Skocz do zawartości
IGNORED

CEC pierwsza lampa w historii

Gość jamówię

Rekomendowane odpowiedzi

piotr_lass, 23 Lip 2007, 12:10

>Biorąc pod uwagę jak zaciekle broniłeś dystrybutora CECa w Polsce w niedawnym (usuniętym, ach!)

>wątku, Twoja opinia o tym cudzie lampowym może nie być do końca obiektywna, cio?

>Jaględzę

>Broniłem człowieka nie instytucji i nadal będę to czynił jeśli zajdzie taka potrzeba :)Co do opinii to sam wiesz Piotrze >,zazwyczaj sa subiektywne,ja też posiadam plejerka made by CEC,więc po odsłuchu tej lampy nie mało się >spodziewam.

Ale fajnie, Jaględzę-typizdo(cyt. innego forumowicza z watku o RCM) gratuluję skuteczności. Jako odwokatka RCM-u spisałeś sie doskonale, oczywiście zapłata będzie w sprzęcie lub bonusie "nań". Niewygodny wątek dla sprzedawcy został usunięty. Tak trzymać. Już od dłuższego czasu zakładka stereo dryfuje w kierunku "pisemek branżowych" i wszelka krytyka sprzedawców pod naciskiem tychże i ich podstawionych popleczników skutecznie jest usuwana.

Sprzedawcy stali się, poprzez zamieszczanie reklam na tym forum, Świętymi Krowami, przeciwko którym jakakolwiek krytyka nie będzie miała prawa być wyrażana, gdyż narusza to prawa, ich jako reklamodawców. To forum, jakże bardzo cenne na początku(obiektywne i szczere- bo brak reklam i nikła cenzura), przekształciło się już w kontrolowaną przez dystrybutorów koleją tubę reklamową swoich coraz gorszych i droższych produktów. Lukar, gdy poczuł kasę, stał się marionetką w rękach Świętych Krów i już usłużnie z szufelką lata za nimi, by zbierać przez nich wydalone gówno czyli kasę.

Polichlorkowinylowy kochanek

Gość jamówię

(Konto usunięte)

lplover, 26 Lip 2007, 11:53

>Ale fajnie, Jaględzę-typizdo

Prosiłem cię grzecznie kreaturo abyś nie przekręcał mojego nicka(do administratora,zwracam się kolejny raz o zwrócenie kategorycznej uwagi userowi Iplover o zaniechanie tego rodzaju podłych praktyk)

>gratuluję skuteczności. Jako

>odwokatka RCM-u spisałeś sie doskonale, oczywiście zapłata będzie w sprzęcie lub bonusie "nań".

A dziękuję, RCM obiecał mi lot na księrzyc-sprzet już mam,dostałem za darmo do właściciela RCM,jeszcze mnie w tyłek cmoknął za tak skuteczną reklamę-zadowolony jesteś przygłupie?

>Niewygodny wątek dla sprzedawcy został usunięty. Tak trzymać

Został przeniesiony naq bocznicę,musisz wyściubić nos zza filcowych okularów,został jednak zamkniety i nie wiem dlaczego ale pewien jestem,że ty oczywiście wiesz bo:

>Już od dłuższego czasu zakładka stereo

>dryfuje w kierunku "pisemek branżowych" i wszelka krytyka sprzedawców pod naciskiem tychże i ich

>podstawionych popleczników skutecznie jest usuwana.

Zacznij pisać do przyjaciółki,tam potrzebują takich astrologów.

>Sprzedawcy stali się, poprzez zamieszczanie reklam na tym forum, Świętymi Krowami, przeciwko którym

>jakakolwiek krytyka nie będzie miała prawa być wyrażana, gdyż narusza to prawa, ich jako

>reklamodawców.

Ktoś cię tak potraktował biedaku?

>To forum, jakże bardzo cenne na początku(obiektywne i szczere- bo brak reklam i nikła

>cenzura), przekształciło się już w kontrolowaną przez dystrybutorów koleją tubę reklamową swoich

>coraz gorszych i droższych produktów. Lukar, gdy poczuł kasę, stał się marionetką w rękach Świętych

>Krów i już usłużnie z szufelką lata za nimi, by zbierać przez nich wydalone gówno czyli kasę.

