Skocz do zawartości
IGNORED

Kiedyś robili solidniej !

dogon

Rekomendowane odpowiedzi

narsiltm

"Trzebaby kiedys zorganizowac wolnostylowe mistrzostwa forumowe. Zamykalibysmy np. Zydelka i Jazza:-) w klatce,kazdy z nich dostalby gumowego kurczaka i jazda ;)"

Pomysl moze i potencjalnie humorystyczny w pewnych kregach, jednak in lieu mojej partycypacji chetnie wynajme (dla podtrzymania tak waznego milieu na naszym kolorowym forum) kogos bardziej adekwatnie przygotowanego genetycznie, kulturowo i estetycznie (LOL) do w/w zaproponowanej zabawy. Za niewielka cene jestem pewien, ze nawet wsrod foprumowiczow mozna oddelegowac kilku lepiej pasujacych graczy. Ja jestem zdecydowanie niezainteresowany i bede nieobecny w spektaklu.

>Jazz :-), 6 Lip 2007, 02:38

Musiałbym sięgnąć do literatury, ale zdaje się, że nie jest to nowy pomysł.

Możesz przysłać jakiegoś apetycznego afroamerykanina który wystąpi w

twoich barwach :-).

Jestem Europejczykiem.

Najlepiej pasujacym kontenderem bedzie Fiutbird. Firebuc, nie jestes za bardzo na mnie obrazony? Pomoge ci w nurtujacej ciebie i twoja mulletowne od kilku dni zagadce z jez. polskiego: piszemy "stad", nie "z tad". LOL.

haha alfred nie dalo sie znalezc bardziej wyszukanych wrzut?? :)) Te ktore podales sa zalosne...

Moze cos takiego?

alfred, jesteś ciulatym psim bolcem, chebluj groszek odtylcowy mongolski spermofilu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.