Skocz do zawartości
IGNORED

Napiszcie wreszcie coś ciekawego... !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie Vladzie ciekawa to jest autentyczność, a także błyskotliwość i koncept

w żadnym razie oryginalność

oryginalność jako cel sam w sobie to program dla pozerów

innymi słowy - interesujące jest życie a nie zgrywa

zgrywa jest nudna

>graaf

Jak zwal tak zwal !

Piszac "oryginalnosc" mialem tez oczywiscie na mysli autentycznosc, w zadnym razie pozerstwo !

Znam wielu oryginalnych ludzi, ktorzy sa autentyczni, błyskotliwi i pelni konceptow !

Zaden z Nich nie jest pozerem !

>>zgrywa jest nudna

Tez tak uwazam, pod warunkiem, ze jestesmy w stanie w 100% okreslic, co jest zgrywa a co nie !

>pod warunkiem, ze jestesmy w stanie w 100% okreslic, co jest zgrywa a co nie !

wielu moich znajomych zwłaszcza dawniej stresowało się, że nie mogą się zorientować kiedy się zgrywam a kiedy nie

teraz, z wiekiem, łagodnieję a i chyba mniej mi zależy na "złapaniu kontaktu" niż kiedy byłem młodszy :-)

i moja życzliwość dla ludzi przybiera inne formy

poniekąd starzy znajomi z czasem przestawali się stresować i po prostu podziwiali ;-)

>graaf

>...moja zgrywa nie polegała nigdy na ściąganiu majtek sobie czy innym czy rzucaniu mięchem

Wiem ! Moje "No wlasnie ! :))" odnosilo sie do zdania :

"poniekąd starzy znajomi z czasem przestawali się stresować i po prostu podziwiali ;-)

i wyrazalo wspolbieznosc naszych doswiadczen, stwierdzenie, ze znam to z autopsji ! :))

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, CONSECTETUER ADIPISCING ELIT, SED DIAM NONUMMY NIBH EUISMOD TINCIDUNT UT LAOREET DOLORE MAGNA ALIQUAM ERAT VOLUTPAT. UT WISI ENIM AD MINIM VENIAM, QUIS NOSTRUD EXERCI TATION ULLAMCORPER SUSCIPIT LOBORTIS NISL UT ALIQUIP EX EA COMMODO CONSEQUAT. DUIS AUTEM VEL EUM IRIURE DOLOR IN HENDRERIT IN VULPUTATE VELIT ESSE MOLESTIE CONSEQUAT, VEL ILLUM DOLORE EU FEUGIAT NULLA FACILISIS AT VERO EROS ET ACCUMSAN ET IUSTO ODIO DIGNISSIM QUI BLANDIT PRAESENT LUPTATUM ZZRIL DELENIT AUGUE DUIS DOLORE TE FEUGAIT NULLA FACILISI. NAM LIBER TEMPOR CUM SOLUTA NOBIS ELEIFEND OPTION CONGUE NIHIL IMPERDIET DOMING ID QUOD MAZIM PLACERAT FACER POSSIM ASSUM. TYPI NON HABENT CLARITATEM INSITAM; EST USUS LEGENTIS IN IIS QUI FACIT EORUM CLARITATEM. INVESTIGATIONES DEMONSTRAVERUNT LECTORES LEGERE ME LIUS QUOD II LEGUNT SAEPIUS. CLARITAS EST ETIAM PROCESSUS DYNAMICUS, QUI SEQUITUR MUTATIONEM CONSUETUDIUM LECTORUM. MIRUM EST NOTARE QUAM LITTERA GOTHICA, QUAM NUNC PUTAMUS PARUM CLARAM, ANTEPOSUERIT LITTERARUM FORMAS HUMANITATIS PER SEACULA QUARTA DECIMA ET QUINTA DECIMA. EODEM MODO TYPI, QUI NUNC NOBIS VIDENTUR PARUM CLARI, FIANT SOLLEMNES IN FUTURUM.

Coś ciekawego:

na forum ostatnio mnóstwo jest lichych imitacji Vlada... mnóstwo monotematycznych wątków, całe setki niesensownych tematów - ciekawe... Vlad - chyba możesz czuć się odpowiedzialny za tą "pobudkę martwych ludzi"

camle przestań zrzędzić, żeby Cię pocieszyć mogę stwierdzić że dziś jestem jakby bardziej martwy niż wczoraj :-)

Tym bardziej że zauważyłem przed chwilą na liście osób obecnych na forum Dead_Dog-a ;-)

>Astaroth

Dead_Dog? Dawno go tu nie było, a w sumie nie był z niego zły gość. Nie wiem czemu przestał bywać na Forum, może obraził się na kogoś?. Jak już, to chyba na Vlada.

A wszystkowiedzącego_pajaca tam gdzieś nie widziałeś? Zniknął jak kamfora. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.