Skocz do zawartości
IGNORED

RCM Katowice

Mart2M

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to te kolumienki. Dlugo sie zastanawialem, czy je wystawiac, bowiem dobrze zrealizowane plyty potrafia zagrac wprost magicznie. Przestrzen i lokalizacja instrumentow to z cala pewnsci hi-end. Wokalisci sie wprost materializuja w pokoju. Sa jednak bardzo "unforgiving" wobec gorszych realizacji i wad sprzetu. Sadze, ze synergia moze zaistniec z mocnym i cieplym wzmakiem tranzystorowym. Gdzies w soundstage pisali, ze bardzo dobrze jest bodajze z Roksan Caspian. Jesli ktos jest zainteresowany, prosze pisac na priva. Stan jest idealny poza malenkimi dziurkami od kolcow na spodzie. Wbrew opiniom zamieszczonym w tym watku rozmiar tych "uszkodzen" jest bardzo niewielki i nie majacy zadnego wplywu na odbior estetyczny sprzetu (a kolumienki sa sliczne). Cena bardziej niz korzystna, zwlaszcza biorac pod uwage, ze sprzet ma mniej niz tydzien :-)

Ale hucpa, 8 stron bicia piany, a glowny przedmiot calej awantury jakby nigdy nic idzie sobie do żyda... ROTFL. Ludzie w RCM musza miec teraz niezla polewke z was i calej tej smiesznej akcji, a Roger jedynie utwierdza sie w swojej opinii na temat tzw. "lukarowcow". I jak widac powyzej trudno nie przyznac mu racji...

Morven, 12 Lip 2007, 17:36

No i wyszło szydło z worka cały szum medialny tylko po to żeby dobrze sprzedać podziurawione kolumny

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość jamówię

(Konto usunięte)

gonarek, 13 Lip 2007, 14:20

>Roger jedynie utwierdza sie w swojej opinii na temat tzw. "lukarowcow

Istnieje takie prawdopodobieństwo

I jak widac powyzej trudno

>nie przyznac mu racji...

Jak wyżej,choć jest tu mnóstwo wartościowych ludzi

>Ale hucpa, 8 stron bicia piany, a glowny przedmiot calej awantury jakby nigdy nic idzie sobie do

>żyda...

Pisałem już...krętacz

Ok Ja jako zalozyciel watku i strona zamieszana w kazus "podziurkowania" kolumn moge sie jawic jako niewiarygodny i motywowany silnymi emocjami. OK. takie rozumowanie ma sens, choc uwierz mi mam spory dystans do siebie. Skad wiec wizely sie tutaj wpisy innych forumowiczow, ktore generalnie potwierdzaly prawdziwosc mych odczuc i krytykowanych modelow zachowan. Wszyscy kretacze, oszolomy???? Ja mowie

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Kolego Morven,jesteś kulturalnym i grzecznym człowiekiem,to fakt,narozrabiałeś,to też fakt,dalsza polemika jest bezcelowa.Trochę mi Cię żal,że musisz pozbyć się niełych monitorów i z tego powodu też mi Cię żal,ale suponowanie mi koneksji zawodowych w RCM to strzał kulą w płot,możesz się o tym przekonać,jak?napisz na priva.

=> Morven

Dla mnie i dla wielu forumowiczów jesteś jak najbardziej wiarygodny, dla tych którzy mieli kontakt z RCM-em jesteś nawet bardziej niż wiarygodny i nie ma tu znaczenia fakt czy jamówię jest pracownikiem czy tez jedynie, albo i aż przyjacielem Rogera ;)

Cóż trzeba się zawsze zastanowić co pózniej wyniknie a nóż jakieś trole wpadną i przyprawią rogi i ogon i z owieczki zrobią diabeła

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

morven:

Lukar ma to gdzieś, dawno już nie widziałem jego interwencji...

Tak na marginesie, Morven, duży szacunek! Dawno już na forum nie widziałem człowieka o takiej kulturze, dystansie i pogodzie ducha! Mi by się już nie chciało wypowiadać w ten sposób po tym całym wiadrze pomyj, jakie wylano na Ciebie w tym wątku....

pozdrawiam

Kal

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.