Skocz do zawartości
IGNORED

Warszawski klub hifi ? ;)

gLiNa

Rekomendowane odpowiedzi

-> pal55

No i nie było macania CD, bo zdążyłem pojechać do domu, i zostawić auto oraz nabytek. A teraz go męczę, płytą za płytą. Zamiast macania wczoraj, można dziś popatrzeć (jak kto nie widział 63KI), i zobaczyć, że nie tylko ja się wsłuchuję:

Ooo, proszę:

[obrazekLUKASZ-54863_1.jpg] [obrazekLUKASZ-54863_2.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-252-100006842 1170253973_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Hmm, mam się spytać kota, czy chce zostać maskotką klubu? Mam mu już robić zdjęcia w słuchawkach, obok głośników, czy na wzmacniaczu? ;)))

A nabytek to nie PMG 321, cokolwiek by to nie było, ino poczciwy Marantz CD63mkII KI. Czteroletni, w idealnie idealnym stanie. Fakt, że spore stadko Marantzów wyglądało swego czasu identycznie. Powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem. Zniknęło kilka brzydkich cech dźwięku, o powodowanie których obwiniałem właściwości pomieszczenia - tak to jest, jak się człowiek w końcu przesiada z T*****csa... Sporo nagrań rozwinęło wręcz skrzydła.

A kocia morda jest tu, między innymi, jak kto ciekaw:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;)

Ukryta Zawartość

Teo> Ten PMG 321 to profesjonalna wersja TwojegoCD . Ma wzmacniacze op. BB oraz parę drobiazgów które powodują ,że brzmienie jest dużo lepsze. Gdybyś zdecydował się na tunning u Garmina to zyskałbyś jeszcze lepszą maszynkę. Ja na swoim Marantzu gram już 8 lat-

Mam dokładnie taki sam i w studiu i w domu, przewinęło się przez moje ręce bardzo wiele CD - Maranz jak dotąd jest niepokonany.

-> fade

Wiem, że Marantze (63, 6000) są częstym obiektem modyfikacji, a Arek może zrobić z 63KI cudo (inne op-ampy, kondensatory w zasilaniu i torze audio, zegar, gniazdo sieciowe i czort wie, co jeszcze), ale... na razie posłucham go sobie takiego, jakim jest. Bas ma niezły, choć nieco specyficzny, średnica - baaardzo mi odpowiada, a góra... cóż, w końcu mam prawdziwą górę ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.