Skocz do zawartości
IGNORED

JAMO E680 - jakie wrażenia z odsłuchu?

pjasio253

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktoś z Was miał może okazję dłużej przysłuchać się tym głośnikom i jakie są wrażenia na ten temat? Byłbym wdzięczny za Wasze uwagi, bo wpadły mi one w oko, a mam nadzieję, że przy najbliższym odsłuchu również w ucho, ale wcześniej dobrze byłoby poznać opinie innych i wiedzieć na co zwrócić uwagę.

Pzdr

No i dzisiaj posłuchałem JAMO. W dodatku w porównaniu z JBL Balboa (z subem). Powiem tak:

- JAMO zagrało w miarę neutralnie, z ładnym dołem, nisko schodzącym, środek taki sobie, w normie, góra lekka, nienatarczywa, jakby przykryta lekkim "woalem", przy dłuższym odsłuchu nie męczą

- JBL Balboa zagrały o wiele żywiej, środek i góra jaśniejsze, dół słabszy zdecydowanie w porównaniu z JAMO, dopiero jak włączył się sub to ta nierówna pustka wypełniła się niskim, przyjemnym basem

Jak sami widzicie - oba zestawy mają swoje mocne i słabsze strony, cenowo są porównywalne (JAMO 5.0 1900, JBL 5.1 2600).

A może ktoś ma swoje odczucia w związku z JBL Balboa, chętnie poczytam.

Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.