To po co tu zaglądzasz?gówna po tobie nikt nie ma ochoty sprzątać,ale mam propozycję:załóż swoje forum i zaproś na nie swoich przyjaciół,tam się wspólnie popierajcie i wymieniajcie "doświadczeniami"

Jesteśmy ci wszyscy zobowiązani,że wątek,który tak fajnie się rozwijał został splugawiony przez takiego trola jak ty.

Jaględzę,

>Lplover

>Niewygodny wątek dla sprzedawcy został usunięty. Tak trzymać<

>Jaględzę

>Został przeniesiony naq bocznicę,musisz wyściubić nos zza filcowych okularów,został jednak zamkniety i nie wiem >dlaczego ale pewien jestem,że ty oczywiście wiesz bo:<

Jaględzę, albo rżniesz debila, albo jesteś nim w rzeczywistości. Każdy nawet mało inteligentny bałwan- jak ty, wie, dlaczego wątek został usunięty. Potencjalny reklamodawca został objechany, wprawdzie niesłusznie i w tym zgoda, ale ja i kilku innych forumowiczów przyznało rację RCM-owi, i dorzuciło kilka własnych spostrzeżeń co do firmy, a te z kolei nie były w pełni dla niej korzystne.

Sam osobiście nie mam nic do nich, są typowymi handlarzami i to nawet na wysokim poziomie, ale też nie są alfą i omegą we wszystkim, tak jak sobie przypisują.

Chodzi tu palantku o zasadę. To forum przestało spełniać swoją funkcję, jako niezależnego miejsca ścierania się opinii i ocen forumowiczów, a stało się tablicą reklamową sprzedawców, i wszystko to, co uderza w nich, jest bezpardonowo usuwane(przecież nie zostało usunięte dlatego, że słusznie ABs nazwał ciebie piz*ą). Inną sprawą jest forma obrony ich przez ciebie. Jest to forma kretyńska, zmuszająca wielu do atakowania ciebie osobiście, a nie problemu.

Leć na ten swój , będzie to niewątpliwie doniosłe wydarzenie- pierwszy palant na księżycu i to z Polski.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

lplover, 26 Lip 2007, 20:43

>Jaględzę, albo rżniesz debila, albo jesteś nim w rzeczywistości

Pobieram nauki u Mistrza, niejaki Iplover znasz?

>Każdy nawet mało inteligentny

>bałwan- jak ty, wie, dlaczego wątek został usunięty.

Każdy po za tobą młocie

>Sam osobiście nie mam nic do nich

Myślę,że są z tego powodu szczęśliwi

>Chodzi tu palantku o zasadę

Od kiedy to ty ustalasz zasady tego forum matole?

>słusznie ABs

>nazwał ciebie piz*ą)

To twoje zdanie gnido,zapytaj o opinię ABs-a

>Leć na ten swój , będzie to niewątpliwie doniosłe wydarzenie- pierwszy palant na księżycu

>i to z Polski.

Sam popełniasz błędy kanalio,skoro jesteś taki pryncypialny(znasz to wyrażenie?)to powinieneś pisać Księżyc ,miast księżyc,dostrzegasz różnicę panie polonisto?Z lotem umowa stoi,mam tam zorganizować kolonię dla ziemskich zakał i idiotów,wymoszczę ci honorowe miejsce,zaraz przy bulaju,abyś mógł tęsknym okiem zerkać tam gdzie nikt cię nie chce.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Leszek, 27 Lip 2007, 07:44

>Wracając do meritum :O)lampka CEC`a kosztuje 9,5 kPLN a co za tym idzie :O)nie ma sensu

>porównywanie jej ze wzmakiem za 6000 euronów :O)

No właśnie to starałem ci sie przekazać:))

Wiem,że uzyskałeś informację ze źródła,więc jest ona w pełni wiarygodna.

Jaględzę,

Jeszcze jedna sprawa gwoli ścisłości. W związku z tym, że jesteś bardzo silnie emocjonalnie związany z jednym ze sprzedawców RCM, lub sam jesteś tam sprzedawcą(sugeruje to ciągła twoja tam obecność i doskonała znajomość wypowiedzi klientów- niemalże toczka w toczkę) proponuję, by twoje lobbowanie produktów firmy z którą jesteś w jakimś tam stopniu związany, przenieść do wątków sponsorowanych, to ze wszech miar byłoby uczciwie w stosunku np. do sprzedawców Prima Luny, których wyroby konkurencyjne do lampowego CECa raczyłeś już na samym początku tego kwalifikującego się do sponsorowanych, niemiłosiernie rozjechać.

