Skocz do zawartości
IGNORED

jelenia góra, legnica, wałbrzych -cisza?

blomin

Rekomendowane odpowiedzi

Piotrek608, 27 Lip 2007, 15:21

>Jeśli chodzi o Legnicę to wiem, ze jest tam pan Jacek gość z tego co sie orientuje...

Hmm jak przegląda forum to mój email podałem powyżej.

Jacek ma naprawdę wypaśny sprzęt. Sądzę, żę jeden z lepszych w kraju. Byłem, słuchałem. Wrażenia ogromne. Prawdziwa muza live.Sporo handluje używką. Myślę, żę nie odmówi umowionego wcześniej odsluchu. A warto!! Ale ostrzegam- jeszcze bardziej można się pogrążyć w tej nieuleczalnej chorobie jaką jest audiofilizm :)))

Pozdr. Janek

kerikawon

o mnie | ignoruj | PW

stat: 983 / 396 / 1

27 Lip 2007, 15:47

Bukówka ...rozwiń temat

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Piotrek608, 27 Lip 2007, 15:23

>A swoja droga moze ktos by zabrał do Bukówki paradigmy...tyle sie o nich słyszy niepochlebnego, ze

>ostre, ze dzwiek jak z baniaka...poznalibyśmy prawde w szerszym gronie.

Jeżeli dojdzie do spotkania to mogę wziaść STUDIO60v.3 (te mi się do samochodu zmieszczą), ale gdyby ktoś z Legnicy większym autem jechał to mogę wziąść STUDIO100v.2

pozdr

Właśnie dostałem wiadomość od Pana Leszka że Polpak planuje we wrześniu prezentacje w Legnicy Paradigmów Anthema oraz Xindaka i NHT .W związku z tym dobrze by było aby Pan Leszek wiedział o co ma sie starać do prezentacji .

wolf.

czy Możesz podac do Pana Leszka z Piłsudzkiego w Legnicy jakis kontakt. cos bede moze zmieniał a do legnicy z lubania blizej niz do wrocka. a i jeszcze jakiś Pan Jacek w Legnicy jest o ile dobrze zrozumialem. czy to tez jakiś sklep?

blomin, 1 Sie 2007, 18:16

>wolf.

>czy Możesz podac do Pana Leszka z Piłsudzkiego w Legnicy jakis kontakt.

Ależ proszę Cię bardzo :-)

Ukryta Zawartość

pozdr

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

W związku z wrześniowym zlotem parakolumien wraz z anthemem i xindakami u Pana Leszka z Piłsudzkiego w Legnicy (LEBO), proponuję "wyczarowanie" w celach wstępnie odsłuchowych trochę z budżetu celem zgrania się bądź nie: ca azur 840a ew. 740a, nada 372, jakiegoś vicka np. 226mkII, jolki 1501RC. Styknął by też rotel 06 i 1070 lub 1060, lecz słyszałem że dystrybutorowi za dobrze się w Polsce powodzi i żąda ponoć pełnej kaucji bądź poteżnej wiary w opinie nt. brzmienia wzmaków i zakupu w ciemno. Fajnie jak coś koledzy dodatkowo zaproponją bo pewnie i tak możliwość "zdobycia" wszystkich modeli jest mało realna a tak może inne będą dostępniejsze.

• 1 miesiąc później...

wolf, 27 Lip 2007, 13:07

>(...)na wrzesień dystrybutor obiecał mu że dostarczy Anthema procesor i subwoofer Ultracube.

Niestety :-( Może w październiku. Chyba jednak Legnica poważnie nie jest traktowana.

pozdr

fakt dzwoniłem z początkiem września do legnicy i wstępnie nie z winy sklepu przesunięto prezentacje na październik. mogłem cóś napisać, komuś moglo się przydać. troche szkoda bo poza polpakiem (czyli chiny i kanada) nikt nie zechciał spróbować postarać się o klienta. Nie ma to jak świadomość marketingu polskich dystrybutorów audio.

zawsze można samemu być bardziej świadomym i podbić rynek audio w Polsce i zarobić krocie:P skro tacy źli są Ci dystrybutorzy:)

