał:

życie na ziemie zostało przyniesione z kosmosu , a samo powstanie człowieka ,prawdopodobnie była to ingerecja kosmitów ,

a skąd to wiesz? 😉 

16 minut temu, atmeg napisał:

I wiem ze nic nie napiszesz .taki z ciebie sciemniacz 

to ty "znasz" odpowiedzi na wszystkie pytania 😉 

dawaj , niema jak to pogadac z wrogiem ,idz ,

Godzinę temu, kostropaty napisał:

podziwiam pewność siebie 🙂 

Ty poprostu nieznasz faktów którymi ja sie kieruje ,za mało interesujesz sie nauką 

12 minut temu, atmeg napisał:

nieno stary ,tu możemy gadać ,obronie ciebie 🙂 jak chcesz pogdać to niema sprawy .

Super ... Z tym życiem , to mam zgryz . Człowiek generalnie nie różni się od innych ssaków - konia , kota , psa , trzody chlewnej [zwanej niesłusznie świniami] , czy nawet ryjówki .... Jeśli to kosmici sprowadzili życie na Ziemię , to chyba te miłe zwierzątka też .

A , tak poważnie , to człowiek jest ssakiem dominującym , który wyodrębnił się 1-3 mln lat temu .

4 minuty temu, atmeg napisał:

dawaj , niema jak to pogadac z wrogiem ,idz ,

Trudno . Idę stont . Bywaj zdrów .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Super ... Z tym życiem , to mam zgryz . Człowiek generalnie nie różni się od innych ssaków - konia , kota , psa , trzody chlewnej [zwanej niesłusznie świniami] , czy nawet ryjówki .... Jeśli to kosmici sprowadzili życie na Ziemię , to chyba te miłe zwierzątka też .

A , tak poważnie , to człowiek jest ssakiem dominującym , który wyodrębnił się 1-3 mln lat temu .

Trudno . Bywaj zdrów .

to idz  ,to jest mysl niedokonczona ,w znaczeniu jesli naprawde niechcesz pogadac to idz  ale chcesz i ja chetnie z tobą pogadam 

przejdzmy do meritum

8 minut temu, atmeg napisał:

Ty poprostu nieznasz faktów którymi ja sie kieruje ,za mało interesujesz sie nauką 

spuszczę na to zasłonę milczenia 😄 

A , tak poważnie , to człowiek jest ssakiem dominującym , który wyodrębnił się 1-3 mln lat

dokładnie ,mnustwo form życia wiele sie nie różni wiec czym ? bardzo drobnymi zmianami w genach , ale nie tylko ,wedlyg mnie nie tylko geny determinują  .generalnie chodzi o to ze aby zycie zaisniało potrzeba miliardów zbiegow okolicznosci a one sa zawarte w pamieci komórki ,skad sie tam wzieły ,napewno nie z przypadku ,no i potrzebna jest ta pierwsza komórka .Ja uważam że życie powstało w kosmosie ,uwarzam że rasa ludzka powstała w wyniku ingerencji istot z kosmosu .

spuszczę na to zasłonę milczenia 😄 

i tak bedzie najlepiej dla ciebie .chyba ze chcesz być malpą .

chyba ze chcesz być malpą

mamy wspólnych przodków, to akurat fakt 🙂 

3 minuty temu, atmeg napisał:

Ja uważam że życie powstało w kosmosie ,uwarzam że rasa ludzka powstała w wyniku ingerencji istot z kosmosu .

właśnie, słowo-klucz - "ja" 🙂 

========================

absolutnie odzrucam wersje ze życie powstało na ziemi w procesach chemicznych .

mamy wspólnych przodków, to akurat fakt 🙂 

właśnie, słowo-klucz - "ja" 🙂 

z tobą jest jeden problem ,nie wiesz jaki.

1 minutę temu, atmeg napisał:

========================

absolutnie odzrucam wersje ze życie powstało na ziemi w procesach chemicznych .

ależ wolno ci, co jednak nie znaczy, że tak było 🙂 

Nie wiesz ze jesteś czescią wielkiego procesu zycia . Który wynosi sie nawet ponad ziemie .

I co to ciebie obraza ? skad przyszlo tobie na mysl ze ja chce ciebie obrażac ?

Jesli to sam to wymysliles .

Edytowane przez atmeg

żyjesz ,nie wiadzac dlaczego.

i kolejne insynuacje? 🙂 

1 minutę temu, atmeg napisał:

Który wynosi sie nawet ponad ziemie

czy nauka poznała konkretną wysokość ponad ziemię? 🙂 

Nie jesteś ewolucją z małpy oraz nawet nie wiesz że masz umiejetnosci poznawania świata ,ty śpisz .

rozmawiamy , czy ja ciebie obrażam ?

gdybym ciebie obrażał ,nie rozmmawiałbyś ze Mną .

3 minuty temu, atmeg napisał:

oraz nawet nie wiesz że masz umiejetnosci poznawania świata ,ty śpisz .

czyli ci przebudzeni wypisują takie kocopoły? 😉 

a jednak większość naukowców twierdzi, że tak 🙂 

jesli tak chcesz to wież w to .ja mam inne zdanie na ten temat.Ty możesz być od małpy jesli tak bardzo tego chcesz

czyli ci przebudzeni wypisują takie kocopoły? 😉 

ze jestes od małpy ,sam to oceń 

sam ocen kto uklada ciebie razem z malpą .

ale to nie Ja 

9 minut temu, atmeg napisał:

jesli tak chcesz to wież w to .ja mam inne zdanie na ten temat.Ty możesz być od małpy jesli tak bardzo tego chcesz

ale miej sobie zdanie jakie chcesz, możesz nawet wierzyć, że pochodzisz od humanoidów z galaktyki k*rwix 😄 

ale fakty zdają się stanowić inaczej 😉 

9 minut temu, atmeg napisał:

ze jestes od małpy ,sam to oceń 

sam ocen kto uklada ciebie razem z malpą .

ale to nie Ja 

cztery miliardy lat ewolucji 🙂 

23 minuty temu, atmeg napisał:

żyjesz ,nie wiadzac dlaczego.

a kolega to jaki cel sobie postawił? 🙂 

że mamy wspólnego przodka z człekokształtnymi? 
racja  

To jest nawet opisane, eksperymentowanie obcych na człekokształtnych celem stworzenia istoty zdolnej wykonywać polecenia.
a kolega to jaki cel sobie postawił?  

Ewolucjonizm jest do dziś teorią. Trudno traktować jako niezbity dowód powstania człowieka.
10 minut temu, TomekL3 napisał:

Ewolucjonizm jest do dziś teorią. Trudno traktować jako niezbity dowód powstania człowieka.

wydaje się być bardziej logiczny niż wytłumaczenie, które serwuje nam kościół 🙂 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.