Sam powinieneś zgłosić do Lukara o skasowanie tego wątku, gdyż jest to jawnie nieuczciwa konkurencja.Liczę, że będziesz tak samo skuteczny w jego usunięciu, jak w usunięciu niewygodnego dla was wątku o perypetiach forumowiczów z waszą firmą.

moim zdaniem takie lobowanie nie jest złe skoro trzyma się w pewnych ramach , nie przesadzajmy z tymi wątkami sponsorowanymi to jest forum ,często gesto taki wątek może przynieśc wrecz odwrotny skutek niż wiekrza sprzedaż, dajmy ludzią pisac o klocach nawet jeśli je sprzedają, to forum istnieje po to aby się wymieniac informacjami spostrzezeniami itd. Nie wiem jak reszcie ale ja wole poczytać o CEC niz" jakie kolumny do 400zł", albo "jaka karta do kompa". Panowie luzik

Jamówię napisał o CEC-u

Spodziewam się,że rozjedzie primalunopodobne :)

A Iplover napisał o jamówię

Jaględzę, albo rżniesz debila, albo jesteś nim w rzeczywistości. Każdy nawet mało inteligentny bałwan- jak ty, wie, dlaczego wątek został usunięty.

Jamówię do Iploewra

Każdy po za tobą młocie

Odpowiedź Iplowera:

ABs miał rację,< typizdo> idealnie pasuje do ciebie i tak już zostanie.

proponuję, by twoje lobbowanie produktów firmy z którą jesteś w jakimś tam stopniu związany, przenieść do wątków sponsorowanych, to ze wszech miar byłoby uczciwie w stosunku np. do sprzedawców Prima Luny, których wyroby konkurencyjne do lampowego CECa raczyłeś już na samym początku tego kwalifikującego się do sponsorowanych, niemiłosiernie rozjechać.

Iplower łykaj może więcej tego polichloroczegośtam, a jak używasz to w czopkach, to też sobie nie żałuj, bo na sucho proporcje Ci się mocno „rozjeżdżają”.

Jamówię tez powinien coś łyknąć, bo stawianie baniek nie bardzo pomaga, nawet w wydaniu CEC-a.

Faktem jest, że CEC nie ma wyjścia i musi być dużo lepszy od Primy czy Caina skoro kosztuje dwa razy więcej.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

lplover, 27 Lip 2007, 12:03

>Jeszcze jedna sprawa gwoli ścisłości. W związku z tym, że jesteś bardzo silnie emocjonalnie związany

>z jednym ze sprzedawców RCM, lub sam jesteś tam sprzedawcą(sugeruje to ciągła twoja tam obecność i

>doskonała znajomość wypowiedzi klientów- niemalże toczka w toczkę) proponuję, by twoje lobbowanie

>produktów firmy z którą jesteś w jakimś tam stopniu związany, przenieść do wątków sponsorowanych, to

>ze wszech miar byłoby uczciwie w stosunku np. do sprzedawców Prima Luny

Znowu strzelasz ślepakami głupcze,może odwróćmy pytanie czy to ty jestes dystrybutorem Prima Luny,hę??

A przenieść to się radzę tobie, do wód,bo upał ci szkodzi.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Nie ma zamiaru nikomu a w szczególności takim kreaturą jak Iplover udowadniać,że nie jestem wielbłądem,ale można to łatwo zweryfikować,jesli komuś się chce,zapraszam.

> Nie wiem jak reszcie ale ja wole

>poczytać o CEC niz" jakie kolumny do 400zł", albo "jaka karta do kompa". Panowie luzik

W takim celu powstał ten wątek,gdybym naprawdę reprezentował RCM,czy myślisz biedny idioto(to do Iplovera),że nie miał bym 70 złociszy na temat sponsorowany?

Jaględzę

>Nie ma zamiaru nikomu a w szczególności takim kreaturą jak Iplover udowadniać,że nie jestem wielbłądem,ale >można to łatwo zweryfikować,jesli komuś się chce,zapraszam.