Był jeden w jeleniej - miła atmosfera, sprzedawcy robili co mogli aby zadowolić klienta - zbankrutował bo nie było rynku... ale próbuj:P

Seba

nie biega o to by ich podkręcać, tylko szkoda że jeszcze żyjemy w kraju gdzie prawidłowość stron lady jest odwrotna niż być powinna, a do tego poza 3-4 miastami nic nie słychać. dla dystrybutorów prezetacja jakiejś marki powinna być okazją do podpięcia się pod temat. przecież i tak mają egzemplaże wystawowe obliczone na obloty sklepów. przecież to nie są bawełniane gacie za 10zl, a i ewentualny zysk ze sprzedaży też adekwatnie większy, wiec i filozofia też powinna uwzględniać większą ostrożność klienta. zgodzę się tu z Wolfem

cyt.

>Bo nie można posłuchać! A dlaczego nie można posłuchać? Bo nie ma! A dlaczego nie ma? Bo nikt nie kupuje! A dlaczego nikt nie kupuje? Bo nie można posłuchać! A dlaczego nie można posłuchać? Bo nie ma! A dlaczego nie ma? Bo nikt nie kupuje! A dlaczego nikt nie kupuje? Bo nie można posłuchać! A dlaczego nie można posłuchać? Bo nie ma! A dlaczego nie ma? Bo nikt nie kupuje! A dlaczego nikt nie kupuje? Bo nie można posłuchać! A dlaczego nie...<

>zawsze można samemu być bardziej świadomym i podbić rynek audio w Polsce i zarobić krocie:P skro

>tacy źli są Ci dystrybutorzy:)

dlaczego nie?

no bo jeden woli ogórki a drugi ogrodnika córki.:)

Ale przecież Pan Leszek z Legnicy mówił o prezentacji od początku października aż do Audio Show więc o co biega .A z tego co wiem to Signature S-6 już nawet wcześniej ,bo od przyszłego tygodnia będzie mozna posłuchać i do tego kable Xlo Ultra 12 do podwójnego drutowania .Tylko pytanie co z wzmacniaczami ???

kerikawon, 20 Wrz 2007, 22:33

>więc o co biega .A z tego co wiem to Signature S-6 już nawet wcześniej ,bo od przyszłego tygodnia

>będzie mozna posłuchać i do tego kable Xlo Ultra 12 do podwójnego drutowania .

Zaraz, zaraz S6 bedą w Legnicy??? Qrcze jeżeli tak to chyba rozwód mi sięszukuje ;-)

Własciwie taki Paradigm Signature jest super można z nim w szachy pograć , pogadać o ostatnim meczu,no i jeść nie woła ani o nową sukienkę i buty .

Posłuchamy zobaczymy :-)

Pamiętam jak Pan Leszek przytargał mi do domu Paradigm Studio 100v.2 :-) Miałem wówczas Quadrale za 1500zł. Włączyliśmy sobie z żonką i około 2 w nocy okazało się że słuchamy, słuchamy, słuchamy i tylko co chwila nowa płyta leci :-) I wówczas żona powiedziała magiczne słowa: możesz je wziąść :-D

• 2 tygodnie później...

No i już wiadaomo Paradigm Signature S-6 z Anthemem AVM 50 w Legnicy od środy wieczorem do posłuchania !!!!!

Podobno przyjedzie nawet Pan Adam Skaryszewski guru Polpaku .????

Ukryta Zawartość

No cóż myslę że coś się posłucha :-)

pozdr

Ukryta Zawartość

Witam wszystkich!!

Zapraszam wszystkich zainteresowanych na odsłuch sprzętu firmy Xindak, Anthem oraz kolumn Paradigm , NHT , kabli XLO i Ultralink do sklepu w Legnicy. Przed przyjazdem prosiłbym o telefon wcześniej w celu ustalenia jaki sprzęt chcą Państwo odsłuchać i w jakiej konfiguracji.

Zapraszam wszystkioch zainteresowanych i nie tylko :)

tel. 076/721/05/11

Legnica , al.Piłsudskiego 44 (osiedle Kopernik)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.