Wielbłądem? nie, nie jesteś wielbłądem- jesteś piz*ą(cytat), a tego nie trzeba weryfikować, bo to oczywiste.Kiedyś już ktoś nazwał ciebie ciotą, inny pedofilem, teraz piz*ą(cyt), coś dziwnego jest w twojej osobowości forumowej, że takie określenia lgną do ciebie i to z każdej strony.

Zbytnio cię ponosi. , czy raczej takiej kreaturze jak...Lp.., lub takim kreaturom jak...Lplover, ABs..., coś od dłuższego czasu rozhisteryzowany jesteś w nadmiarze.

Jaględzę

Jaki upał, od kilku dni nie ma upału, czy ty masz normalny kontakt z rzeczywistością? Siedzenie w tej RCM-owskiej piwnicy stanowczo ci szkodzi, mało naturalnego światła. To ty wymagasz raczej wód i światłoterapii, a będziesz mniej bredził i "stępisz" trochę nerwy.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

lplover, 27 Lip 2007, 16:57

>jesteś piz*ą(cytat), a tego nie trzeba weryfikować, bo to

>oczywiste.

Na czym polega ta oczywistość,humanisto?Znasz jakąś wykładnie?chętnie posłucham.

Panowie oboje macie napisane w skrypcie"miłośnik muzyki" , nie robcie już peleryny, oboje jesteście osłuchani , jakby przekuć te epitety w jakieś konstruktywne wpisy ,żeby młodsi coś wyłapali ? A tak obora jak h*j ,że tak sie wyraże.

Miłośnik muzyki kojaży mi się jakoś inaczej hm...

Z miłośnikami muzyki obaj panowie nie mają wiele wspólnego. Szkoda, że kolega jamówię, który chciał przedstawić coś nowego na rynku audio tak łatwo daje się prowokować publicznie. Wyzwiska to panowie wysyłajcie sobie na priva, bo normalni czytelnicy tego forum nie chcą czytać tego bełkotu.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

CATV, 27 Lip 2007, 19:12

>Z miłośnikami muzyki obaj panowie nie mają wiele wspólnego. Szkoda, że kolega jamówię, który chciał

>przedstawić coś nowego na rynku audio tak łatwo daje się prowokować publicznie. Wyzwiska to panowie

>wysyłajcie sobie na priva, bo normalni czytelnicy tego forum nie chcą czytać tego bełkotu.

Przepraszam jeSli poczułeś się zniesmaczony,ale,,,ale ja przecież naprawde chciałem pogadać o czymś co w Polsce jest kompletną nowością,jak nie dać się sprowokować,jeśli jakiś gnojek permanentnie i BEZPODSTAWNIE nazywa cię :piz*ą,ciotą czy pedofilem?Jego zapytaj o jakiekolwiek konotacje z muzyką.

jamówię doskonale Cię rozumie ale zauważ, że twoja linia obrony na tym forum nic nie da poza stekiem wyzwisk. Proponuję ignorować wpisy forumowiczów, które zaczynają się od wulgaryzmów. Wyjdzie to na dobre temu forum i nam wszystkim. Tak poza tym gratuluję recenzji wzmacniacza.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

CATV, 27 Lip 2007, 19:45

>jamówię doskonale Cię rozumie ale zauważ, że twoja linia obrony na tym forum nic nie da poza

>stekiem wyzwisk. Proponuję ignorować wpisy forumowiczów, które zaczynają się od wulgaryzmów. Wyjdzie

>to na dobre temu forum i nam wszystkim. Tak poza tym gratuluję recenzji wzmacniacza.

Kolejny raz zgoda i dzięki za słowa otuchy,bo juz jakis czas temu pomyślałem,że ta hmm nieumiejętna próba recenzji, kompletnie nikomu nie przypadła do gustu-dzieki! :)

jamówię, 25 Lip 2007, 20:09

>a poświata żarzących się lampek za szklaną szybką z pewnością pozwoli na szybsze

>przekonanie do zakupu małżonki,potem tylko słuchać i słuchać,czego Wam szczerze życzę.

Dobra, dobra poeto:) napisz może na jakich lampach i konkretnie częściach to śpiewa....

hmm a przede wszystkim za ile:)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.